lukis Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 hmm díky za sdílnost :-) já myslel , že ti to řezal děda Drchlík to filtos : dík , dá se tam najít inspirace , plánuji říznout průmyslovou žárovku na pražičku kávy , mám něco nakoukáno na YT , ale nápadů není nikdy dost.... Chvilku to trvalo, než jsem se dostal do sklepa, ale tady to máš....Jen se obávám,že na tenkostěnnou žárovku bude třeba zvolit jiný přístup... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Mé oko potěšily tyhle hmyzí hodinky. Korunka v žihadle je luxusní. Jestlipak na vosičce poznáte, kolik je hodin? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Hádám půl pátý a pět minut, ale je to na zápěstí takový nešikovný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 15:37 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Já bych řekl, že vosa má být hlavou nahoru. Takže 10:06 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Taky bych řekl 10:06. Roztomilá hračka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Tiež by som to videl tak, že má byť hlava hore, takže 10:07 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 (upraveno) potěšil mě šop s rumem ....... odešleš objednávku a už píšou, že jedou ..... to je servis ...... já mám dneska žížeň to je děsný ..... to bude tou rýmou Upraveno 8. listopadu 2018 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Kloktat, nepolykat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 nepolykám .... famozní na tom je, že za hodinu a půl doma kurýrem a dovoz zdarma (alza by se mohla učit) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Se zase jednou podivam do Prahy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Se zase jednou podivam do Prahy. ramm.JPGTak to já jsem na druhé vlákno, přes veškerou snahu se mi nepodařilo sehnat lístek na sezení... :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Jeste to nevzdavej a zkousej i nasledujici dny, jsou lidi co objednaji a nezaplati, pak jsou ty listky zase k mani. Tak se mi postestilo pred lety dostat neocekavane listky na jejich koncert v Köln am Rhein. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Marlin od Timexu - konečně Timex s indexy místo stupidních 1 až 12 jak pro zvláštní školu,nositelných 40 mm a navíc automat.Jen tak dál hoši americký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Jeste to nevzdavej a zkousej i nasledujici dny, jsou lidi co objednaji a nezaplati, pak jsou ty listky zase k mani. Tak se mi postestilo pred lety dostat neocekavane listky na jejich koncert v Köln am Rhein.Nevzdávám a sleduji to na Rammstein Fóru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 A nebo - jako minule - přidaj druhej koncert, to zachránilo mě :-) Jo a lístek na sezení na Rammsteiny? To si nějak neumím představit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Už teď jsou dva termíny 16 a 17 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 A nebo - jako minule - přidaj druhej koncert, to zachránilo mě :-) Jo a lístek na sezení na Rammsteiny? To si nějak neumím představit...Proč ne? Minule ve 2017 jsem na nich byl a seděl jsem. Zdravotní důvody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 V prahe 2 koncerty su.vidim aj volne listky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Už teď jsou dva termíny 16 a 17tak přidají třetí, bud po Frankfurtu nebo před Luxem, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky