Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

To víš,že by mě to nebavilo...a sr.alo by mě to.Ale tohle bych si na krám prostě nedal.

African-jste si s taťkou dobře podobný :)

Upraveno uživatelem panedge
Odesláno

Nazdárek Sibiř, jak se máš? Brácha, ten jediný má podobně židovské myšlení jako já a táta, takže on :lol2:

Africane, kdo u vas v praci vlastne pracuje? ty asi ne :)

Odesláno

Yes, pár kilo, však také při výstupech trpím jak zvíře, sakra :lol2: ale už hubnu" Potěšilo mě, že všechna jednání dopadla ok, testy kvality námi dodaného zboží na jedničku, odklepli spolupráci a teď už bude jen zábava klucí, juchůůů :punk:

Parádní voda - úplně mně to láká sednout do kanoe.

Odesláno

Nazdárek Sibiř, jak se máš? Brácha, ten jediný má podobně židovské myšlení jako já a táta, takže on :lol2:

ja se mam dobre, pokud pominu drobne komplikace s probihajici stavbou :) , a myslel jsem jako obecne, kdo u vas dela, bo ty delas furt hovno, koukam :D

Odesláno (upraveno)

<br />Objevení hudby Marka Knopflera :) <br />

Tohle jsou prijemne chvile. Ja kdyz neco objevim, nebo tomu prijdu na chut, tak si to vylozene uzivam. Zase je co shanet a kupovat. Euforie trva podle plodnosti toho kejklire, kolik CD musim shanet. A nez jsem zkompletoval kdysi Knopflera, to nejaky cas trvalo. Tak si to uzivej. Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Tohle jsou prijemne chvile. Ja kdyz neco objevim, nebo tomu prijdu na chut, tak si to vylozene uzivam. Zase je co shanet a kupovat. Euforie trva podle plodnosti toho kejklire, kolik CD musim shanet. A nez jsem zkompletoval kdysi Knopflera, to nejaky cas trvalo. Tak si to uzivej.

Je to jak píšeš :)

Objevil jsem to úplně náhodou, pouštěl jsem si na youtube lezecké video z cca 90. let a hudba u toho byla fajn (MK - What it is), tak jsem si pustil dalších pár a super :) Užívám si to jak to jen jde :)

Odesláno

:-) Ja uz dva roky kupuju nove Pingy a porad jsem se nerozhoupal. Moje hole uz maji drazky vyhlazene, uderovou plochu ma petka protlacenou, gripy oklouzane olacky, proste nove hole jsou nezbytne, ale hraju posledni dobou malo a furt si rikam, ze jeste jednu hru a az pak. Jsem desnej.

Odesláno

Já jednám impulsivně, takže to byla záležitost jednoho týdne. Jak hole (Mizuno MX200), tak vozejk, tak i bohužel poslední Rolex Daytona.

Potřeboval bych se ještě impulsivně zbavit hypotéky, ale jde to proti sobě :-D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...