Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Fakt :) Jsem (byl jsem) trochu zabržděný, co se týká motorových vozidel.

A bylo to tím, že jsi papíry nepotřeboval, nebo jsi šikovný jak Emilián z Taxi Taxi (úplně se mi vybavila scéna s autem v trafice).

Každopádně gratulace novopečenému šoférovi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chorche: Tak řidičák se vždycky hodí, já jezdím denně. No mě to čeká následující 2-3 měsíce. Budu dělat C+CE a profesní osvědčení a asi zkusím po letech různých prací jezdit kamionem, takže už se těším :) .

Odkaz ke komentáři

Tak dnes jeste jeden: potesil mne jeden neznamy dedek. Pry: "ta moje baba se zblaznila, koukala v televizi na toho snipermana". Rikam: koho? "No toho pavouka, jak lita..." :lol2: :lol2:

Aha, v Kriminálce Anděl bylo teď něco podobnýho.................

:lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:

edit: po editu od mondea už to neni vtipný :(

Upraveno uživatelem Z. Paul
Odkaz ke komentáři

no tam se ptal vyšetřovatel nějakýho dědka koho viděl a on mu řekl to byl jako ten no ten snajprmen a vyšetřovatel na to no snad spajdrmen ne............ono se to týká těch co provozujou ten parkůr.

Upraveno uživatelem mondeo2
Odkaz ke komentáři

Krásný video. Už jsem ho před časem viděl. Jako malýmu klukovi se mi tyhle auta nikdy moc nelíbily, ale s odstupem času musím říct, že to byly nadherný auta. Ono to bylo asi taky tím, že tady jezdily jenom v černý barvě. Rád bych ji někdy viděl v té krémovo červené kombinaci. 

Odkaz ke komentáři

Od tý doby,co mám datejusty jsem nebyl v prodejní sekci a je mi úplně ukradený,co se tam prodává.Vlastně kdybych jsem nechodil rád kvůli tomu,že mě to tady baví,tak se můžu odhlásit a nic mě netankuje....to je krásnej,osvobozující pocit.

Odkaz ke komentáři

To jsme na tom podobně, mě bude prodejní sekce také pár měsíců ukradená, ale to jen proto, že jsem úplně švorc" To už zas až tak krásnej  a osvobozující pocit úplně není   :lol2:

Od tý doby,co mám datejusty jsem nebyl v prodejní sekci a je mi úplně ukradený,co se tam prodává.Vlastně kdybych jsem nechodil rád kvůli tomu,že mě to tady baví,tak se můžu odhlásit a nic mě netankuje....to je krásnej,osvobozující pocit.

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...