m.n. Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filippo Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2012 m.n.: TSP na MUNI? Tak to gratuluju, mě to přišlo docela těžký, nakonec ale lehce přes 90 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Almi Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2012 SVK 5:1 BLR yesss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2012 Toho Percentila neznám osobně, ale už jsem to někde viděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2012 (upraveno) že mi dnes vypršel BANÁN,za takovou chujovinu.Ani jsem netušil na jak dlouho bude. Zase budu hodnější. Upraveno 12. května 2012 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2012 Mikina? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2012 Toho Percentila neznám osobně, ale už jsem to někde viděl. No no no... Já měl teda kilo v roce 2008, ale to bylo to nejlepší, co se mi na těch právech podařilo Tak to jdu teda zkusit ještě jednou :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2012 Mám radost z knihy Kmeny, kterou jsem dostal od manželky a holek. Skvělý čtení i fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2012 že mi dnes vypršel BANÁN,za takovou chujovinu.Ani jsem netušil na jak dlouho bude. Zase budu hodnější. Promiň, já ti ho dal na 3 dny, ale asi jsem se překlikl a dal ho trvale. Dnes mi došlo, že se nějak dlouho neozýváš, tak jsem to napravil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2012 Po výše zmíněné návštěvě tombeda u nás v obchodě jsem se vydal pronásledovat po Petřinách PPLku, která na nás zapomněla, a pak jsem šel ještě na poštu s balíkem EMS - ale po vystání fronty jsem u okénka zjistil, že jsem asi nechal peněženku v Chronoshopu... Představa, že pojedu na poštu znovu a znovu budu stát dvacetiminutovou frontu mi fakt neudělala dobře... Když v tom se za mnou ozvala neznámá slečna: a kolik potřebujete? já vám půjčím... Bylo to skoro 250 korun a přesto to za mě zaplatila...(!) Tak jsem jí za to vzal k nám na zahrádku na kafe a ještě jsme si příjemně popovídali... Tak to mě fakt potěšilo. Dobrej trik, jak balit hodný holky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2012 Po výše zmíněné návštěvě tombeda u nás v obchodě jsem se vydal pronásledovat po Petřinách PPLku, která na nás zapomněla, a pak jsem šel ještě na poštu s balíkem EMS - ale po vystání fronty jsem u okénka zjistil, že jsem asi nechal peněženku v Chronoshopu... Představa, že pojedu na poštu znovu a znovu budu stát dvacetiminutovou frontu mi fakt neudělala dobře... Když v tom se za mnou ozvala neznámá slečna: a kolik potřebujete? já vám půjčím... Bylo to skoro 250 korun a přesto to za mě zaplatila...(!) Tak jsem jí za to vzal k nám na zahrádku na kafe a ještě jsme si příjemně popovídali... Tak to mě fakt potěšilo. hehe dobrý, dobrá holka, to jsem neměl pospíchat, ale nechtěl jsem tě zdržovat a byl jsem po večerních vodkách ještě silně nekomunikativní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2012 (upraveno) hehe dobrý, dobrá holka, to jsem neměl pospíchat, ale nechtěl jsem tě zdržovat a byl jsem po večerních vodkách ještě silně nekomunikativní. Jo, fakt to byla fajn holka Příště ji můžeme navštívit; pracuje nedaleko od nás v podniku, kde budu vítán i s kamarády... A není žádný pochybný "podnik," jak by si třeba někdo mohl myslet... Upraveno 12. května 2012 uživatelem Z. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2012 Jo, fakt to byla fajn holka Příště ji můžeme navštívit; pracuje nedaleko od nás v podniku, kde budu vítán i s kamarády... A není žádný pochybný "podnik," jak by si třeba někdo mohl myslet... Ano, noční kluby jsou nanejvýš úctyhodné instituce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2012 No přesně tuhle reakci jsem čekal Ale není to tak; je to ale podnik, kde se dá dobře najíst... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2012 Jo, fakt to byla fajn holka Příště ji můžeme navštívit; pracuje nedaleko od nás v podniku, kde budu vítán i s kamarády... A není žádný pochybný "podnik," jak by si třeba někdo mohl myslet... Zajímavý marketingový tah, lákat takto zdejší mlsné kocoury k návštěvě Chronoshopu. Ale bacha, možná si tím podřezáváš vlastní větev. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2012 No přesně tuhle reakci jsem čekal Ale není to tak; je to ale podnik, kde se dá dobře najíst... tak to snad nebude jídelna Vojenské nemocnice, takže jo, budu se teď pohybovat po Praze častěji, dorazím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 Promiň, já ti ho dal na 3 dny, ale asi jsem se překlikl a dal ho trvale. Dnes mi došlo, že se nějak dlouho neozýváš, tak jsem to napravil. i mistr tesař se někdy utne,udělal jsem chybu s "nošenou" mikinou a krutě jsem za to zaplatil teď jsi udělal chybu ty nechtělo by se to potrestat? Dávám ti Ban na ......... třeba si vzpomenu Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 i mistr tesař se někdy utne,udělal jsem chybu s "nošenou" mikinou a krutě jsem za to zaplatil teď jsi udělal chybu ty nechtělo by se to potrestat? Dávám ti Ban na ......... třeba si vzpomenu Díky Ty jsi to špatně pochopil. Za chybu tě nikdo netrestal Vraby, vlákno ti bylo zamčeno a konec. Ale když jsi byl na tu chybu upozorněn, tak jsi založil na truc nové vlákno se stejným obsahem, tomu neříkám chyba, ale drzost. Proto ten Ban Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 (upraveno) v pravidlech nic ještě nebylo,ale necháme to být. Jen ta důslednost na všechny,kdyby tady byla. Přeji pěknou neděli. edit: trochu to bylo na truc,protože se tam prodávají věci bez popisu,jestli nové nebo použité. Upraveno 13. května 2012 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 Neboj, použité oblečení se prostě mazat bude a všem. Přeji taktéž pěknou neděli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky