long Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2013 Hele proti gustu žádnej dišputát. A navíc jistě koukali i lidi z oken. :-) Já ná něm byl na Ruzyni a utekl jsem. Možná je to výběrem repertoaru nebo tím debilním místem, ale jako Suk, tedy to co hrál a nebo to co hraje Hudeček to myslím není. ( no a jak hraje Nadal ? To je úplně jiná káva !!!) :-)To tam měl Pavel takhle narváno ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2013 To bylo dvě hodiny před zahájenim a narváno bylo,řekl bych i vyprodáno.Moc se mi to líbilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2013 Kostelec nad Orlicí, zámecký park - nepoznal jsem tě tam :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2013 Prvních několik set metrů mého syna na kole. Sice to dalo práci ho na to ukecat, před časem si trochu namlel, tak se bál, ale naložili jsme kolo na sajdu, zavezl jsem ho na rovinku a pěknej asfalt bez provozu, 1/4 hodina přemlouvání a pak už to jen frčelo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2013 Má se k světu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2013 (upraveno) Že jsme dostali papír s velkým tučným nápisem STAVBA POVOLENA, samozřejmě i s razítkama a tak ...až to vypukne, bude asi víc na opačné vlákno, ale zatím mám radost...všechny ouřady jsem si obíhal sám, barák je taky přesně "na míru" a ladili sme ho skoro půl roku s architektama...už se do něj kurňa těším, tak snad do roka a do dne... edit: a to ještě navíc odjíždím zítra na čtyřdenní pánskou jízdu domů na valachy, na samotu u lesa, oslavit 10 leté výročí srážení sa s kumpánama...vše jak má být... Upraveno 11. června 2013 uživatelem Ondoni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2013 (upraveno) Má se k světu...fajne kuře, co to je, andulka jak je v popisu? Upraveno 11. června 2013 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2013 Jo, obyčejná andulka. Ale první, co se přítelkyni vyklubala, tak mám radost i za ni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2013 Pozdrav od mistra Zrna - čtyři nové parádní řemeny na moje pilotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2013 Jo, obyčejná andulka. Ale první, co se přítelkyni vyklubala, tak mám radost i za ni To by mělo mít radost celé lidstvo, podle Tvé formulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2013 Marosh neser! Tady není sarkasmus na místě, já mám taky radost, fajne holátko, tobě by kromě filcek taky nějaké tebou chované zvířátko neuškodilo, zkultivovalo by tě to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2013 To je těžké, nevím no. Mě by zkultivovalo leda godzille. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2013 To by mělo mít radost celé lidstvo, podle Tvé formulace.Na to jsem čekal, který rejpal se toho chytne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2013 To je těžké, nevím no. Mě by zkultivovalo leda godzille.asi jsi zralý na čivavu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2013 asi jsi zralý na čivavu... Tento příspěvek jsem nahlásil k řešení modům a Sibiřovi jsem navrhnul, ať Ti dá 22 denní BAN. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2013 Potěšilo mě a zvedlo trochu náladu, že jsem na síti našel toto propagační video ve stylu: Beskydy Tě potěší, Alpy nadchnou, ale jedině Dolomity jsou kulervoucí... Konec hlášení, marosh-samozvaný chargé d'affaires Val Gardeny v ČR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prukajda Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2013 Skvěle prožitý víkend na srubu v údolí Budišovky. Bečka,kotlíkový guláš,bezva lidi,pohoda...A počasí,jedna báseň. Hoho, to jsme byli v neděli asi nedaleko. V sobotu na kánoi na Moravici - radost mám z toho, jak skvělě vyšlo počasí, že jsme se cvakli jen jednou. V neděli v údolí Budišovky bylo na programu lození do štol. Parádní víkend, sluncem spálená hlava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2013 Tento příspěvek jsem nahlásil k řešení modům a Sibiřovi jsem navrhnul, ať Ti dá 22 denní BAN.ten jí má taky woe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 12. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2013 abych nebyl jen v opačným vlákně:-) o víkendu jsem byl pryč a přítelkyně zaběhla prý nejtěžší český kros maraton v jirkově. byl to její první maraton obecně a hned si vybratla ten nej a dala ho. a aby toho nebylo málo tak v neděli si pozvala nějakýho chlapíka co nám vymaloval a vytapetoval ložnici na černo. uf. rozdejchávám to. je tam tma i ve dne. ale ocenil jsem že byl chlapík rychlej a precizní jak jsem nikdy u žádnýho řemeslníka nezažil. takže kdyby někdo hledal borce co dělá sádráky, maluje a tapetuje tak jednoho dobrýho ta moje zná. jo a to chtěl za celou neděli práce 2000! dostal ale zaslouženě víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavilion Odesláno 12. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2013 dneska.. mladej poprvé vystoupil z PW v zatáčce a ani necekl jen vstal zvedl motorku vzpupně jí dotlačil k autu a nesmlouvavým pohledem kde nebylo třeba žádných slov žádal nastartovat dělá mi fakt radost,i slza proběhla :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky