FrantisekH Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 asi tak.. co ti na to říct..jsem dovalil z hokeje jdu si ke známýmu pro lahvinku a prej mam bejt vo žízni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 ze jako rezident zeme kde plati pravo Saria mam lepsi pristup k alkoholu nez Cesi :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 Dneska mě neskutečně potěšila manželka, když mi zajistila knížku Neviditelný s věnováním a podpisem od autora, se kterým jsem se prořehtal telecími léty. tak dej echo, jaký to je, taky jsem za mlada četl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 tak dej echo, jaký to je, taky jsem za mlada četlJa to četl pred 2 mesici. Mladi v hajzlu to neni. A vic si z toho nepamatuju. Tim bych to shrnul . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 že jako rezident země, kde plati pravo Šaría, mám lepší přístup k alkoholu, než Češi :-))) to je drsná pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 (upraveno) Prometheus teď jsem skončil, povedl se.Je to přesně co jsem čekal http://www.prometheus-movie.com/news/303 Upraveno 14. září 2012 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 Nikdy jsem neměl takovou chuť se napít jako dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Ještěže je to do civilizace (Německo) tak blízko.Ten Heger je fakt vůl... Znemozneni nakupu je urceny trochu jinym socialnim skupinam. Nikoliv tem, co si zajedou do rajchu nebo tem, ktery sahnou do vlastniho vybaveneho baru. Tyhle lidi to nekosi... A sorry za ten minus, opravdu jsem nechtel, jen jsem se na tabletu netrefil na tlacitko citatu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 tak dej echo, jaký to je, taky jsem za mlada četlUvidíme, přečtu si to až o vánocích, jestli letos nějaký budou. Jenom se mi musela pochlubit, jak to pěkně vošéfovala, to nemohla vydržet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 (upraveno) Znemozneni nakupu je urceny trochu jinym socialnim skupinam. Nikoliv tem, co si zajedou do rajchu nebo tem, ktery sahnou do vlastniho vybaveneho baru. Tyhle lidi to nekosi... A sorry za ten minus, opravdu jsem nechtel, jen jsem se na tabletu netrefil na tlacitko citatu.Covece, vidim to malinko jinak - viz vlakno prave nastvalo - leze mi na nervy nanny state, kterej stejne funguje mizerne a je drahej. Upraveno 15. září 2012 uživatelem boo-beek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Znemozneni nakupu je urceny trochu jinym socialnim skupinam. Nikoliv tem, co si zajedou do rajchu nebo tem, ktery sahnou do vlastniho vybaveneho baru. Tyhle lidi to nekosi... A sorry za ten minus, opravdu jsem nechtel, jen jsem se na tabletu netrefil na tlacitko citatu. Ne, znemožnění nákupu je určený všem. Nevím, jestli ty "jiný sociální skupiny" nakupujou třeba v Makru. A už vůbec nevím jak souvisí zákaz prodeje skotský Whisky, americkýho Bourbonu, finský Vodky a francouzskýho Cognaku s tím, že nějakej jouda kdesi na Moravě v garáži něco špatnýho slil... Ale nechme toho, stejně to patří do jinýho vlákna... Černý humor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 by mě zajímalo, jestli nic nekoupim ani ve freeshopu na hranicích.., se vydám zjistit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 A mne by zajímalo, zda ten striktní zákaz platí i v restauraci Poslanecké sněmovny. Není zde nějaký poslanec?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Mě potěšilo, že mi bylo dnes brzo ráno řečeno "ano". A rovnou mě naštvalo, že si na to večer nebudu moct dát El Dorado:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 NO spíž pobavilo než potěšilo. Dnes pomáhám manželce v obchodě (hračkárna ,dětské zboží ) již několik dotazů zda máme rum. A následné rozhořčené bědování nad stavem současného zásobování trhu bzákladními potravínami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Že jsem koupil originální dres Manchestru United s Rooneym za 10 kč pro kámošovic klučinu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 krom zprávy od Bakera ve vlákně Nautilus už mě pár dnů těší nová reklama na O2 Extra výhody, ten prostě k operátorovi této velikosti sedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 IMHO O2 zvolilo tento song proto, ze je to uvodni song docela oblibeneho serialu The Weeds. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 Coldplay Sent from my HTC using Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 17. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2012 že větší (I) je HonzaX než já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky