Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Smím se zeptat, kolik máte vlastních odchovanců? Pro mě jste něco jako Třinec. Tým se skládá z žoldáků, kteří jdou za prachama... Nemám nic proti tradičním klubům ( Litvajz, Kladno, Vítky), ale Kometa mi je prostě nesymapatická. Je smutné, když dneska rozhodujou fakt jen prachy na stole, protože jinak by jste v ELH nikdy nebyli, sportovní cestou rozhodně ne.

"Tradiční kluby" - co může být tradičnější, než Kometa? V Brně se hrál hokej, když v Ostravě ještě Kopčem lovil mamuty :smile_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bookněte si letenky

Jo a taky ubytování,aby jste to neměli na aukci daleko

http://www.hotelsalomonderothschild.com/?langue=en

Alain Delon rozprodává své slavné sbírky.

Co přišlo na řadu teď? Podle serveru Voici.fr se herec zbavuje exkluzivní sbírky hodinek těch nejlepších značek: Rolex, Cartier, Blancpain, Audemars-Piguet, Vacheron Constantin nebo Breitling. Aukce se bude konat 5. dubna v hotelu Salomon de Rothschild v Paříži.

Odkaz ke komentáři

Koukam ze historie klubu je dulezita zejmena pro ty, jejichz kluby hrajou kulove ... go energie ;-)

Opravdu je dulezite, co kdo uhraje na lede a ne jak dlouho se tam mrcasi ... a neprekvapuje me, ze nejvic to zase resi moravane ..

hele utrejch neser, tak se trhni a založ si vlastní republiku, ale to nejde co, páč z kraje vás pomalu vytlačujou rusáci...:D
Odkaz ke komentáři

Koukam ze historie klubu je dulezita zejmena pro ty, jejichz kluby hrajou kulove ... go energie ;-)

Opravdu je dulezite, co kdo uhraje na lede a ne jak dlouho se tam mrcasi ... a neprekvapuje me, ze nejvic to zase resi moravane ..

s první částí příspěvku souhlasím...

za tu druhou bych Tě nakopal víš kam...

Odkaz ke komentáři

pískej si jak chceš, bavíme li se o Kometě, ta vznikla v roce 1953 dosazením do 1. ligy z rozhodnutí ministra národní bezpečnosti, nic víc nic míň...

HC Brno vzniklo v 1910 zaniklo 1993.;)

No, já se bavil o hokeji v Brně. Zakládací listina je z roku 1908 (tuším 28.11.)

Odkaz ke komentáři

Btw, nevšiml jsem si, že by Vitky hráli poslední sezony tužku. Dvakrát po sobě finále a to mají jeden z nejmenších rozpočtů v lize. A znovu říkám, sportovní cestou jste se tam nedostali, takže doufám, že vám dá Spartička stopku, žoldákům vašim.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odkaz ke komentáři

Dnes a celkově i minulý týden mi udělalo radost, že jsem si ujasnil svůj vztah k hodinkám :-). Už asi před půl rokem jsem zjistil, že mi nákupy nových hodinek nedělají radost. Nejdříve jsem si koupil Orisy, které jsem prodal asi po týdnu. Potom následovaly Navitimery, která jsem prodával asi po měsíci a půl. V posledním měsíci jsem se ubránil nákupu jedněch Maurice Lacroix a také jedněch Breitling. Dříve bych slepě nakupoval a po týdnu prodával. Dospěl jsem k tomu, že nákupy nových hodinek mě nelákají :P. Na Chrono24 už nechodím, na Ebay(i) nehledám hodinky a na Chronomagu strávím maximálně půl hodiny denně. Nenapadlo by mě, že se toho přesytím, ale po pěti letech se tak stalo :).

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...