Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil

že mi dnes vypršel BANÁN,za takovou chujovinu.Ani jsem netušil na jak dlouho bude. :angel:

Zase budu hodnější.

Promiň, já ti ho dal na 3 dny, ale asi jsem se překlikl a dal ho trvale. Dnes mi došlo, že se nějak dlouho neozýváš, tak jsem to napravil.:)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Ondra

Po výše zmíněné návštěvě tombeda u nás v obchodě jsem se vydal pronásledovat po Petřinách PPLku, která na nás zapomněla, a pak jsem šel ještě na poštu s balíkem EMS - ale po vystání fronty jsem u okénka zjistil, že jsem asi nechal peněženku v Chronoshopu...:crying_anim02: Představa, že pojedu na poštu znovu a znovu budu stát dvacetiminutovou frontu mi fakt neudělala dobře... :sad01_anim: Když v tom se za mnou ozvala neznámá slečna: a kolik potřebujete? já vám půjčím... Bylo to skoro 250 korun a přesto to za mě zaplatila...(!) Tak jsem jí za to vzal k nám na zahrádku na kafe a ještě jsme si příjemně popovídali... B) Tak to mě fakt potěšilo.

Dobrej trik, jak balit hodný holky... :D

Odkaz ke komentáři

Po výše zmíněné návštěvě tombeda u nás v obchodě jsem se vydal pronásledovat po Petřinách PPLku, která na nás zapomněla, a pak jsem šel ještě na poštu s balíkem EMS - ale po vystání fronty jsem u okénka zjistil, že jsem asi nechal peněženku v Chronoshopu...:crying_anim02: Představa, že pojedu na poštu znovu a znovu budu stát dvacetiminutovou frontu mi fakt neudělala dobře... :sad01_anim: Když v tom se za mnou ozvala neznámá slečna: a kolik potřebujete? já vám půjčím... Bylo to skoro 250 korun a přesto to za mě zaplatila...(!) Tak jsem jí za to vzal k nám na zahrádku na kafe a ještě jsme si příjemně popovídali... B) Tak to mě fakt potěšilo.

hehe dobrý, dobrá holka, to jsem neměl pospíchat, ale nechtěl jsem tě zdržovat a byl jsem po večerních vodkách ještě silně nekomunikativní.
Odkaz ke komentáři

hehe dobrý, dobrá holka, to jsem neměl pospíchat, ale nechtěl jsem tě zdržovat a byl jsem po večerních vodkách ještě silně nekomunikativní.

Jo, fakt to byla fajn holka :) Příště ji můžeme navštívit; pracuje nedaleko od nás v podniku, kde budu vítán i s kamarády... A není žádný pochybný "podnik," jak by si třeba někdo mohl myslet... B) Upraveno uživatelem Z.
Odkaz ke komentáři

Jo, fakt to byla fajn holka :) Příště ji můžeme navštívit; pracuje nedaleko od nás v podniku, kde budu vítán i s kamarády... A není žádný pochybný "podnik," jak by si třeba někdo mohl myslet... B)

Zajímavý marketingový tah, lákat takto zdejší mlsné kocoury k návštěvě Chronoshopu. :D

Ale bacha, možná si tím podřezáváš vlastní větev. ;)

Odkaz ke komentáři

Promiň, já ti ho dal na 3 dny, ale asi jsem se překlikl a dal ho trvale. Dnes mi došlo, že se nějak dlouho neozýváš, tak jsem to napravil.:)

i mistr tesař se někdy utne,udělal jsem chybu s "nošenou" mikinou a krutě jsem za to zaplatil :wallbash:

teď jsi udělal chybu ty nechtělo by se to potrestat? Dávám ti Ban na ......... třeba si vzpomenu :rolleyes: Díky

Odkaz ke komentáři

i mistr tesař se někdy utne,udělal jsem chybu s "nošenou" mikinou a krutě jsem za to zaplatil :wallbash:

teď jsi udělal chybu ty nechtělo by se to potrestat? Dávám ti Ban na ......... třeba si vzpomenu :rolleyes: Díky

Ty jsi to špatně pochopil. Za chybu tě nikdo netrestal Vraby, vlákno ti bylo zamčeno a konec. Ale když jsi byl na tu chybu upozorněn, tak jsi založil na truc nové vlákno se stejným obsahem, tomu neříkám chyba, ale drzost. Proto ten Ban :smile_anim:
Odkaz ke komentáři

v pravidlech nic ještě nebylo,ale necháme to být. Jen ta důslednost na všechny,kdyby tady byla. Přeji pěknou neděli.

edit: trochu to bylo na truc,protože se tam prodávají věci bez popisu,jestli nové nebo použité.

Upraveno uživatelem vraby
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...