Frantik Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Potesili me Zlinaci, ktery maj smysl pro humor, poradně se vozrali a zvolili Frantu Čubu do senátu :-)
PepaSFI Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 je to divný ale i na silnicích se občas dějou zázraky. Opravili nám tady unikátní kus silnice. Je to úsek dlouhý 3 kilometry, býval hrozně rozbitý a když tudy před pár lety dvakrát vedla objížďka z hlavní silnice, byla zpustošená ještě víc. Pak to vypadalo nadějně, potáhli novým asfaltem......jeden kilometr. Po pár letech potáhli .....jeden kilometr z opačné strany. A uprostřed zůstal ten nejvíc rozbitý úsek. A teď, opět po několika letech, zničeho nic, bez nějakého oznamování a propagandy, během pouhých necelých 3 dní máme nový asfalt na tom ostudném kilometru který tady dlouhé roky ničil naše auta. Ještě kdyby tak opravili silnici na opačnou stranu, kudy jezdím do práce. Jenže tam se dělí rajón, půl cesty je pod jinou správou silnic a ta oblast je známá velmi svérázným přístupem k opravám takže si moc nadějí nedělám.
villain83 Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Dnes me potesilo nahodny nakouknuti do programu,dnes ve 20.00 CT2-Profesional s Belmondem,tesim se.
villain83 Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Belmonda mam moc rad,tenhle film obzvlast.Ano,ta zaverecna melodie,kdy si kraci po louce k vrtulniku,je uzasna.
African Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Volali mé před chvílí příbuzný z Afriky, že už sedí na letišti a za chvíli letí k nám na tři týdny na návštěvu, mám rád přakvápka :-) Afričani, co na to říct, doufám, že nedotahnou nějakou tu ebolu...
FrantisekH Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Afri, tak to máš ale docela blbý..včera jsem nějak jako četl že omezuješ chlast..
Murphy97 Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Potesilo mne, ze jsem dnes dopoledne potkal Frantika
mondeo2 Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 (upraveno) Afri, tak to máš ale docela blbý..včera jsem nějak jako četl že omezuješ chlast..sem tak někde letmo zahlídl, ale spíš si myslím, že to bude nějaká poplašná zpráva, takové to přechodné pominutí smyslů či co Upraveno 19. října 2014 uživatelem mondeo2
African Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Afri, tak to máš ale docela blbý..včera jsem nějak jako četl že omezuješ chlast..To na tom nic nemění, nejsem žádný béčko, akorát ve středu se asi vožeru, jednomu bude dvacet jedna let, což v Africe znamená plnoletost :-)
mondeo2 Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 To na tom nic nemění, nejsem žádný béčko, akorát ve středu se asi vožeru, jednomu bude dvacet jedna let, což v Africe znamená plnoletost :-)to si už jako může ulovit slona jóó ? Néé neboj si dělám srandu............
Frantik Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Potesilo mne, ze jsem dnes dopoledne potkal FrantikaNápodobně :-)
Honza.manta Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Potesilo mne, ze jsem dnes dopoledne potkal Frantika Nápodobně :-) Ty jsi taky potkal Frantika?
Frantik Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Ty jsi taky potkal Frantika?Jo. Rano v koupelně :-)
Jeremy Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Mně potěšilo, že jsem se zase svez manželčinou raketou.. Jede to jak prase.. Skoro bych s ní měnil..
JAJA Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Mě velmi potěšil dnešní trojboj... dopo posilovna, odpo golf a večer běh... fajn den.
bohus76 Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 ...toto.Pěkné Tome ,a co auto,podařilo se opravit?
bedja Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 (upraveno) ....zítra jde k zubaři v Hluku...ježíš..ono tady fakt zůstalo..? no to mě mrzí..škoda, žes nenapsal..mám tady určitě lepší servismany..než v Hluku.. ..jinak mě potěšilo předzimní zkulturnění jezírka a samo dráty..spešl pro tebe Tome.. Upraveno 19. října 2014 uživatelem bedja
filo-boxer Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Dnes me potesilo nahodny nakouknuti do programu,dnes ve 20.00 CT2-Profesional s Belmondem,tesim se.Koukam na to, to je jiny dabing, nez znam! Tady dela Belmonda Triska, nebo? Krampol je v tomhle filmu tragicky.
Doporučené příspěvky