kejklik Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2011 Včera mi bolo oznámené, že mi zvyšujú plat o 15 eúr chvíľu som váhal či to dať sem, do vlákna Čo ma naštvalo alebo či to náhodou nepatrí do Humoru... Můžeš klidně zaměstnavateli oznámit, že na přidání platu dlabeš nebo dát rovnou výpověď a jít za lepším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 31. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2011 mna dnes potesila nedbalost cestarov a ranajsi drifting Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2011 Potesilo me, ze mi od 26.12. udelaly U1 -5s, coz je famozni -1 vterina za den. Jestli to takhle zustane, tak teda klobou dolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2011 (upraveno) Tak teď mi udělal radost krásný zápas našich a amerických dvacítek na MS, hlavně výkony brankáře Mrázka - škoda, že ten gól nedal... jj, to byla paráda. A nejvíc bylo, jak po střele Mrázka na prázdnou bránu ve stoje aplaudovala celá hala... Dneska klucí sfouknou Finy a pak ve čtvrtfinále Švajčary bo Slováky Upraveno 31. prosince 2011 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2011 Dnes jem potěšen tradičním závěrem svátečního období - výletem na Svatý Hostýn. Vycházka, sníh, mše..pochopitelně něco "teplého" za žebro..Na to, že nejsem žádná svatá duše i trochu rozhovoru se "svatějšíma". Prostě sem opravdu naladěn a lepší notu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2011 Dneska mě potěšil nákup dobrot ve wine & food market. Tak sedím, žeru a už nemůžu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2012 (upraveno) Že jsem přežil rachejtlovou smršť,ráno už jen klasicky novoroční výstup na naši zříceninu Ralsko S tou partou co se tam scházíme každý rok na 1ledna to vetšinou alkoholově dopadá hůř než na silvestra doufám,že bude krásné a jasné počasí http://www.virtualtr...rad-ralsko.html Upraveno 1. ledna 2012 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2012 Potěšilo mě, že vlastně nejsem nemocný a že do hodinek vkládám opravdu jenom drobné.. Malcolm z TZ mě o tom přesvědčil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2012 60 hodinek už jsem ve sbírce viděl, ale ne takhle pěkných. To asi nebude tvoje sbírka gougy, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2012 To asi nebude tvoje sbírka gougy, co? Malcolm z TZ mě o tom přesvědčil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2012 To je jedna verze výkladu. Druhá, ta děsivější , je že potom co gougymu Malcolm z TZ ukázal svojí sbírku, gougymu ta jeho na fotce nepříjde tak drahá a výjimečná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2012 Myslíte, že jsem normální, když si myslím, že by mi z Malcolmovy sbírky stačilo pět kousků ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2012 Myslíte, že jsem normální, když si myslím, že by mi z Malcolmovy sbírky stačilo pět kousků ? Bylo by to sakra těžké rozhodování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2012 Bylo by to sakra těžké rozhodování Ani ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2012 Ani ne. Skromnost se ti tedy upřít nedá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2012 Skromnost se ti tedy upřít nedá Třeba to není skromností, ale tím, že hodinkám vůbec nerozumím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2012 (upraveno) To je jedna verze výkladu. Druhá, ta děsivější , je že potom co gougymu Malcolm z TZ ukázal svojí sbírku, gougymu ta jeho na fotce nepříjde tak drahá a výjimečná Kéž by,.. i když, snad raději ne, nebo když jinak nedáte.. On ten chlápek musí být trochu blázen a trochu víc za vodou. Všechny hodinky běžně nošené (aspoň mi to tak připadá) a jen tak volně ložené, žádné sejfové královničky. Upraveno 1. ledna 2012 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 (upraveno) ...že som stihol splniť bežecký cieľ ešte do konca roka (8 mesiacov = 800km) a aj napriek blbému počasiu odbehol posledných 10km....že bezinterpunkčný pán skyner už odhrmel preč. edit: do konca r. 2011 Upraveno 2. ledna 2012 uživatelem StanoBare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 ..že se držím toho, co jsem začal mezi svátky..a to je běh. Teď jsem doběhl a mám opět dobrý pocit, že jsem pro sebe něco udělal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 ...že je to sakra dobrý pocit, nie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky