Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Nadchnul me "muj" dealer. Aut :D. Novej sluzebak bude uz za tri tydny, tj. necelych 5 tydnu od objednavky. Zase budu BMW positive, nemuzu se dockat.

Upraveno uživatelem KFL
Odesláno

Klasickej případ, kdy bych zavřel dovozce a okamžitě zakázal prodej...

A ještě jeden návod, podstatně lepší zaslal milý čtenář J. V. Pleva.

Česky je psaný vždycky ten poslední řádek daného bodu - ono není moc poznat, že je to česky :D

Edit: Ať to nemusíte luštit:

- Furunkl trulanty do bystrý várka voda (400ml) a zvolna vařit do 3 minuty.

- Michat kořenění napudrovat se, impregnovat, a chili napudrovat se (podle toho cítit) dále jeden číse chvíle trulanty ar bytost kamna.

- Hybat trulanty jít s duchem času kořeněňi a míchat dobře.

- Promíchejte a ihned podávejte.

pleva.jpg

Odesláno

Nadchnul me "muj" dealer. Aut :D. Novej sluzebak bude uz za tri tydny, tj. necelych 5 tydnu od objednavky. Zase budu BMW positive, nemuzu se dockat.

Copak to bude za model,tipuju 320D?nová trojka je neskutečná

Odesláno

Copak to bude za model,tipuju 320D?nová trojka je neskutečná

Jj, prijemne vybavenej sedan. Do kombajna jsem se nevesel penezma (teda vesel, ale nemel bych tam pul vybavy :)). Mam megaradost!

Odesláno

Dokončil jsem v práci takovou docela zlomovou věc - takže zítra na to můžu zaškolit náhradníky a vzít si po 8 měsících dovolenou clap.gif

Odesláno

Diky. Nad furunkl trulanty jsem si poprskal monitor a musel jsem precist manzelce, cemu se rehtam. :D To nema chybu :)

"Hybat trulanty jit s duchem casu"... hmmm, to by mohlo byt nove motto nektere cinske hodinkove znacky. Ma to svih, ma to smrnc... inu, trulanty :D :D

A ještě jeden návod, podstatně lepší zaslal milý čtenář J. V. Pleva.

Česky je psaný vždycky ten poslední řádek daného bodu - ono není moc poznat, že je to česky :D

Edit: Ať to nemusíte luštit:

- Furunkl trulanty do bystrý várka voda (400ml) a zvolna vařit do 3 minuty.

- Michat kořenění napudrovat se, impregnovat, a chili napudrovat se (podle toho cítit) dále jeden číse chvíle trulanty ar bytost kamna.

- Hybat trulanty jít s duchem času kořeněňi a míchat dobře.

- Promíchejte a ihned podávejte.

pleva.jpg

Odesláno (upraveno)

Furunkl trulanty do bystrý várka voda

...

dále jeden číse chvíle trulanty ar bytost kamna.

...

Hybat trulanty jít s duchem času

:gora:

Ó, fretná chrochtobuznosti!

Tvé mikturace jsou mi co zprudlé žvastopunksery na plzné včele.

Upraveno uživatelem carpaccio
Odesláno

Odkus máš to logo? Zdá se mi nějaké disproporční...

Nevím, dělal to kamarád a tipuju, že ho stáhnul ze stránek. Snad to nevadí, chtěli mi se ženou udělat radost ;o)

Odesláno

Tak jsem si udělal radost, včera jsem si v Praze koupil hodinky Davosa Mecanique :guitar:

Jedno foto z webu:

post-15177-011988000 1350372936.jpg

Odesláno

Venku prší, fouká, sníh tady bude raz dva, jak si jen zlepšit náladu cop? No přeci zamluvit pořádnou lyžovačku, né :clap: No a hned je lepčí náladička :guitar:

post-364-055340400 1350414816.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...