Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A jak s vlastníma děckama? Co nevidět mě to taky čeká...

To tě naučí život :-))))), nemám vlastní, ale v opatrovnictví- 2 slečny 16 a 18 let a to bys koukal, na co všechno nepřijdeme, když "debatujeme" o penězích :lol2:

Návštěvník Kamil
Odesláno

Mě dnes hned po ránu potěšil pošťák.....

Nádhera. Taky jsem o podobném bazmeku jeden čas uvažoval. To asi nebylo levný, co jsi za to dal? Já tenkrát radši prodal ty Omegy. :D

Odesláno

Nádhera. Taky jsem o podobném bazmeku jeden čas uvažoval. To asi nebylo levný, co jsi za to dal? Já tenkrát radši prodal ty Omegy. :D

Cca 110 E s poštou s watchtol. de, funguje dokonale.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Cca 110 E s poštou s watchtol. de, funguje dokonale.

Jsou lidi, co jim zdá dát tři tisíce za hodinky jako nesmysl. A řekni jim, že jsi to dal za bazmek na sundavání tahu. :lol2:

K čemu je to dobré Kamile?Nějaký vytuněný stěžejkovač?

Tahy u některých hodinek mají koncovku těsně přiléhající k pouzdru a k nožkám, jdou vytáhnout jen vodorovně v rovině pouzdra a bez takového bazmeku skoro nejdou sundat. Nebo na to s normálními dvěma vystěžejkovači musejí být dva a ještě dobře zkoordinovaní.

Odesláno

Jsou lidi, co jim zdá dát tři tisíce za hodinky jako nesmysl. A řekni jim, že jsi to dal za bazmek na sundavání tahu. :lol2:

Já to taky nikomu neříkám...  Ty jsi byl první :-)

Odesláno

Parádní nástroj, teď to půjde samo.

Na poprvé jsem si málem vystřelil oko, napodruhé jsem hledal stěžejku pod stolem a pak dostal vystěžejkovač rozum......

Odesláno

Podařilo se nám dát do pořádku jednu nehezkou zeď ve městě. Bez dotací a pomoci státních institucí. Kluk co to dělal, je původně sprejer, viděl jsem od něj pár prací moderního umění a tady mne dost překvapil.

post-22153-0-14052500-1406268799_thumb.jpg

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Podařilo se nám dát do pořádku jednu nehezkou zeď ve městě. Bez dotací a pomoci státních institucí. Kluk co to dělal, je původně sprejer, viděl jsem od něj pár prací moderního umění a tady mne dost překvapil.

Přesně takhle si to představuju, ideální místo, kde se frajer s timhle koníčkem vyřádí a jak je vidět je šikovnej, pěkná práce. Bohužel tý většině z jeho branže v tomhle případě chybí ten drenalin :(

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno (upraveno)

to je nejaka ironije, ni? :D

.. jinak, to neni v palladiu.. vsechno super cerstvy, platek lososa na nigiri sushi se jeste hybal ... ;)

(.. myslim, ze jsem tech 12? projedl asi 3x...)

Upraveno uživatelem montemar
Odesláno

Running sushi.....to je nápad....díky za inspiraci. :lol2:

running..................to jako že ti to z toho talíře uteče? No nic jsem radši, když u oběda nemusím sportovat................... :lol2:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...