montemar Odesláno 18. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2013 .. destinace-plovka.cechy. ...nechal jsem na dece hodky (tak trochu umyslne), sel se synem na... a za 10 minut hodinky LEŽELY porad na stejnem miste... tleskam... mozna to tu nejni tak ztraceny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 18. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2013 To asi nebyly rolády Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 18. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2013 Wenger? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 18. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2013 Návštěva Carollina. Nebyl jsem tam dobře 4 roky, docela to překopali . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 18. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2013 Wenger?yes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 18. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2013 No kdyby to bylo něco dražšího tak si to asi sakra rozmyslíš montemare, nebo se pletu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 18. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2013 Vedra, vedra, konečně vedra, hurá, jsem ve svém živlu Klidně ať takhle smaží celej rok"Taky to mám rád. Konečně letní teploty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 18. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2013 Taky to mám rád. Konečně letní teploty +1 pánové, na teplo já jsem otužilej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 18. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2013 http://schiit.com/schiit-faq/general-questions/ Vždy potěší přečtení FAQ na webu výrobce zesilovačů Schiit Audio ... milášci, jejich Asgard se činí, neudržím na něm ruku jak je rozhicovaný So, this thing runs damn hot, like Asgard?If by ?damn hot? you mean 40-45 degrees C, then yes.And you?re not concerned with that?Nope. The entire chassis is a heat sink, and we?re running the outputs well within their safe operating area, even derating for the operational temperature. Sorry, some engineerese crept in there.But it still runs hot!And technically, that?s still not a question. If you want an amp that runs cold, it?s best to look elsewhere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladisu Odesláno 18. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2013 Že jsem odpoledne obhájil DP a o hodinu později ukončil studium složením SZZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 18. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2013 Gratuluji, Ladisu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2013 nuda v brně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2013 nuda v brněPěkný hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2013 nějak mi to blbě zaostřilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2013 prosimte, kde v brne mame takovej koupak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2013 nějak mi to blbě zaostřilo Spíš rozostřilo . Parádní úlovek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2013 prosimte, kde v brne mame takovej koupak? tak určitě.. to nebylo v brně.. jen jsem se děsně nudil, páč syn dováděl ve vodě a já ho musel pořád vokem hlídat, a tak mě napadlo scénu pojmenovat podle známého filmu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2013 že jsem dnes po 3 hodinovém mytí, leštění a blejskání dal do kupy svoje auto. Zítra ještě ordnung kokpitu a bude připraveno na sobotní svatbu :-) Mno a do opačného vlákna snad jen to, že díky lesku více vynikly důlky ve dveřích od hulvátských řidičů :-( Až pri mytí si člověk všimne, kolik jich zase přibylo...já to prostě nepochopím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2013 Modelářský shop Reichard v Brně. Přišel jsem tam už podruhý s výrazem a otázkou totálního blba a znova mi to nikdo nedal sežrat a znova jsem si připadal jako zákazník a usmívali se na mě a ne mně. A půjdu tam znova ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2013 Modelářský shop Reichard v Brně. Přišel jsem tam už podruhý s výrazem a otázkou totálního blba a znova mi to nikdo nedal sežrat a znova jsem si připadal jako zákazník a usmívali se na mě a ne mně. A půjdu tam znova ;o)Jj, taky jsem byl nadšený (a navíc se tam nechají koupit i prima leštící pasty na hesalite sklíčka ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky