KFL Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 Nadchla me proclivaci posta v Pze. Poslal jsem jim mail, ze postradam balik z US, prilozil cislo, a za 8 hodin prisla odpoved, ze se omlouvaji, ale ze balik nikdy nedorazil a ze podaci cislo dle vseho nevkrocilo na uzemi CR. Mail byl psan neuveritelne slusne a jeste mi doporucili, co dal. Uplne mi to vyrazilo dech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2012 Asi sem měl včera pravdu, zkouška za B. Blbej příhradovej nosník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2012 To jsem nějak přehlídnul, Richarde tak to je moc fajn, doufám, že sis loňskem smůlu vybral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2012 jo copak Richard, ten dela radost kudy chodi. taky gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 že mám 500. příspěvek a tak ho hodím z radostí sem. Potěšilo mě, že jsme po dlouhém vybírání konečně zakoupili nový rodiný kočár a dnes dorazil domů. Už se nemůžu dočkat, až s ním budu drandit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 že mám 500. příspěvek a tak ho hodím z radostí sem. Potěšilo mě, že jsme po dlouhém vybírání konečně zakoupili nový rodiný kočár a dnes dorazil domů. Už se nemůžu dočkat, až s ním budu drandit.... To by se dalo půjčovat na balení osmnáctek před školou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 Peťa a Tom na Hopman cupu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 (upraveno) To by se dalo půjčovat na balení osmnáctek před školou jj, i takový využití by mohl mít že bych s tím pak zkusil zajet před střední?? Upraveno 7. ledna 2012 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 To by se dalo půjčovat na balení osmnáctek před školou To je nejaký nový trend? Za našich čias to skôr odstrašovalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 mno je fakt, že mladý holky na to asi letí, když je osamělej tatínek z kočárkem a nejlépe ještě ze štěňátkem retrývra.... To pak úplně šílí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 navsteva Volvo Ocean Race v Abu Dhabi - spousta atrakci pro deti a napoje s alkoholem (!) Puvodne jsem tam sel s romantickou predstavou jaka je to parada si 10 mesicu plachtit kolem sveta, ale pote co jsem si dal 2x simulator uz mam k zavodnikum jen obdiv a vim ze pro me to asi sport nebude :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 Potěšily mě Wrangler Alaska v Tesku za 537 Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2012 dnešní úvaha, že bych si znovu koupil moonwatche, a se svatou trojicí 312, MM, moonwatch (ovšem GS mi budou ležet v hlavě, i čtyřka může být svatá) můžu v klidu do hodinkového důchodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2012 Tak moje Sinn 657 za poslední týden udělaly +1s. Cool. Na ruce od pořízení 24/7 včetně vody, střelby, lyží, zimy, tepla, magnetů...Od pořízení, tedy za měsíc, +10s. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2012 ...a dneska mě potěšila kniha Stroj času.http://www.prim.cz/zajimavosti.php?id=11Už jsem línej číst a tohle je přesně podle mýho gusta.Ty fotky jsou, když si uvědomíte rozměr knihy 27x36, naprosto úžasný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2012 Pear Jam budou v Praze! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2012 Další zkouška úspěšně za mnou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2012 Potěšilo mě, že ač nemám kotelnické vzdělání, tak jsem sám diagnostikoval a svépomocí opravil kotel a dnes jsem se sprchoval horkou, né jako v poslední době vlažnou vodou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2012 Pear Jam budou v Praze! kouzlo nechtěného, hruškový džem mám taky rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2012 Peacemaker je doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky