M3maniac Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 To snad ani nejde :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 Vypada to hnusne.Ale dal bych si to dvakrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 Smazene korbaciky za 67kč. ParadaTak tohle bych nedal, pamatuji si jak jste mě na to tahali do Radniční, teď už mám rozum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 A je v tom vazne syr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 No korbaciky obalene syr v tom je. Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 Korbáčiky odjakživa miluju, smažené jsem nikdy nezkusil, ale pokud to není gumové, proč nee, že...? Podobně jako tvargle - jsou mňamka, dělají se i obalované, ale ještě jsem neochutnal. Kurňa, dostal jsem z vás akorát hlad... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 Kdyz je neco dobre tak usmazenim to jde jenom zplepsit Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 Kdyz je neco dobre tak usmazenim to jde jenom zplepsit Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk No jen blbni, knedliky miluju třeba husa nebo kachna se bez nich neobejde, ale tohle to fakt ne...... :yucky: https://www.nejrecept.cz/recept/knedlik-v-trojobalu-r4181 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 To nebude Maxelův recept :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 No ale treba smazeny knedlik s vajickem? Mňam! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 No ale treba smazeny knedlik s vajickem? Mňam!Ale musi byt jeste kysela okurka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 ...a ten knedlík s vajíčkem samozřejmě na slanině/škvarkách, ať maj bílouši vztek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 Nepovazoval jsem za nutne sdelovat samozrejmosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 Ciwe, manža si určitě čvachtal a mimísek taky. Humel tohleto!Podobný level třeba viz. gothaj burger podle Míry https://www.stream.cz/varime-s-mirou/10010061-gothajburger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 Že si v úterý jedu pro auto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 (upraveno) Co to bude za žihadlo? Zůstáváš věrný diamantu ve znaku? Upraveno 9. prosince 2018 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 Diamant ve znaku jako Renault nebo tři diamanty jako Mitsu...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 Jeden - Renault Původně Laguna 2-gen, pokud se nepletu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 Ciwe, manža si určitě čvachtal a mimísek taky. Humel tohleto!Podobný level třeba viz. gothaj burger podle Míry https://www.stream.cz/varime-s-mirou/10010061-gothajburgerHele bacha, tenhle chlápek je evidentně rafinovanej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 V pátek jsem reklamoval monitor a v sobotu jsem si jel pro novej, tralala. A na zpáteční cestě jsem míjel parádní billboard s reklamou na Tagy se Stevem McQueenem. Připadal jsem si jak v 70. letech. Myslím, že použili fotku z Le Mans, klidně bych si takovej velkoplakát dal třeba v práci na zeď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky