Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kdepak, každou jinak barevnou.

Že sem tě neviděl sto let bych pochopil, ale že první post po těch letech bude nikoliv k hodinkám, ale k peněžence z papíru, to čumim.

Už nevíte roupama coby. Hodinky máte, hadry, boty, kudly...

Co přijde po smart peněženkách? Fajnový gumy z hedvábnýho latexu s vůní šopárdí vanilky?

:D

Odesláno

Další ovce se Slimfold, díky KFL :D Možná bys měl nárokovat nějakou provizi za klienty z fóra.

hehe :)

DSC02975_zps0bd224a8.jpg

DSC02973_zps20b63d95.jpg

DSC02976_zpsa473f035.jpg

jen me sere, ze technicak a vobcanku mam ve stejny prihradce s prachama a ze nemam druhou prihradku na dolar pro stesti..

Návštěvník Kamil
Odesláno

Stará pasta Roger. Well done.

Souhlas.

Ještě mě potěšil koncert Ahoj Ostravo! z roku 2003, na který jsem se prokliklal přes nějaký odkaz odsud. To musela být neskutečná paráda. Když vidím záběry na lidi, atmosféru. Nebyli jste tam někdo?

Návštěvník Kamil
Odesláno

Kamarad na tu akci psal scenar a daval to dohromady. A tata tam byl promitany na videu. :) Kamaradi rikali, ze to bylo fajn, ze i v zakulisi se docela parilo.

Ten sestřih je jen hodinka, údajně to celé trvalo hodin pět. Škoda, že jsem tam nebyl.

Odesláno

Ještě mě potěšil koncert Ahoj Ostravo! z roku 2003, na který jsem se prokliklal přes nějaký odkaz odsud. To musela být neskutečná paráda. Když vidím záběry na lidi, atmosféru. Nebyli jste tam někdo?

Díky!

Odesláno

Já mám objednaný dvě :suicide_anim:

Mně už dvě dorazily, jedna černo-černá a druhá hnědá. By ladily k oblečení. :rolleyes:

Návštěvník Kamil
Odesláno

Tez mi to i back stage passem uteklo.<br />

Tos mi pripomněl, jeden čas jsem si je schovával, pak už toho bylo moc. Tohle mám připravený do Thajska. Mám na Pattaye v jednom baru oblíbenou místní rockovou kapelu. Znám je už od `93, hrajou skvěle, dokážou zahrát cokoli. Vždycky něco popijem, jednou jsem s nima slavil narozeniny basáka. Tohle jim tam příště nechám zarámovat. :)

post-147-0-95966700-1390402716_thumb.jpg

Návštěvník Kamil
Odesláno

Gde máš Bartošovou?

Tohle je tak třetina, časem jsem to přestal schovávat a domácí moc neděláme. :) Snad jen Haberu, Kabáty, Olympic. Z ostatních jsem si měl nechat U2, Supertramp, Jacksona a starý páky jako byli Jethro Tull, Zeppelini, Joe Cocker, Slade, Nazareth, Donovan...

post-147-0-91307900-1390402203_thumb.jpg

Návštěvník Kamil
Odesláno

Tvl, nedělals ještě Beatles ? :D

A Žižku když měl obě oči a dřevěný Hradčana?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...