Diamondking Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Odesláno 21. února 2013 Dneska mě potěšilo, že jsem si "počeštil" čtečku elektronických knih. Blbost, ale potěší... :-)
SCIFI Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Odesláno 21. února 2013 dnes jsem se probudil vůní právě upečené bábovky. občas je dobrý že přítelkyně nemůže spát :-)
Pirx Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Odesláno 21. února 2013 Ja se ted muzu zblaznit radosti... ze dorazil balik... a v nem Omega Constellation Electroquartz f8192Hz... prvni quartz model Omegy, s uplne prvnim seriove vyrabenym quartz strojkem na svete - Beta 21 vyvinutym v Centre Electronique Horloger. Tehdy jeste nikdo netusil, co tenhle vynalez zpusobi o par let pozdeji svycarskemu hodinkovemu prumyslu... A uz 43 let jdou.
Honza.manta Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Odesláno 21. února 2013 Ja se ted muzu zblaznit radosti... ze dorazil balik... a v nem Omega Constellation Electroquartz f8192Hz... prvni quartz model Omegy, s uplne prvnim seriove vyrabenym quartz strojkem na svete - Beta 21 vyvinutym v Centre Electronique Horloger. Tehdy jeste nikdo netusil, co tenhle vynalez zpusobi o par let pozdeji svycarskemu hodinkovemu prumyslu... A uz 43 let jdou. Gratuluju - krásný kousek!
Frantik Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Odesláno 21. února 2013 Zase me potěšila Plzeň a jeji fotbal ........ a i Sparta (ze to na konci podelala). S tímhle stylem muže Plzeň dojit daleko :-)
Gustaf Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Odesláno 22. února 2013 Zase me potěšila Plzeň a jeji fotbal ........ a i Sparta (ze to na konci podelala). S tímhle stylem muže Plzeň dojit daleko :-)taky tak :-)
dissidentagressor Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Odesláno 22. února 2013 Tak dnes mě vzbudil telefon a v něm pan Por. Kvasnička že našli moje auto který mě před 14 dny ukradli Už sem ani nedoufal a prej mu nic není. Takže do práce nejdu a jedu si pro mazlíka, mám druhý vánoce Moc děkuji klukám z PČR za skvěle odvedenou práci
JimmyTulip Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Odesláno 22. února 2013 Mě dnes potěšily moje Orienty. Po měsíci už se ustálily a dělaj 3s do plusu za 48 hodin
pavel67 Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Odesláno 23. února 2013 Dnes mě potěšilo, že jsem po 14 dnech zase zde (úmrtí počítače). 75 stránek s napřečtenými příspěvky - no to bude fuška!
knihomol Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Odesláno 23. února 2013 Tak mě potěšilo nové plnicí pero a flakónek inkoustu. Krátkou recenzi s pár fotkama dám do vlákna s perama.
bedja Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Odesláno 23. února 2013 ..opět mě potěšil Haldex4...fakt dobrá práce..
patriknapr Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Odesláno 23. února 2013 Že jsem se vzbudil až teď. A to jsem šel spát v 23.30.
Filip.J Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Odesláno 23. února 2013 Mně by to spíš zneklidnilo, ale hlavně, že ty jsi spokojený :-)
long Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Odesláno 23. února 2013 Dneska mě potěšilo, že jsem si "počeštil" čtečku elektronických knih. Blbost, ale potěší... :-) A jak ????????? mám Kindle Touch a také by se mi ta blbost líbila. Sorry za vlezlost:smile_anim:
long Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Odesláno 23. února 2013 Tak dnes mě vzbudil telefon a v něm pan Por. Kvasnička že našli moje auto který mě před 14 dny ukradli Už sem ani nedoufal a prej mu nic není. Takže do práce nejdu a jedu si pro mazlíka, mám druhý vánoce Moc děkuji klukám z PČR za skvěle odvedenou práci Jestli chceš aby Ti ta radost vydržela hned si nech změnit kod co vysílá signal do DO, tedy samo plus další vychytávky. ( Jestli máš tedy koncern VW)
vraby Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Odesláno 23. února 2013 že už tady zase můžu krafat a přesvědčil jsem se, že moderátor YPO není člověk na správném místě.
vraby Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Odesláno 23. února 2013 (upraveno) a k tomu jedna z mála zpráv co jsem dostal: A jinak máš pravdu, fórum je o pár privilegovaných, pak o normálním plebsu a pak o těch, které je nutno sekat... Ach jo. Neskutečnej bordel panujke na tom našem fóru... A můžete se do mě zase pustit.YPO ty mě můžeš zase nařknout z rozesírání fóra, bonzování atd. Ty jako moderátor si asi můžeš dovolit vše,ale běda jak ti někdo trochu odporuje,ale jen někdo že? Jestli jsou to opět debilní kecy tak to mám zase za banános. YPO můžeš se číhnout kdo mi to psal v SZ,určitě víš jak se mu máš odvděčit. Upraveno 23. února 2013 uživatelem vraby
Frantik Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Odesláno 23. února 2013 Co je to za hysterickej výlev :-))))?
Doporučené příspěvky