Gilius Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2010 tak pouštní tank jsem složil....to mě potěšilo (a mladýho taky). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobus Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2010 Že syna zo všetkých darčekov najviac potešili Mudmany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2010 Kluk od 24tého nesundal hodinky z ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2010 Když už jsem to sem plesknul nemáte někdo kratší řemen.(něco modrého)Je to 18mm,8 a 12 cm.Nechce se mi tam dělat další dirka abych řemen nepokazil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2010 ...že manželka sama navrhla, abychom tchánovi k svátku a narozeninám (ve stejný den) koupili hodinky. Je už trochu starší (77), takže to jistí Casio W800H-1AV. Tchán je celoročně na chatě na Otavě (v rámci zachování zdravého rozumu, tj. asi 8 km od manželky - jeho slova) a v létě se švárou na plachetnici na Orlíku, takže o neočekávaná koupání není nouze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2010 Obratně jsem zaměnil vypitou lahev vína za plnou, takže i dnes večer dostojím svému slibu, že budu pít jen jednu láhev denně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2010 Jízda na sněžném skutru v čerstvém prašanu. A poté jsem přesedlal na nějaké upravené 4x4 Mitsubishi a dal si tu samou trasu znovu. Nedokážu říct, co byl větší zážitek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2010 Dnes kdyz sem sel po Vaclavskem namesti kolem Altmana,tak me potesil pohled do jejich vytriny na Bell & Ross,opravdu jsou to nadherne hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2010 Dnes mi dosli Poljoty cal. 3133 po kompletnej oprave. Co ma tesi velmi je crtifikat a namerane hodnoty na nom - rezerva chodu 64hod s chronom 59hod, odchylka v roznych polohach do + 10 sec/den, na denku dokonca 0 sec/den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vejmrda Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2010 Dnes mě potěšil výprodej u Ch.Warda. Hned jsem si objednal dodatečně dárek k vánocům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2010 toto video pustnej burky od NG http://channel.nationalgeographic.com/channel/videos/satellite/satelliteEmbedPlayer.swf?videoRef=08740_00 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2010 Už je to dost let, co jsem neměl možnost vidět hvězdné nebe tak krásně a ostře jako právě teď za jasné a třeskutě mrazivé noci na Šumavě. Paráda. Čumim tu vzhůru k nebi s posvátně otevřenou hubou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2010 Kde se nachazis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2010 Našel jsem dnes ve schránce nové číslo časopisu WATCH IT - zima 2010 č.03 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 30. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2010 na navsteve u lekara som zistil ze nemam zapal pluc ale "len" zapal priedusiek tak som nateseny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2010 že si na mne vzpomněl Tombed s gratulací k svátku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobus Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2010 Práve teraz sa teším, že na Nove ide Mrazík...paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2010 cody: okolo Vacova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 31. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2010 To, že prcek záhy zapad do chronorodiny. G-S jsou teď jeho oblíbenou hračkou . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2010 Parádnická lyžovačka ne Černé hoře" Akorát těch lidí, mají tam snad někdě hnízdo:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky