Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Já tím,že jsem 20 let nebyl,tak jsem vůbec nevěděl,jak to funguje,jak to bolí,nebo nebolí při umrtvení a navíc,moje máti,když jsem byl malý,vždycky došla od zubaře a říkala,jak to bylo hrozné,že omdlela,že brečela bolestí a podobně.to se mi nějak v tom dětství zahryzlo a nebýt ulomeného zubu v zadu,který bolel jak čert,neodvážil bych se.Ale po první návštěvě,kdy už jsem pak věděl,že injekce je takřka všemocná,tak už mi teď ani nevadí tam chodit,pritom ještě před měsícem a půl jsem jen při přdstavě,že jsem u zubaře,omdlíval a radši bych šel na další operaci páteře,než k zubaři,takže pro mě je to opravdu hrdinský výkon:-).Tím chci říct,že dnes už se prostě není čeho bát.

Já jdu zítra. Jsem objednaný na 7:30. Naposledy v únoru mi trhala zubařka osmičku. Babka před důchodem, opíchala mi to, dlátkem si očistila dásně od zubu, a pak to deset minut viklala kleštěma a neměla sílu to vyrvat! Mazala mi koutek vazelínou, aby mi nenatrhla hubu jak se tam dozadu nemohla dostat. Nakonec sestra musela zavolat doktora odvedle a ten mi to vytáhl. Tekly mi sliny, mrtvá huba, žádná bolest, říkal jsem si pohoda...A pak cca po 4 hodinách přestala fungovat injekce. Následoval týden na práškách, který si moc nepamatuju...

edit: od té doby mám novou zubařku, třicítku.

Mě dneska potěšilo, že jedna pracovní záležitost, která se v pondělí zdála neřešitelnou a hrozila velikým průserem, se mou pílí a značnou dávkou štěstí vyřešila. Jsem opravdu šťastný a na sebe pyšný :) Bylo to jako v tom mým podpisu níže.

Upraveno uživatelem organic
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jdu zítra. Jsem objednaný na 7:30. Naposledy v únoru mi trhala zubařka osmičku. Babka před důchodem, opíchala mi to, dlátkem si očistila dásně od zubu, a pak to deset minut viklala kleštěma a neměla sílu to vyrvat! Mazala mi koutek vazelínou, aby mi nenatrhla hubu jak se tam dozadu nemohla dostat. Nakonec sestra musela zavolat doktora odvedle a ten mi to vytáhl. Tekly mi sliny, mrtvá huba, žádná bolest, říkal jsem si pohoda...A pak cca po 4 hodinách přestala fungovat injekce. Následoval týden na práškách, který si moc nepamatuju...

edit: od té doby mám novou zubařku, třicítku.

Mě dneska potěšilo, že jedna pracovní záležitost, která se v pondělí zdála neřešitelnou a hrozila velikým průserem, se mou pílí a značnou dávkou štěstí vyřešila. Jsem opravdu šťastný a na sebe pyšný :) Bylo to jako v tom mým podpisu níže.

Ještě než jsem dočetl,tak jsem si v úvodu myslel,že jdeš k té samé zubařce:-).Už jsem si myslel,že jsi blázen,že tam jdeš znovu.Když jsem vybíral já teď zubařku,tak jsem nechtěl ani žádnou starou,aby se nechtěla držet staré školy,tak ale ani žádnou úplně mladou,aby měla nějaké zkušenosti.Naštěstí se mi to povedlo a zatím nebyl žádný problém a ťuk ťuk na dřevo aby ani žádný nebyl.

Každopádně to trhání osmičky bylo asi hodně adrenalinové jak to tak čtu:-)

Odkaz ke komentáři

Objevil jsem na Zanzibaru internet kavarnu, takze vas kluci a holky zdravim< Kilimanzaro jsme s docela velkyma problemama pokorily, supeer, budete valit oci na fotky" Jinak zadny novy hodinky zatim nemam, hi, hi :-) A pivo Kilimanzaro jedna basen, Frantiskovy s Mondeeem by se tu libilo"'

Odkaz ke komentáři

Objevil jsem na Zanzibaru internet kavarnu, takze vas kluci a holky zdravim< Kilimanzaro jsme s docela velkyma problemama pokorily, supeer, budete valit oci na fotky" Jinak zadny novy hodinky zatim nemam, hi, hi :-) A pivo Kilimanzaro jedna basen, Frantiskovy s Mondeeem by se tu libilo"'

mě potěšilo, že jsi si na mě vzpoměl /tedy doufam že to bylo na mě/

Odkaz ke komentáři

No tý jó Afrikánec a nezapoměl česky.........:lol: Pekně si to tam užívej a dej si ňáký to pivko na nás :cheers: škoda, že jsem Ti neposlal nějakou tretku, mohl jsi to místo mě šoupnout pod ňejakej kámen na vrcholu Kilimanžára, mohl bych se pak chlubit že je tam něco ode mě. :D

Odkaz ke komentáři

Já tím,že jsem 20 let nebyl,tak jsem vůbec nevěděl,jak to funguje,jak to bolí,nebo nebolí při umrtvení a navíc,moje máti,když jsem byl malý,vždycky došla od zubaře a říkala,jak to bylo hrozné,že omdlela,že brečela bolestí a podobně.to se mi nějak v tom dětství zahryzlo a nebýt ulomeného zubu v zadu,který bolel jak čert,neodvážil bych se.Ale po první návštěvě,kdy už jsem pak věděl,že injekce je takřka všemocná,tak už mi teď ani nevadí tam chodit,pritom ještě před měsícem a půl jsem jen při přdstavě,že jsem u zubaře,omdlíval a radši bych šel na další operaci páteře,než k zubaři,takže pro mě je to opravdu hrdinský výkon:-).Tím chci říct,že dnes už se prostě není čeho bát.

a mě zubař zásadně neumrtvuje... prej musí vědět, kde to bolí... a jelikož jsem dneska vytáhl z pusy plombu, tak se tam brzo chystám...

Odkaz ke komentáři

Sobotní dny NATO na ne pro návštěvníky ne úplně běžém místě, kde bylo vše jak na dlani. Když nám to turek (mimmochodem, dle mého nejlepší ukázka) protáhnul nad hlavou v rychlosti těsně podzvukové (lokálně na draku proudění asi rychlosti zvuku dosáhlo, byl tam slabý třesk), tak to byla síla. Ale vděli jsme ho dopředu, jak jde proti nám. Ale když to pak dvojice Mirage protáhla nad námi na forsáži tak ve třiceti metrech, tak to byl masakr. Neviděli jsme je, jen tušili, že půjdou v ose spoza hangáru. Ty fotky jsou vytípané z kamery ve foťáku, co měl sedmiletý synátor. Ten dotčený průlet je ta druhá.

Další fotky jsou už z foťáku a nic není na ohnisko větší než 80mm. Atmosféra převyšuje jejich kvalitu, to uznávám.

Jinak celý den skvělý, perfektní organizace, program bezvadně navazoval. Po dlouhé době jsem si takovou akci opravdu užil.

post-2426-035607400 1348420170.jpg

post-2426-043047600 1348420172.jpg

post-2426-004940900 1348420514.jpg

post-2426-029963000 1348420515.jpg

post-2426-016924200 1348420516.jpg

post-2426-011988000 1348420517.jpg

post-2426-049009100 1348420518.jpg

Odkaz ke komentáři

dneska jsem při řezání bylinek na zahradě jebnul zavírákem falknivenem o kamenný obrubník. Zub. To mě teda nepotěšilo. Tři hodiny šm.dlání na Spyderco triangle, zkouknutá Valkýra, vypité dva radlery a nůž je jako nový, že ani pod hodinářskou lupou 10x není nic vidět, jen perfektní ostří.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...