panedge Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 (upraveno) To víš,že by mě to nebavilo...a sr.alo by mě to.Ale tohle bych si na krám prostě nedal. African-jste si s taťkou dobře podobný Upraveno 10. dubna 2014 uživatelem panedge
sibirnaya Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 Africane, kdo u vas v praci vlastne pracuje? ty asi ne
African Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 Nazdárek Sibiř, jak se máš? Brácha, ten jediný má podobně židovské myšlení jako já a táta, takže on Africane, kdo u vas v praci vlastne pracuje? ty asi ne
Honza.manta Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 Yes, pár kilo, však také při výstupech trpím jak zvíře, sakra ale už hubnu" Potěšilo mě, že všechna jednání dopadla ok, testy kvality námi dodaného zboží na jedničku, odklepli spolupráci a teď už bude jen zábava klucí, juchůůů Parádní voda - úplně mně to láká sednout do kanoe.
mondeo2 Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 Parádní voda - úplně mně to láká sednout do kanoe.jako v práci jo .......hmmmm
Honza.manta Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 jako v práci jo .......hmmmm Woé - myslím tu vodu na Afriho fotce. Úplně si představuju ten hukot a dole rozbitou hubu, ale láká to, láká ...
sibirnaya Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 Nazdárek Sibiř, jak se máš? Brácha, ten jediný má podobně židovské myšlení jako já a táta, takže on ja se mam dobre, pokud pominu drobne komplikace s probihajici stavbou , a myslel jsem jako obecne, kdo u vas dela, bo ty delas furt hovno, koukam
financ Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 dneska mě potěšil mail z Eltonu. Po skoro dvou letech debatování mi potvrdili výrobu hodinek přesně podle mých představ :-)
Hasňa Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 (upraveno) <br />Objevení hudby Marka Knopflera <br /> Tohle jsou prijemne chvile. Ja kdyz neco objevim, nebo tomu prijdu na chut, tak si to vylozene uzivam. Zase je co shanet a kupovat. Euforie trva podle plodnosti toho kejklire, kolik CD musim shanet. A nez jsem zkompletoval kdysi Knopflera, to nejaky cas trvalo. Tak si to uzivej. Upraveno 10. dubna 2014 uživatelem Hasňa
Sphinxx Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 O jedno prase na svobodě méně: http://praha.idnes.cz/soud-poslal-do-vazby-za-loupez-vraha-z-kmetinevsi-f79-/praha-zpravy.aspx?c=A140410_152715_praha-zpravy_cen V případě tohoto odpadu, by to mohlo být napořád a hlavně rychle .
Z. Paul Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 Tohle jsou prijemne chvile. Ja kdyz neco objevim, nebo tomu prijdu na chut, tak si to vylozene uzivam. Zase je co shanet a kupovat. Euforie trva podle plodnosti toho kejklire, kolik CD musim shanet. A nez jsem zkompletoval kdysi Knopflera, to nejaky cas trvalo. Tak si to uzivej.Je to jak píšeš Objevil jsem to úplně náhodou, pouštěl jsem si na youtube lezecké video z cca 90. let a hudba u toho byla fajn (MK - What it is), tak jsem si pustil dalších pár a super Užívám si to jak to jen jde
Jeremy Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 Dnešní osmnáctka s přeháňkami a dokonce kroupami.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
SCIFI Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 Dnešní osmnáctka s přeháňkami a dokonce kroupami.. pěkný to máš:-)
Jeremy Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 pěkný to máš:-)Dík :-) a Tobě dvojnásob :-)
Jeremy Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 Tys ten vuzek koupil?Jojo, nedalo se nic dělat..
Hasňa Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 :-) Ja uz dva roky kupuju nove Pingy a porad jsem se nerozhoupal. Moje hole uz maji drazky vyhlazene, uderovou plochu ma petka protlacenou, gripy oklouzane olacky, proste nove hole jsou nezbytne, ale hraju posledni dobou malo a furt si rikam, ze jeste jednu hru a az pak. Jsem desnej.
Jeremy Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 Já jednám impulsivně, takže to byla záležitost jednoho týdne. Jak hole (Mizuno MX200), tak vozejk, tak i bohužel poslední Rolex Daytona.Potřeboval bych se ještě impulsivně zbavit hypotéky, ale jde to proti sobě :-D
Doporučené příspěvky