honzyk Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Odesláno 17. června 2014 Už včera, s vyznamenáním složené absolutorium
pebe Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Odesláno 17. června 2014 (upraveno) dnes tohle videohttp://www.youtube.com/watch?v=27F26UA1i6M Upraveno 17. června 2014 uživatelem pebe
African Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Odesláno 17. června 2014 Otevřeli u nás kousek od baráku krásnou jízdárnu s parádní hospůdkou O víkendu jsme byli na křtu hříbat a už jsme řádily...super" http://www.jizdarna-hejtmankovice.cz/
sibirnaya Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Odesláno 17. června 2014 Vlasto, ja to nezvladam, my jsme radilI, my jsme koupilI, my jsme videlI, s tatem a brachem jsme vylezlI, vy, kuci z chronomagu, jste nam palce drzelI, a jen tY kurvy nam nedalY.
African Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Odesláno 17. června 2014 Až si budeš chtít odpočinout, tak s mladou přijeďte, je to tam super, mrkni na odkaz" Já jinak teď Brno nestíhám, jak jsem slíbil, v Sobotu zase odlétám, tak někdy pak se ozvu (slíbil, slíbyl ? Ani nevím, fuck that....)Vlasto, ja to nezvladam, my jsme radilI, my jsme koupilI, my jsme videlI, s tatem a brachem jsme vylezlI, vy, kuci z chronomagu, jste nam palce drzelI, a jen tY kurvy nam nedalY.
Návštěvník Kamil Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Odesláno 17. června 2014 Je to OT, ale úžasnej rozhovor s Lukášem Pollertem. Lepší jsem dlouho nikde nečet. Inspirace? Jeste ti jich par chybi.
honzyk Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Odesláno 17. června 2014 Tak to blahopreji, jen nechapu, ze jsi schopen tak brzy psát....já nemohl ani chodit. Gratuluji, Honzyku! Díky pánové, no já musel dneska brzo vstávat protože jsem měl službu u dalšího kola absolutorií, oficiální zapíjení titulu mně ještě čeká zítra
mondeo2 Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Odesláno 17. června 2014 Díky pánové, no já musel dneska brzo vstávat protože jsem měl službu u dalšího kola absolutorií, oficiální zapíjení titulu mně ještě čeká zítra Užij si to řádně, ať máš na co vzpomínat.........
marosh Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Odesláno 17. června 2014 (upraveno) Vlasto, ja to nezvladam, my jsme radilI, my jsme koupilI, my jsme videlI, s tatem a brachem jsme vylezlI, vy, kuci z chronomagu, jste nam palce drzelI, a jen tY kurvy nam nedalY. :-) :-) :-) Taky trpím u Afričanových postů. jak kůň...Ale zdržuju se komentářů a jde to těžce, jak cyp. Upraveno 17. června 2014 uživatelem marosh
African Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Odesláno 17. června 2014 Pokusím se vyvarovat slovům, kde si nebudu moc jistej, ať se Vám lépe spinká, ale je jich celkem dost Afrika se na mě trochu podepsala, no.... :-) :-) :-) Taky trpím u Afričanových postů. jak kůň...Ale zdržuju se komentářů a jde to těžce, jak cyp.
JaRooN Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Odesláno 18. června 2014 Zítra jdu podepsat smlouvu na pozemek pod náš domeček!!! P.S. Dlouho jsem přemýšlel, jaký bude můj tisíci příspěvek na tomto fóru. Nemohl být lepší...!!!
African Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Odesláno 18. června 2014 Super, jo jo, vlastní domeček, to je parádička...Gratulace, pak postni fotky domku"Zítra jdu podepsat smlouvu na pozemek pod náš domeček!!! P.S. Dlouho jsem přemýšlel, jaký bude můj tisíci příspěvek na tomto fóru. Nemohl být lepší...!!!
JaRooN Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Odesláno 18. června 2014 Děkuji, děkuji, děkuji Než se dopracuji k tomu, abych postnul fotky domečku, uběhne nějaká ta voda v řece, ale až přijde ten správný čas, rád se zase pochlubím
organic Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Odesláno 18. června 2014 Nevím, jestli potěšilo, ale spíše pobavilo a kdysi potěšilo. Dělal jsem pořádek v papírech a našel jsem vytištěný účet za Paypalu z roku 2008, kdy jsem koupil NOS tah ref. 1171 na vintage Moonwatche za dva litry českejch z UK. Tah byl zabalený v originálním plastu, netknutý, pokud si pamatuju. To už se asi nebude opakovat.
Návštěvník Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Odesláno 18. června 2014 Ještě nejsem citově vyprahlej. On rána si broukám Letní kluci od Hanky Zagorové
geometr Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Odesláno 18. června 2014 Že už mám hotovo a jdu na zahrádku. Tak na zdraví!
ivan_989 Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Odesláno 18. června 2014 Vypada to ze k nam pride bostonska fenka
mtruelle Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Odesláno 18. června 2014 Dobrá volba.... máme tři :-) a navrch boxerku......
Daemonultimate Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Odesláno 19. června 2014 Děti se už ve škole neučej,nevim,kdo z toho má větší radost,asi je to vyrovnaný.Ale momentálně mě nejvíc potěšil zásah jednoho z moderátorů.Díky.
Doporučené příspěvky