Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Maroshku jasně, že je to to vždy trochu o osudu, jsem tak trochu fatalista :D, jasně, že se nadřeli, že to není zadarmo, třeba včera v 2. poločase jezdili naši plejeři nahoru dolů jako motorové myši, dokonce i do stran, jasně, že včera to byl starý Baroš, ale je to i tom pokakaném štěstíčku, matematika je neúprosná, nedáš a dostaneš, jedeš... no a my jsme dali a jdeme dál, taže se těším a budu u toho, bohužel zase jen u TV, ale co už...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejsem zaslepený....

Jsem zaslepený. V telce a na webu měli

Polaci hezčí ženský. A na dětském táboře v roce 1986 mě milovaly tři Polky z nejstaršího oddílu . Jedna se jmenovala Beata. A říkaly mi Romeo . Mně teda bylo 16 a byl jsem instruktor . Takže asi tak .

Odkaz ke komentáři

Polaci hezčí ženský. A na dětském táboře v roce 1986 mě milovaly tři Polky z nejstaršího oddílu . Jedna se jmenovala Beata. A říkaly mi Romeo . Mně teda bylo 16 a byl jsem instruktor . Takže asi tak .

To je těžko, Roman viděls jednu kozaticu v červeném na netu a už máš vymalováno, ohledně bab si myslím, že je to plichta.

Chodili jsme s honzoushem po Wroclavi a bylo sympatycznie.

Mám to k pszonkům taky hodně blízko, kilometr k hranicím...

Jednu věc je třeba přiznat, EURO v Polsku se povedlo, přijali nás tam jako svoje a atmosféra i organizace tam byla skvělá.

Líbilo se mi tam víc, jak na MS 2006 v Německu, kde jsem byl v Gelsenkirchenu.

Odkaz ke komentáři

Tak to máš Romane ještě celkem dobrý. Já se v roce '83 na táboře v Poznani dokonce oženil. V deseti letech. Prej to tam byl nějakej dětskej zvyk nebo co, inscenovat svatbu. Pamatuju si, že moje manželka se jmenuje Arleta a její bratr mě tenkrát, jako čerstvá rodina, pomáhal s kufrem a ž k vlaku. :D
Odkaz ke komentáři

Nejdřív k tématu: mlaďoši strašně chtěli k narozkám jet Pendolínem. Tak jsme si dneska udělali výlet d Pardubek. Trochu v pěkném počasí probrouzadli centrum a vůbec bylo fajn.

No a teď k fotbalu

NVrba, Lavička, Komňacký ( přemýšlej nad tím, maj vizi, systém a uměj se chovat )

Vynechám to, že Bílek s týmem na šampionátu na měřítka ČR jednoznačně uspěl a z této posice má dle mne právo pokračovat. I když, jak říkám, mám k němu výhrady

Návrhy odzadu:

Komňacký - výkony Jablonce nic moc (na jaře spíš hrůza, asi Pelta už neměl čas se tomu věnovat), právě podepsal Jihlavu a hlavně, on už u repre je jako asistent. takže na současné hře a všem okolo se zcela jistě podílí. Byla by to zásadní změna?

Lavička: Právě podepsal Spartu

Vrba: Pro mne by to asi taky byla jasná volba, ale mám pár pochybností: Paclík ho nepustil na slovač a podle mne ho po dobu platnosti smlouvy nepustí. Pak je tu ta má myšlenka, že on dokázal zdvihnout do té doby průměrné týmy. Ale potřeboval na to vždy dva až tři roky každodenní práce, kdy nebyl pod tlakem, že musí uspět. Ustojí jak on, tak fanoušci tlak, když se nebude dařit? Pokud si bude budovat nějaké mužstvo, tak to prostě bude problém s výsledky, než to sedne. Bílek taky na začátku prohrál kde co. Ale s tím vším souvisí ještě jedna věc. Vrba je perfektní klubový trenér, kdy si právě vyhledává typologicky vhodné hráče a z nich buduje tým. Pět dní v týdnu, deset měsíců v roce. To mu jde a jde mu to dobře, výborně. Ale repre trenér je o něčem jiném. Máš nějakou skupinu hráčů, s ní se vidíš dohromady měsíc, měsíc a půl v roce (rozfrcáno po týdnech) a je otázkou, co je dokážeš z toho svého naučit. Nějaké automatismy, to asi ne. Ale jak říkám, pokud nějaký trenér z Čech, tak pro mne Vrba. A i by mi to vyhovovalo jako sparťanovi, kdyby ze z Plzně odešel :)

A s maroshem taky souhlasim, Pilar byl neskutecny a z Jiracka cisi takova euforie a chut hrat, kterou jsem vzdy videl u Nedveda.

Pokud jde o plzeňáky, tak prakticky všichni jsou nahraditelní. Třeba za Pilaře je alternace v Krejčím (či spíš tak za rok bude, až víc dospěje). Ale je tu vyjímka a tou je Jiráček. Ač je Pilař mediálně top, tak Jiráček je opravdu nepostradatelný. Fyzický fond, kvalita hry s míčem i bez, čte hru (viz včerejší gól), prostě paráda. Tenhle chlapík repre neskutečně zvedl, hra s ním šla hodně nahoru. Nepopírám tím Pilaře, ale Jiráček je jiný level. Fakt druhý Nedvěd. A je škoda, že byl objeven až nyní, v šestadvaceti.

Bohužel, podle mého názoru, z Plzně (nebo dříve z Plzně) jsou podle mého i dva největší omyly našeho mančaftu. Kolář, to je pohroma, která hraje opravdu jen proto, že je Rosa mimo. Ano, včera dal perfektní nahrávku na (neuznaný) barošův gól, ale to bylo bohužel vše. Fakt omyl. Ještě, že je za ním Hübschman, který to hasí. A zaplať pánbůh, že si Bílek všiml už po jednom poločase, že Rezek je trága a dal tam Hübschamana. Mám rád dobré defenzivní štíty. On je sice Doněck mimo hlavní média, ale když tam někdo pravidelně už asi 8 let hraje, máslo to rozhodně nebude.

A ještě se musím zastavit u jednoho hráče. Sice Gebreho lidsky moc nemusím (nesouvisí to s původem), tak fotbalově neskutečný pokrok, stabilní výkony, paráda. Naši ligu už dávno přerostl, Karl si namastí kapsu.

Pekne to napsal Hugo, opravdu dobry a elegantne napsany nazor cloveka, ktery tomu rozumi.

Brzdi, nerozumím mu moc, jen na něj rád koukám...

Odkaz ke komentáři

Hugo14: Já obdivuju Jiráčka, že prostě má nejen dar, ale hlavně dynamický a silový běh, nevypustí žádný souboj, ikdyž třeba občas něco pokazí, když s ním nikdo neběží a nepřihraje, ale opravdu mi svým stylem, chutí, dravostí, připomíná Nedvěda. Dlouho jsme takového fotbalistu neměli. Ještě tak přidat pořádné střely z dálky, jak to Pavel předváděl (nikdy nezapomenu na střelu proti Nizozemsku zhruba z 35 metrů do břevna).

A s Kolářem máš absolutní pravdu. Co by jsi řekl k tomu střídání? Proč Bílek tak nerad střídá a když, tak střašně pozdě? Přece není normální tam hráče nechávat, když má křeče a evidentně už nemůže. Toto je můj jediný problém u Bílka.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odkaz ke komentáři

To dělá víc trenérů - Chovanec, Hřebík. Osobně to nemám rád, střídat až v posledních minutách. Když hráč začíná šlapat vodu, je dobré ho dát dolů a oživit to. Nemůžes se na něj spolehnout, že se bude dobře vracet (nebo naopak útočit), měkne, je poloviční. Jasně, jedno střídání až 85 minutě, ale před tím klidně v 70, když už to nejde. Ne každý vždy všechno vydrží.

Odkaz ke komentáři

Já prostě nechápu, proč takový Rajtoral a Darida nedostane více minut. Pochopím Petrželu, který prostě mozkově je jinde a teží ze své rychlosti, ale konkrétně Rajtoral a Darida by na tom hřišti mohli být.

Darida hlavně díky střele z dálky, ostatní nemaj odvahu.

(Pomíjím, že Necid si ani nevrzl)

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odkaz ke komentáři

Holanďani.

A zrovna ve čtvrtek jsem v Lisabonu...

Nevím, proč nemusíš Gebreho, ale v obraně je to má jasná volba ( před nějakým Sivokem či "nepostradatelným" Kadlecem- ač se nerad přiznám, ať koukám, jak koukám, lepší alternativu ti nedám ).

K dalšímu- Komňackého podpis Jihlavě bych netahal k věcem, že se něvěnoval Jablonci, ale jak jsi jistě obeznámen tomu, že ještě předtím, než začal s někým jednat, tak Jablonec ztratil možnost kopat o poháry a prostě to zabalil ( osobní pohovory s jednotlivcema nepomohl a podle toho, jak mluvíš o fotbalu jistě víš, že když hráči nechtěj, může jim promlouvat do duše třeba Nedvěd, Masopust,.... a je to naprd ). Komentář Lička právě podepsal S...., to nic neznamená, když by byl osloven, jistě by o tom aspoň uvažoval.

Nechci změnu hracího systému- proto mě napadl Vrba ( to u repre bez koncepční každodenní práce s hráčem nejde ), navíc na to nemáme hráče, ale chci se jen vyvarovat kolapsů typu Rusko ( kdy nebyl snad ani jeden hráč připraven na to, co hrajou ).

Ale co Čech to trenér, tak do toho taky kecám :smile_anim:. Postup jim nikdo neodpáře ( ale rozhodně to není záruka toho, že by měl Bílek pokračovat automaticky u repre ), s tím, co předváděj už od kvalifikace, přes baráž až po skupinu - nejdřív pořádně n...t lidi totálním nezájmem o sport, co je živí a pak to hasit na poslední chvíli ( většinou kvalitním fotbalem, či zkušeným výkonem ) a o to mě jde, když to jde, když jim teče do bot, proč to nepředvedou i na začátku ?

Odkaz ke komentáři

Hele, Gebre a Sivok nejsou záměnní - Gebre je krajní bek. Sivok je bývalý defenzivní štít, který se předělal na stopera. Jsou to jiné posice. O Gebrem jsem psal, že ho (velmi) můžu fotbalově, ale nějak ho nemusím lidsky (je to lhář). Ale plně ho uznávám a říkám, že na daném postu lepšího nemáme - když to jen srovnám s předchozím Pospěchem, je to nebe a dudy.

To s Peltou a věnováním se klubu bylo myšleno s humorem. Spartě podepsal Lavička, nikoliv Lička. Ale na rovinu - pokud někde podepíšu a hned začnu uvažovat, že tam nenastoupím, docela problém s věrohodností do budoucna.

S posledním řádkem poslední věty souhlasím. Ale asi potřebují být pod tlakem, to se jim asi hraje líp :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...