Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja se ted muzu zblaznit radosti... ze dorazil balik... a v nem Omega Constellation Electroquartz f8192Hz... prvni quartz model Omegy, s uplne prvnim seriove vyrabenym quartz strojkem na svete - Beta 21 vyvinutym v Centre Electronique Horloger. Tehdy jeste nikdo netusil, co tenhle vynalez zpusobi o par let pozdeji svycarskemu hodinkovemu prumyslu...

A uz 43 let jdou.

post-5784-035539600 1361467347.jpg

Odesláno

Ja se ted muzu zblaznit radosti... ze dorazil balik... a v nem Omega Constellation Electroquartz f8192Hz... prvni quartz model Omegy, s uplne prvnim seriove vyrabenym quartz strojkem na svete - Beta 21 vyvinutym v Centre Electronique Horloger. Tehdy jeste nikdo netusil, co tenhle vynalez zpusobi o par let pozdeji svycarskemu hodinkovemu prumyslu...

A uz 43 let jdou.

post-5784-035539600 1361467347.jpg

Gratuluju - krásný kousek!

Odesláno

Tak dnes mě vzbudil telefon a v něm pan Por. Kvasnička že našli moje auto který mě před 14 dny ukradli :clap: Už sem ani nedoufal a prej mu nic není. Takže do práce nejdu a jedu si pro mazlíka, mám druhý vánoce :santa: Moc děkuji klukám z PČR za skvěle odvedenou práci :notworthy:

Odesláno

Dneska mě potěšilo, že jsem si "počeštil" čtečku elektronických knih. Blbost, ale potěší... :-)

A jak ????????? mám Kindle Touch a také by se mi ta blbost líbila. Sorry za vlezlost:smile_anim:

Odesláno

Tak dnes mě vzbudil telefon a v něm pan Por. Kvasnička že našli moje auto který mě před 14 dny ukradli :clap: Už sem ani nedoufal a prej mu nic není. Takže do práce nejdu a jedu si pro mazlíka, mám druhý vánoce :santa: Moc děkuji klukám z PČR za skvěle odvedenou práci :notworthy:

Jestli chceš aby Ti ta radost vydržela hned si nech změnit kod co vysílá signal do DO, tedy samo plus další vychytávky. ( Jestli máš tedy koncern VW)

Odesláno (upraveno)

a k tomu jedna z mála zpráv co jsem dostal:

A jinak máš pravdu, fórum je o pár privilegovaných, pak o normálním plebsu a pak o těch, které je nutno sekat... Ach jo. Neskutečnej bordel panujke na tom našem fóru...

A můžete se do mě zase pustit.YPO ty mě můžeš zase nařknout z rozesírání fóra, bonzování atd. Ty jako moderátor si asi můžeš dovolit vše,ale běda jak ti někdo trochu odporuje,ale jen někdo že?

Jestli jsou to opět debilní kecy tak to mám zase za banános. :cheers:

YPO můžeš se číhnout kdo mi to psal v SZ,určitě víš jak se mu máš odvděčit. :argue:

Upraveno uživatelem vraby
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...