mondeo2 Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 Začínají chodit vánoční dárky :-) to je nějakej instantní mědvěd nebo co ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 to je nějakej instantní mědvěd nebo co ? To je karetni hra Bears vs Babies. Od stejnych tvurcu Exploding Kittens. Mam docela rad The Oatmeal od ktereho to vlastne cele pochazi. Jestli to bude totalni kravina to nevim, ale vtipny mi to prijde dost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 (upraveno) To je karetni hra Bears vs Babies. Od stejnych tvurcu Exploding Kittens. Mam docela rad The Oatmeal od ktereho to vlastne cele pochazi. Jestli to bude totalni kravina to nevim, ale vtipny mi to prijde dost :-) No tak podlě těch karet to bude dost hustý................ :lol2: škoda že nevládnu moc anglicky bych do toho jinak šel Upraveno 4. prosince 2018 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 Maji dokonce i NSFW verzi, ktera neni pro deti :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 (upraveno) Co je to NSFW? Nějaký závadný obsah? Edit:NSFW anglická zkratka pro "Not Safe For Work" (případně "Not suitable for work") = česky volně přeloženo jako "nevhodné pokud jste v práci". Označují se tak odkazy na stránky obsahující většinou vtipný či erotický obsah, který většina uživatelů nerada prohlíží na věřejnosti - například v práci či kavárně. Účelem je varovat adresáta, že pokud odkaz rozklikne a zobrazí - měl by se ujistit, že jej nepozoruje například jeho nadřízený či kolegové. Zdroj: https://it-slovnik.cz/pojem/nsfw/?utm_source=cp&utm_medium=link&utm_campaign=cp Aha, já žil v tom, že hry jsou celkově NSFW Upraveno 4. prosince 2018 uživatelem Boudy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 Neuvěřitelné se nakonec stává skutkem a čeští florbalisté vyhrávají na MS nad Schweizem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 Co je to NSFW? Nějaký závadný obsah?Maji tam to NSFW pouzite trochu spatne, ale vyjadruje to neco co se nehodi, protoze je to v jejich podani dost sprosty. Takze ani do prace, ani detem. Ja to pro deti objednaval, tak jsem vzal radeji normalni verzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2018 Děti zůstali doma, pohoda, ale tatínek šel málem do pytle. Prý moc hodinek říkaly, ty, ty, ty, moc hodinek máš doma ty hříšníku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2018 Manželka :-) V pět vyjíždím na cesty a na palubce nový Muse, potěšilo, hodná to ženská....Já už to mám pořádně naposoouchany Afri a je to fakt pecka, budeš nadšenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2018 Já už to mám pořádně naposoouchany Afri a je to fakt pecka, budeš nadšenejSlyšel jsem to třikrát, měl jsem na to celý den a upřímně mě to vyrazilo dech, povedlo se to a hodně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Potěšil mě syn ,že nemyslel jen na sebe,ale i jiné děti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 To je super! Mladej si psal o osmismerky (naucila ho babicka) a pise tam, ze nevi jestli nejsou moc drahe a kde se prodavaji, tak ze kdyby to nahodou neslo, tak nevadi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Asi už ví, kdo že ten Ježíšek ve skutečnosti je, akorát je zajímavý, že chce aby měl rád i jiný děti - že tys dal někde nějakejm panchartům pár facek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 (upraveno) Potěšila mi zpráva, abych si vyzvedl knihu, kterou jsem měl objednanou. Před mnoha lety jsem ji měl v tom původním vydání a nějakým způsobem o ni přišel. Teď jsem na netu objevil, že bude vycházet v nové verzi, tak jsem neváhal. Možný tip na vánoční dárek. Původní vydání Nové Upraveno 6. prosince 2018 uživatelem milomac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 Ha! Kamarádovi se narodila dcera. Jsem to prožíval skoro jako on Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 Tak matka je dycky jista.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 Tak matka je dycky jista..To jsem jim psal hned jak tam jeli :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 Potěšil mě syn ,že nemyslel jen na sebe,ale i jiné děti.Nehorazna pecka! Muj mladej psal taky,mam to uz schovany spolecne s dalsima pokladama co vyrobil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 Dopadlo nám počasí na super čertovskou akci v mé oblíbené lokalitě :-) Za to teď by jste ani psa nevytáhli co se to u nás děje...už asi zálezají pekelníci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 Smazene korbaciky za 67kč. Parada Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky