Foundryman Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2012 Smím se zeptat, kolik máte vlastních odchovanců? Pro mě jste něco jako Třinec. Tým se skládá z žoldáků, kteří jdou za prachama... Nemám nic proti tradičním klubům ( Litvajz, Kladno, Vítky), ale Kometa mi je prostě nesymapatická. Je smutné, když dneska rozhodujou fakt jen prachy na stole, protože jinak by jste v ELH nikdy nebyli, sportovní cestou rozhodně ne. "Tradiční kluby" - co může být tradičnější, než Kometa? V Brně se hrál hokej, když v Ostravě ještě Kopčem lovil mamuty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2012 Vítky 1928Brno 1953 - tradice jak cyp když ve Vítkovicích už hrála druhá generace, v Brně se učili stříkat led, ověř si fakta než vypustíš kravinu "fando" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2012 Objektivní fanoušek, opravdu ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2012 HC Slavia - 1900 keep talkin´, bitches Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 Sportu nerozumím, ale něco přidám: Patek Philippe 1851Breguet 1775keep talkin´, bitches Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 (upraveno) Dantechno 1979 Upraveno 11. března 2012 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 chodovar 1579 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 John Carter 3D - naposledy jsem byl na 3D v iMaxu někdy před 8 lety, na debilních rybičkách, po kterejch mě bolela hlava.No nějak to pokročilo, fakt jsem si to užil, hezká princezna, nenáročnej děj, hezký efekty.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 Bookněte si letenky Jo a taky ubytování,aby jste to neměli na aukci daleko http://www.hotelsalomonderothschild.com/?langue=en Alain Delon rozprodává své slavné sbírky. Co přišlo na řadu teď? Podle serveru Voici.fr se herec zbavuje exkluzivní sbírky hodinek těch nejlepších značek: Rolex, Cartier, Blancpain, Audemars-Piguet, Vacheron Constantin nebo Breitling. Aukce se bude konat 5. dubna v hotelu Salomon de Rothschild v Paříži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 Vítky 1928 Brno 1953 - tradice jak cyp když ve Vítkovicích už hrála druhá generace, v Brně se učili stříkat led, ověř si fakta než vypustíš kravinu "fando" HC Brno - 1908 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel67 Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 Návštěva Veteran arény v Olomouci. Opravdu dobré - renovované auta v lepším stavu než v Kopřivnici. Protože na tomto fóru je každý alespoň trochu estét, tak to musí být i pro Vás pastva pro oči. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 HC Brno - 1908 pískej si jak chceš, bavíme li se o Kometě, ta vznikla v roce 1953 dosazením do 1. ligy z rozhodnutí ministra národní bezpečnosti, nic víc nic míň... HC Brno vzniklo v 1910 zaniklo 1993. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 Koukam ze historie klubu je dulezita zejmena pro ty, jejichz kluby hrajou kulove ... go energie ;-) Opravdu je dulezite, co kdo uhraje na lede a ne jak dlouho se tam mrcasi ... a neprekvapuje me, ze nejvic to zase resi moravane .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 Koukam ze historie klubu je dulezita zejmena pro ty, jejichz kluby hrajou kulove ... go energie ;-) Opravdu je dulezite, co kdo uhraje na lede a ne jak dlouho se tam mrcasi ... a neprekvapuje me, ze nejvic to zase resi moravane .. hele utrejch neser, tak se trhni a založ si vlastní republiku, ale to nejde co, páč z kraje vás pomalu vytlačujou rusáci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 Jeho uz davno vytlacili.. naplavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 Koukam ze historie klubu je dulezita zejmena pro ty, jejichz kluby hrajou kulove ... go energie ;-) Opravdu je dulezite, co kdo uhraje na lede a ne jak dlouho se tam mrcasi ... a neprekvapuje me, ze nejvic to zase resi moravane .. s první částí příspěvku souhlasím... za tu druhou bych Tě nakopal víš kam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 pískej si jak chceš, bavíme li se o Kometě, ta vznikla v roce 1953 dosazením do 1. ligy z rozhodnutí ministra národní bezpečnosti, nic víc nic míň... HC Brno vzniklo v 1910 zaniklo 1993. No, já se bavil o hokeji v Brně. Zakládací listina je z roku 1908 (tuším 28.11.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 (upraveno) Btw, nevšiml jsem si, že by Vitky hráli poslední sezony tužku. Dvakrát po sobě finále a to mají jeden z nejmenších rozpočtů v lize. A znovu říkám, sportovní cestou jste se tam nedostali, takže doufám, že vám dá Spartička stopku, žoldákům vašim. Upraveno 11. března 2012 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 Dnes a celkově i minulý týden mi udělalo radost, že jsem si ujasnil svůj vztah k hodinkám :-). Už asi před půl rokem jsem zjistil, že mi nákupy nových hodinek nedělají radost. Nejdříve jsem si koupil Orisy, které jsem prodal asi po týdnu. Potom následovaly Navitimery, která jsem prodával asi po měsíci a půl. V posledním měsíci jsem se ubránil nákupu jedněch Maurice Lacroix a také jedněch Breitling. Dříve bych slepě nakupoval a po týdnu prodával. Dospěl jsem k tomu, že nákupy nových hodinek mě nelákají . Na Chrono24 už nechodím, na Ebay(i) nehledám hodinky a na Chronomagu strávím maximálně půl hodiny denně. Nenapadlo by mě, že se toho přesytím, ale po pěti letech se tak stalo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 No a co mas za hodinky?? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky