panedge Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Odesláno 24. července 2014 A jak s vlastníma děckama? Co nevidět mě to taky čeká...To nevim,ja mam deti maly:-)
kuncák7 Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Odesláno 24. července 2014 A jak s vlastníma děckama? Co nevidět mě to taky čeká...To tě naučí život :-))))), nemám vlastní, ale v opatrovnictví- 2 slečny 16 a 18 let a to bys koukal, na co všechno nepřijdeme, když "debatujeme" o penězích
Návštěvník Kamil Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Odesláno 24. července 2014 Mě dnes hned po ránu potěšil pošťák..... Nádhera. Taky jsem o podobném bazmeku jeden čas uvažoval. To asi nebylo levný, co jsi za to dal? Já tenkrát radši prodal ty Omegy.
bohus76 Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Odesláno 24. července 2014 K čemu je to dobré Kamile?Nějaký vytuněný stěžejkovač?
prischera Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Odesláno 24. července 2014 K čemu je to dobré Kamile?Nějaký vytuněný stěžejkovač?Na stěžejky u náramků, totéž od Bergeonu:
mtruelle Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Odesláno 24. července 2014 Nádhera. Taky jsem o podobném bazmeku jeden čas uvažoval. To asi nebylo levný, co jsi za to dal? Já tenkrát radši prodal ty Omegy. Cca 110 E s poštou s watchtol. de, funguje dokonale.
Návštěvník Kamil Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 Cca 110 E s poštou s watchtol. de, funguje dokonale.Jsou lidi, co jim zdá dát tři tisíce za hodinky jako nesmysl. A řekni jim, že jsi to dal za bazmek na sundavání tahu. K čemu je to dobré Kamile?Nějaký vytuněný stěžejkovač?Tahy u některých hodinek mají koncovku těsně přiléhající k pouzdru a k nožkám, jdou vytáhnout jen vodorovně v rovině pouzdra a bez takového bazmeku skoro nejdou sundat. Nebo na to s normálními dvěma vystěžejkovači musejí být dva a ještě dobře zkoordinovaní.
Daemonultimate Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 Parádní nástroj, teď to půjde samo.
mtruelle Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 Na stěžejky u náramků, totéž od Bergeonu: Ano - to moje je o něco levnější varianta, funkčně identické.
mtruelle Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 Jsou lidi, co jim zdá dát tři tisíce za hodinky jako nesmysl. A řekni jim, že jsi to dal za bazmek na sundavání tahu. Já to taky nikomu neříkám... Ty jsi byl první :-)
mtruelle Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 Parádní nástroj, teď to půjde samo. Na poprvé jsem si málem vystřelil oko, napodruhé jsem hledal stěžejku pod stolem a pak dostal vystěžejkovač rozum......
Daemonultimate Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 .....a pak dostal vystěžejkovač rozum...... .... nebo Ty cvik, to pudé... 1
mtruelle Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 .... nebo Ty cvik, to pudé... Jo,jo, zlaté PAMy :-).
gunman Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 Podařilo se nám dát do pořádku jednu nehezkou zeď ve městě. Bez dotací a pomoci státních institucí. Kluk co to dělal, je původně sprejer, viděl jsem od něj pár prací moderního umění a tady mne dost překvapil. 1
Daemonultimate Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 (upraveno) Podařilo se nám dát do pořádku jednu nehezkou zeď ve městě. Bez dotací a pomoci státních institucí. Kluk co to dělal, je původně sprejer, viděl jsem od něj pár prací moderního umění a tady mne dost překvapil.Přesně takhle si to představuju, ideální místo, kde se frajer s timhle koníčkem vyřádí a jak je vidět je šikovnej, pěkná práce. Bohužel tý většině z jeho branže v tomhle případě chybí ten drenalin Upraveno 25. července 2014 uživatelem Daemonultimate
montemar Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 (upraveno) ze sem se po dlouhy dobe zase poradne najed Upraveno 25. července 2014 uživatelem montemar
Tondaa73 Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 Running sushi.....to je nápad....díky za inspiraci.
montemar Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 (upraveno) to je nejaka ironije, ni? .. jinak, to neni v palladiu.. vsechno super cerstvy, platek lososa na nigiri sushi se jeste hybal ... (.. myslim, ze jsem tech 12? projedl asi 3x...) Upraveno 25. července 2014 uživatelem montemar
mondeo2 Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 Running sushi.....to je nápad....díky za inspiraci. running..................to jako že ti to z toho talíře uteče? No nic jsem radši, když u oběda nemusím sportovat...................
Daemonultimate Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 jó ó ó , tam taky chodim, dobrý, dneska mi muselo stačit 12 knedliků s půlkou kuřete, by člověk neřek, jak po litrovce rumu jednomu vyhládne.
Doporučené příspěvky