Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

Já taky uvažuju o 5ti kilometrověm výletu (autem) do Globu (pro čerstvé žrádlo) a zpět, ale nechce se mi vstávat.

Já vstal nějak brzy a už se hodinu přemlouvám jet na nákup. :D

Odesláno

Já vstal nějak brzy a už se hodinu přemlouvám jet na nákup. :D

no já o nákupu přemejším od půl osmý, jen se nemůžu vykopat jít omýst auto...............

Odesláno

J E B A T ! ! !

honím se celý rok...a navíc musím mít v lednu důvod pro předsevzetí. To mi bude při pohledu na jídlo blbě a to se bude dobře slibovat, že vrchol obžerství bude sežrat dvě rajčata, 5dkg krůtí šunky a dva plátky takového toho zateplení (nevím jak se to jmenuje - baby to u mne na šichtě žerou)

Odesláno

, 5dkg krůtí šunky a dva plátky takového toho zateplení (nevím jak se to jmenuje - baby to u mne na šichtě žerou)

Jo myslíš polystyren,tak tomu doma říkáme :-)

Odesláno

Potěšily mne první běžky této sezóny .-)

Sice bez sluníčka a výkon hroznej, ale sněhu tak akorát, ani jsme nebrali starý kameňačky, a dobře jsme udělali, šlo to .-)

Odesláno

Prave ted jsem dosel k poznani ze uz nechci pit,ani hulit ani ponocovat.Je mi 38 a jsem unavenej,previnovanej,prehulenej,pali he zaha,whisky,vino,sampus,klobasky,chlebicky fuuuuuuuuuuj.Dobrou noc a tesim se na paradni opici celou sobotu

Ja prisel o pul pate v obdobnem stavu. Kamarad zapijel kluka, dostal ho na Stedry vecer. No ted mi prisla SMS o dalsim narozenem synkovi. Tak jsem rad, ze nas zase pribylo.

Odesláno

Me se dnes podarilo dohledat na internetu dosti stare navody na me lego z detstvi, ktere bylo vsechno sesypano v jedne krabici. Ja mam radost ze vzpominek a ze zadne dilky nechybi a dcera z "novych" hracek.

post-10726-141971567442.jpg

Odesláno

Potěšil mne dáreček od Ježíška. Dnes jsem si ho v autě pouštěl a jako docela jo.

Jedná se o debut Františka Segrada, vřele doporučuji (hlavně nám starším kořenům)

Odesláno

Potěšil mne dáreček od Ježíška. Dnes jsem si ho v autě pouštěl a jako docela jo.

Jedná se o debut Františka Segrada, vřele doporučuji (hlavně nám starším kořenům)

Z leninky do Globu jsi toho moc slyšet nemohl, ne? :D

Odesláno

Jsem jel do FM pro pixlu od tuňáků - tam a zpět to je akorát na Segrada.

A tak to jó, už jsi nemohl doma vydržet, je to záhul tolik dní... :D

Jinak, myslel jsem si, že Segrado bude dobrý, dík za potvrzení, teď už se toho nebojím.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...