Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Včera mi bolo oznámené, že mi zvyšujú plat o 15 eúr Posted Image chvíľu som váhal či to dať sem, do vlákna Čo ma naštvalo alebo či to náhodou nepatrí do Humoru...

Můžeš klidně zaměstnavateli oznámit, že na přidání platu dlabeš nebo dát rovnou výpověď a jít za lepším.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak teď mi udělal radost krásný zápas našich a amerických dvacítek na MS, hlavně výkony brankáře Mrázka - škoda, že ten gól nedal...

jj, to byla paráda. A nejvíc bylo, jak po střele Mrázka na prázdnou bránu ve stoje aplaudovala celá hala...Posted Image Dneska klucí sfouknou Finy a pak ve čtvrtfinále Švajčary bo SlovákyPosted Image

Upraveno uživatelem Gustaf
Odkaz ke komentáři

Že jsem přežil rachejtlovou smršť,ráno už jen klasicky novoroční výstup na naši zříceninu Ralsko S tou partou co se tam scházíme každý rok na 1ledna to vetšinou alkoholově dopadá hůř než na silvestra :crying_anim02: doufám,že bude krásné a jasné počasí http://www.virtualtr...rad-ralsko.html

Upraveno uživatelem mondeo2
Odkaz ke komentáři

To je jedna verze výkladu. Druhá, ta děsivější :) , je že potom co gougymu Malcolm z TZ ukázal svojí sbírku, gougymu ta jeho na fotce nepříjde tak drahá a výjimečná :)

Kéž by,.. i když, snad raději ne, nebo když jinak nedáte.. On ten chlápek musí být trochu blázen a trochu víc za vodou. Všechny hodinky běžně nošené (aspoň mi to tak připadá) a jen tak volně ložené, žádné sejfové královničky. Upraveno uživatelem gougy
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...