Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pošta uznala reklamaci a mě se blíží mé vysněné tričko chronomagu domů :clap: . Sice jsem tady jako poslední, ale aspoň se můžu pochlubit, že bude zaručeně nejnovější !!!!!!

Odesláno
  V 23. 10. 2014 v 8:54, montemar napsal:

.. i k nam na ves uz dorazilo LTE.. tak si skocim k operatorovi vymenit SIMku a uz se tesim na tech 200 mbps ;) ... snad mi to nezavari zarizeni, takovej fofr :D

Neboj, nezavaří :D  Já na zprovozněné LTE na vsi u rodičů přišel nedávno úplnou náhodou. A musím říct, že ta rychlost je vážně znát. To už je jako brouzdat po ChronoMagu v pohodlí domova přes WiFi.

Odesláno

Antibiotika zabraly. A osmička půjde příští týden ven. Kořeny rovný, zubařka simpatická.

Odesláno

tak som dnes podpísal papiere a kúpil svoj prvý byt  :thumbsup_anim:  teraz ma čaká rekonštrukcia takže budem o to častejšie prispievať do vlákna "čo ma práve naštvalo" :)

Odesláno
  V 23. 10. 2014 v 10:57, furo napsal:

tak som dnes podpísal papiere a kúpil svoj prvý byt  :thumbsup_anim:  teraz ma čaká rekonštrukcia takže budem o to častejšie prispievať do vlákna "čo ma práve naštvalo" :)

A take do vlakna "Prodam"

:-(

Odesláno (upraveno)

Tak abych dnes jen neremcal. Mám radost z právě dokončených dveří. Hned se cítím lépe. :D

post-17158-0-56129500-1414069888_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odesláno (upraveno)

Poté, co mi přišli nefunkční hodinky (inzerované jako plně funkční) jsem se domluvil s prodejcem na servisu, hned mám lepší náladu a snad to dobře dopadne.

Upraveno uživatelem Liqid
Odesláno
  V 23. 10. 2014 v 13:20, Liqid napsal:

Poté, co mi přišli nefunkční hodinky (inzerované jako plně funkční) jsem se domluvil s prodejcem na servisu, hned mám lepší náladu a snad to dobře dopadne.

no vidíš hlavně heztrácet naději a ideály, ty hlavně...

Odesláno
  V 23. 10. 2014 v 9:18, OLine napsal:

Antibiotika zabraly. A osmička půjde příští týden ven. Kořeny rovný, zubařka simpatická.

Chceš slyšet, co jsem si po vytažení osmičky s rovnými kořeny užíval?  :D

Odesláno (upraveno)

To Siwi:

Ani ti nevím. Už teď mi stačí ty chvilky, jak přestanou fungovat prášky proti bolesti a než zabere další dávka. Ještě v úterý sem si říkal: ,,to bude v klidu, zase si povyleze a dá pokoj.''

Jak sem pak do sebe začal házet ibáče co 3hodiny plus bloknutá čelist. Šup na ambulanci. A ven půjde AŽ ve středu, tak asi jo. Stejně mne to nemine.

Upraveno uživatelem OLine
Odesláno

Tak ono hodně záleží na tom, jestli už je vylezlý nebo ne. Mně ho dolovali z dásně, ze které vůbec nekoukal. Další 3 neděle stály totálně za prd... Ale dneska jsem rád, že je venku. Žije se mi bez ní skvěle  :clap:

Na druhou stranu, pokud pořád bolí, je člověk rád, že se bude něco dít. Odměna za trpělivost je sladká.

Odesláno
  V 24. 10. 2014 v 8:51, Z. Paul napsal:

Čekám tikající balíček. Všichni asi znáte ten pocit  :helpsmilie:

Já ne, bombu jsem si ještě nikdy neobjednával  :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...