Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V pohode, ja sem bez predsudku vuci znacce. Delal sem roky v servisu. A sam sem mel par uplne novych aut, ktere se "kakaly" az neuveritelne. Jedine, co se mi potvrdilo za ta leta je, ze cim jednodussi konstrukce, tim mene problemu. Osobne rad vzpominam na Trabanta a "stodvacu LS", co sem mel.:-).

Odesláno

Já to tušil, že mám mlčet.. Ano, Renault.

;) :) noooo, nechci být nějak . . . ale . . . ten znak, diamant :D

Jinak Renault cajk, mám v blízkém příbuzenstvu asi tři uživatele Scéniců a auta v pohodě, v klidu bych tím taky jezdil. Nevím jak nejnovější model, ale u těch starších je moc dobře udělaný vnitřní prostor.

Odesláno

Někdy na jaře jsem tu psal, že mám radost, že se mi podařilo výchovně působit na mého tátu tak dlouho a úspěšně , až si koupil osmidenní portugaly...

Dneska mi poslal tuhle fotku... Myslím si, že v tom už taky slušně lítá.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Někdy na jaře jsem tu psal, že mám radost, že se mi podařilo výchovně působit na mého tátu tak dlouho a úspěšně , až si koupil osmidenní portugaly...

Dneska mi poslal tuhle fotku... Myslím si, že v tom už taky slušně lítá.

Wow, táta má vkus :-)

Odesláno

No upřímně, prekvapil mě :-)

Je s mámou v Madridu a volal mi , jestli jako zenith El primero dobrý. Tak jsem mu řekl, že jako jo. Tak pak poslal tuhle fotku.

Odesláno

Skoro bych řekl, že to nebylo na jaře, ale mnohem později, bo si na to pamatuju a po půl roce už bych zapomněl... :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...