Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Hele proti gustu žádnej dišputát. A navíc jistě koukali i lidi z oken. :-) Já ná něm byl na Ruzyni a utekl jsem. Možná je to výběrem repertoaru nebo tím debilním místem, ale jako Suk, tedy to co hrál a nebo to co hraje Hudeček to myslím není. ( no a jak hraje Nadal ? To je úplně jiná káva !!!) :-)

To tam měl Pavel takhle narváno ???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prvních několik set metrů mého syna na kole. Sice to dalo práci ho na to ukecat, před časem si trochu namlel, tak se bál, ale naložili jsme kolo na sajdu, zavezl jsem ho na rovinku a pěknej asfalt bez provozu, 1/4 hodina přemlouvání a pak už to jen frčelo...

Odkaz ke komentáři

Že jsme dostali papír s velkým tučným nápisem STAVBA POVOLENA, samozřejmě i s razítkama a tak :) ...až to vypukne, bude asi víc na opačné vlákno, ale zatím mám radost...všechny ouřady jsem si obíhal sám, barák je taky přesně "na míru" a ladili sme ho skoro půl roku s architektama...už se do něj kurňa těším, tak snad do roka a do dne...

edit: a to ještě navíc odjíždím zítra na čtyřdenní pánskou jízdu domů na valachy, na samotu u lesa, oslavit 10 leté výročí srážení sa s kumpánama...vše jak má být...

Upraveno uživatelem Ondoni
Odkaz ke komentáři

Skvěle prožitý víkend na srubu v údolí Budišovky. Bečka,kotlíkový guláš,bezva lidi,pohoda...A počasí,jedna báseň.

Hoho, to jsme byli v neděli asi nedaleko. V sobotu na kánoi na Moravici - radost mám z toho, jak skvělě vyšlo počasí, že jsme se cvakli jen jednou. V neděli v údolí Budišovky bylo na programu lození do štol. Parádní víkend, sluncem spálená hlava. 

Odkaz ke komentáři

abych nebyl jen v opačným vlákně:-) o víkendu jsem byl pryč a přítelkyně zaběhla prý nejtěžší český kros maraton v jirkově. byl to její první maraton obecně a hned si vybratla ten nej a dala ho. a aby toho nebylo málo tak v neděli si pozvala nějakýho chlapíka co nám vymaloval a vytapetoval ložnici na černo. uf. rozdejchávám to. je tam tma i ve dne. ale ocenil jsem že byl chlapík rychlej a precizní jak jsem nikdy u žádnýho řemeslníka nezažil. takže kdyby někdo hledal borce co dělá sádráky, maluje a tapetuje tak jednoho dobrýho ta moje zná. jo a to chtěl za celou neděli práce 2000! dostal ale zaslouženě víc

Odkaz ke komentáři

dneska.. :D mladej poprvé vystoupil z PW v zatáčce a ani necekl jen vstal zvedl motorku vzpupně jí dotlačil k autu a nesmlouvavým pohledem kde nebylo třeba žádných slov žádal nastartovat :D dělá mi fakt radost,i slza proběhla :-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...