Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

je to divný ale i na silnicích se občas dějou zázraky. Opravili nám tady unikátní kus silnice. Je to úsek dlouhý 3 kilometry, býval hrozně rozbitý a když tudy před pár lety dvakrát vedla objížďka z hlavní silnice, byla zpustošená ještě víc. Pak to vypadalo nadějně, potáhli novým asfaltem......jeden kilometr. Po pár letech potáhli .....jeden kilometr z opačné strany. A uprostřed zůstal ten nejvíc rozbitý úsek. A teď, opět po několika letech, zničeho nic, bez nějakého oznamování a propagandy, během pouhých necelých 3 dní máme nový asfalt na tom ostudném kilometru který tady dlouhé roky ničil naše auta. Ještě kdyby tak opravili silnici na opačnou stranu, kudy jezdím do práce. Jenže tam se dělí rajón, půl cesty je pod jinou správou silnic a ta oblast je známá velmi svérázným přístupem k opravám takže si moc nadějí nedělám.

Odesláno

Volali mé před chvílí příbuzný z Afriky, že už sedí na letišti a za chvíli letí k nám na tři týdny na návštěvu, mám rád přakvápka :-) Afričani, co na to říct, doufám, že nedotahnou nějakou tu ebolu...

Odesláno (upraveno)

Afri, tak to máš ale docela blbý..včera jsem nějak jako četl že omezuješ chlast..

sem tak někde letmo zahlídl, ale spíš si myslím, že to bude nějaká poplašná zpráva, takové to přechodné pominutí smyslů či co

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno

Afri, tak to máš ale docela blbý..včera jsem nějak jako četl že omezuješ chlast..

To na tom nic nemění, nejsem žádný béčko, akorát ve středu se asi vožeru, jednomu bude dvacet jedna let, což v Africe znamená plnoletost :-)

Odesláno

To na tom nic nemění, nejsem žádný béčko, akorát ve středu se asi vožeru, jednomu bude dvacet jedna let, což v Africe znamená plnoletost :-)

to si už jako může ulovit slona jóó ? Néé neboj si dělám srandu............

Odesláno (upraveno)

....zítra jde k zubaři v Hluku.

..ježíš..ono tady fakt zůstalo..? no to mě mrzí..škoda, žes nenapsal..mám tady určitě lepší servismany..než v Hluku.. :)

..jinak mě potěšilo předzimní zkulturnění jezírka a samo dráty..spešl pro tebe Tome.. :)

post-13651-0-08823700-1413743056_thumb.jpg

post-13651-0-77931300-1413743066_thumb.jpg

post-13651-0-01052700-1413743074_thumb.jpg

Upraveno uživatelem bedja
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...