Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

http://schiit.com/schiit-faq/general-questions/

Vždy potěší přečtení FAQ na webu výrobce zesilovačů Schiit Audio ... milášci, jejich Asgard se činí, neudržím na něm ruku jak je rozhicovaný

So, this thing runs damn hot, like Asgard?
If by ?damn hot? you mean 40-45 degrees C, then yes.

And you?re not concerned with that?
Nope. The entire chassis is a heat sink, and we?re running the outputs well within their safe operating area, even derating for the operational temperature. Sorry, some engineerese crept in there.

But it still runs hot!
And technically, that?s still not a question. If you want an amp that runs cold, it?s best to look elsewhere.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

že jsem dnes po 3 hodinovém mytí, leštění a blejskání dal do kupy svoje auto. Zítra ještě ordnung kokpitu a bude připraveno na sobotní svatbu :-) Mno a do opačného vlákna snad jen to, že díky lesku více vynikly důlky ve dveřích od hulvátských řidičů :-( Až pri mytí si člověk všimne, kolik jich zase přibylo...já to prostě nepochopím  :gunsmilie:

Odkaz ke komentáři

Modelářský shop Reichard v Brně. Přišel jsem tam už podruhý s výrazem a otázkou totálního blba a znova mi to nikdo nedal sežrat a znova jsem si připadal jako zákazník a usmívali se na mě a ne mně. A půjdu tam znova ;o)

Odkaz ke komentáři

Modelářský shop Reichard v Brně. Přišel jsem tam už podruhý s výrazem a otázkou totálního blba a znova mi to nikdo nedal sežrat a znova jsem si připadal jako zákazník a usmívali se na mě a ne mně. A půjdu tam znova ;o)

Jj, taky jsem byl nadšený (a navíc se tam nechají koupit i prima leštící pasty na hesalite sklíčka ;) )

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...