nickolas Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Simvas nevite nekdo jestli mu tech pade je nebo ne? Ja to nedokazu rozklicovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Simvas nevite nekdo jestli mu tech pade je nebo ne? Ja to nedokazu rozklicovat Malá nápověda, teď jsem dohrál Petanque a docela mě to bavilo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Simvas nevite nekdo jestli mu tech pade je nebo ne? Ja to nedokazu rozklicovat Neni, je mu šede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 sorry Afri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Malá nápověda, teď jsem dohrál Petanque a docela mě to bavilo :-)Tak uz vim Ale netip bych si to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Mé okolí říká že jenom kvetu a vůbec nedokážou odhadnout, většinou tipují okolo dvacet pět, šest a je mi 46 pokud Vám to nedá spát :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Vše NEJ a hlavně zdraví ( vtipné přání "hladký průběh" si přeci jen radši odpustím) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Beztak se zas ozere, neco rozbije a jeste si neco udela Zname sve Pappenheimske. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Jo a potěšilo mě, že v SZ lze dát do konceptů napsaná zpráva, rozepsal jsem se už dvakrát na prodej a vždy smazal, teď už vím že to mám uložené, uklidnilo mě to, jako bych to dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Děkuji, jde se trsat :-) Sibiř to krásně sepsal, ba i bych souhlasil, kdyby nebyl ten blbej nouzovej stav... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Afri- all the best a bohužel až dostanu chuť na pivo pošlu si tě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Já jednou viděl ruce Afričana a byly to ruce starce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Afri, též gratuluju. 46 není věk, jsi ještě mladas :-)).A co těšilo mě? Máma strihala tuje, holt mám 2 kabely zničený, prefikla je. No a pak mi pomáhala s úklidem, trefila mě jedním spalikem že dvou metrů do hlavy, až se zajiskrilo. Normálně bych byl naštvanej, ale teď to beru tak, že jsem rád, že je zdravá :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Ty mas neuveritelny veci, chlape. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Afriko,všechno nej ... , hlavně hodně zdraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Já jednou viděl ruce Afričana a byly to ruce starce Fok jou :-) :-) :-) Jinak děkuji kluci moc, byl to a stále je krásný den, člověk je rád za každou hoďku navíc :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 vydareny modell, CITIZEN PROMASTER BN0156-13W Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Dneska mě udělalo velmi šťastným počasí a hlavně jsem si v této těžké době dal čepované pivo ve skle. A hlavně Šerák na Šeráku....co je víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Dneska mě udělalo velmi šťastným počasí a hlavně jsem si v této těžké době dal čepované pivo ve skle. A hlavně Šerák na Šeráku....co je víc Dones si to na Vozku a pak mudruj . Jinak můžu jen závidět, do 18 hod v práci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky