Jay Doll Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Odesláno 15. října 2012 Odkus máš to logo? Zdá se mi nějaké disproporční...
KFL Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Odesláno 15. října 2012 (upraveno) Nadchnul me "muj" dealer. Aut . Novej sluzebak bude uz za tri tydny, tj. necelych 5 tydnu od objednavky. Zase budu BMW positive, nemuzu se dockat. Upraveno 15. října 2012 uživatelem KFL
Frostie Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Odesláno 15. října 2012 Klasickej případ, kdy bych zavřel dovozce a okamžitě zakázal prodej... A ještě jeden návod, podstatně lepší zaslal milý čtenář J. V. Pleva.Česky je psaný vždycky ten poslední řádek daného bodu - ono není moc poznat, že je to česky Edit: Ať to nemusíte luštit:- Furunkl trulanty do bystrý várka voda (400ml) a zvolna vařit do 3 minuty.- Michat kořenění napudrovat se, impregnovat, a chili napudrovat se (podle toho cítit) dále jeden číse chvíle trulanty ar bytost kamna.- Hybat trulanty jít s duchem času kořeněňi a míchat dobře.- Promíchejte a ihned podávejte.
panedge Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Odesláno 15. října 2012 Nadchnul me "muj" dealer. Aut . Novej sluzebak bude uz za tri tydny, tj. necelych 5 tydnu od objednavky. Zase budu BMW positive, nemuzu se dockat. Copak to bude za model,tipuju 320D?nová trojka je neskutečná
KFL Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Odesláno 15. října 2012 Copak to bude za model,tipuju 320D?nová trojka je neskutečnáJj, prijemne vybavenej sedan. Do kombajna jsem se nevesel penezma (teda vesel, ale nemel bych tam pul vybavy ). Mam megaradost!
bandicoot Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Odesláno 15. října 2012 Me potesilo Rulandske sede, vyber z hroznu 2008, Valihrach.Vubec nevim, kde se u me ta butylka vzala, ale bohuzel byla jen jedna.
Filip.J Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Odesláno 15. října 2012 Dokončil jsem v práci takovou docela zlomovou věc - takže zítra na to můžu zaškolit náhradníky a vzít si po 8 měsících dovolenou
little_w Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Odesláno 15. října 2012 Diky. Nad furunkl trulanty jsem si poprskal monitor a musel jsem precist manzelce, cemu se rehtam. To nema chybu "Hybat trulanty jit s duchem casu"... hmmm, to by mohlo byt nove motto nektere cinske hodinkove znacky. Ma to svih, ma to smrnc... inu, trulanty :DA ještě jeden návod, podstatně lepší zaslal milý čtenář J. V. Pleva.Česky je psaný vždycky ten poslední řádek daného bodu - ono není moc poznat, že je to česky Edit: Ať to nemusíte luštit:- Furunkl trulanty do bystrý várka voda (400ml) a zvolna vařit do 3 minuty.- Michat kořenění napudrovat se, impregnovat, a chili napudrovat se (podle toho cítit) dále jeden číse chvíle trulanty ar bytost kamna.- Hybat trulanty jít s duchem času kořeněňi a míchat dobře.- Promíchejte a ihned podávejte.
obchodnik-o3 Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Odesláno 15. října 2012 Jj, prijemne vybavenej sedan. Do kombajna jsem se nevesel penezma (teda vesel, ale nemel bych tam pul vybavy ). Mam megaradost! tak to gratulujem,dalsi trojpismenkovi
carpaccio Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Odesláno 15. října 2012 (upraveno) Furunkl trulanty do bystrý várka voda...dále jeden číse chvíle trulanty ar bytost kamna....Hybat trulanty jít s duchem času Ó, fretná chrochtobuznosti!Tvé mikturace jsou mi co zprudlé žvastopunksery na plzné včele. Upraveno 15. října 2012 uživatelem carpaccio
montemar Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Odesláno 16. října 2012 docela hezky v kostce popsano vse podstatne : http://www.jtbank.cz/o-jt-bance/lifestyle-magazin-magnus/vybrane-clanky/haute-horlogerie
Red Dwarf Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Odesláno 16. října 2012 Odkus máš to logo? Zdá se mi nějaké disproporční... Nevím, dělal to kamarád a tipuju, že ho stáhnul ze stránek. Snad to nevadí, chtěli mi se ženou udělat radost ;o)
zrno Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Odesláno 16. října 2012 (upraveno) Včera dorazilo sub pouzdro ... je čas na nějaký hommage Upraveno 16. října 2012 uživatelem zrno
emba Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Odesláno 16. října 2012 Tak jsem si udělal radost, včera jsem si v Praze koupil hodinky Davosa Mecanique Jedno foto z webu:
Red Dwarf Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Odesláno 16. října 2012 Tak vítej do klubu. Taky je mám a jsem zatím spokojen ;o)
African Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Odesláno 16. října 2012 Venku prší, fouká, sníh tady bude raz dva, jak si jen zlepšit náladu cop? No přeci zamluvit pořádnou lyžovačku, né No a hned je lepčí náladička
ladisu Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Odesláno 17. října 2012 Že od 10:00 bude na Radožurnálu Lucie Výborná hovořit s Milošem Klikarem (zdejší člen?)o hodinkách.
Jay Doll Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Odesláno 17. října 2012 Dá se to někde stáhnout? Edit: Ajo, už jsem to našel zde: http://www.rozhlas.cz/radiozurnal/host/_zprava/milos-klikar-sberatel-a-vystavovatel-schwarzwaldskych-hodin--1124007 Ale zklamu tě, není to ten náš člen, který se mimochodem od té doby přejmenoval. Tohle bude asi nějaký příbuzný
Doporučené příspěvky