JaRooN Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Potesila mne dnes tchyne. Mela chut a naladu a sedla si k sicimu stroji, aby mi vyrobila kapsar na moje hodinkove naradi. Asi ji uz stvalo, ze se vsude povaluje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Chorche: fakt až ve 30? Tak gratulace a mnoho kiláků bez nehod .Fakt Jsem (byl jsem) trochu zabržděný, co se týká motorových vozidel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Fakt Jsem (byl jsem) trochu zabržděný, co se týká motorových vozidel.A bylo to tím, že jsi papíry nepotřeboval, nebo jsi šikovný jak Emilián z Taxi Taxi (úplně se mi vybavila scéna s autem v trafice). Každopádně gratulace novopečenému šoférovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Tak jsem dnes dílem dost velkého zázraku udělal ve svých skoro 30 letech řidičák Což potěší Tak Ti J.gratuluju,mám zejtra nechat auťák v garáži? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Chorche: Tak řidičák se vždycky hodí, já jezdím denně. No mě to čeká následující 2-3 měsíce. Budu dělat C+CE a profesní osvědčení a asi zkusím po letech různých prací jezdit kamionem, takže už se těším . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Tak dnes jeste jeden: potesil mne jeden neznamy dedek. Pry: "ta moje baba se zblaznila, koukala v televizi na toho snipermana". Rikam: koho? "No toho pavouka, jak lita..." :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 (upraveno) Aha, v Kriminálce Anděl bylo teď něco podobnýho................. Upraveno 12. února 2014 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 (upraveno) Tak dnes jeste jeden: potesil mne jeden neznamy dedek. Pry: "ta moje baba se zblaznila, koukala v televizi na toho snipermana". Rikam: koho? "No toho pavouka, jak lita..." :lol2: Aha, v Kriminálce Anděl bylo teď něco podobnýho................. edit: po editu od mondea už to neni vtipný Upraveno 12. února 2014 uživatelem Z. Paul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Aha, v Kriminálce Anděl bylo teď něco podobnýho................. RE-make taky dobrej, ne? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Aha, tak na to nekoukam. Jel jsem vyzvednout manzelku, dedek stal pred kramem a povidal to. Mozna to videl v ukazce a chtel byt vtipny... V tom pripade sorry, naletel jsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 (upraveno) no tam se ptal vyšetřovatel nějakýho dědka koho viděl a on mu řekl to byl jako ten no ten snajprmen a vyšetřovatel na to no snad spajdrmen ne............ono se to týká těch co provozujou ten parkůr. Upraveno 12. února 2014 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Kousek domoviny v daleké cizině Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Krásný video. Už jsem ho před časem viděl. Jako malýmu klukovi se mi tyhle auta nikdy moc nelíbily, ale s odstupem času musím říct, že to byly nadherný auta. Ono to bylo asi taky tím, že tady jezdily jenom v černý barvě. Rád bych ji někdy viděl v té krémovo červené kombinaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 Od tý doby,co mám datejusty jsem nebyl v prodejní sekci a je mi úplně ukradený,co se tam prodává.Vlastně kdybych jsem nechodil rád kvůli tomu,že mě to tady baví,tak se můžu odhlásit a nic mě netankuje....to je krásnej,osvobozující pocit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 hehe.. keep dreaming, my friend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 (upraveno) To jsme na tom podobně, mě bude prodejní sekce také pár měsíců ukradená, ale to jen proto, že jsem úplně švorc" To už zas až tak krásnej a osvobozující pocit úplně není Od tý doby,co mám datejusty jsem nebyl v prodejní sekci a je mi úplně ukradený,co se tam prodává.Vlastně kdybych jsem nechodil rád kvůli tomu,že mě to tady baví,tak se můžu odhlásit a nic mě netankuje....to je krásnej,osvobozující pocit. Upraveno 13. února 2014 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 African-hlavně že máš IWC,prachy se musej točit:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 panedge - do roka zacnes stejne resit suby, tak co.. We are the Borg. Resistance is futile.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 sibiř-tak o tom žádná:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky