Návštěvník Kamil Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2014 Já taky uvažuju o 5ti kilometrověm výletu (autem) do Globu (pro čerstvé žrádlo) a zpět, ale nechce se mi vstávat. Já vstal nějak brzy a už se hodinu přemlouvám jet na nákup.
mondeo2 Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2014 Já vstal nějak brzy a už se hodinu přemlouvám jet na nákup. no já o nákupu přemejším od půl osmý, jen se nemůžu vykopat jít omýst auto...............
Honza.manta Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2014 Já musím na poštu, ale asi až po poledni. JSEM TOTIŽ LÍNEJ!
African Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2014 Vy jste ale lenoši :-) vstávat a cvičit!!
Murphy97 Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2014 Ja sem jeste v posteli a je mi dobre! Nehodlam na tom dneska asi nic menit...
bohus76 Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2014 Vy jste ale lenoši :-) vstávat a cvičit!!
wizard-ov Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2014 J E B A T ! ! !honím se celý rok...a navíc musím mít v lednu důvod pro předsevzetí. To mi bude při pohledu na jídlo blbě a to se bude dobře slibovat, že vrchol obžerství bude sežrat dvě rajčata, 5dkg krůtí šunky a dva plátky takového toho zateplení (nevím jak se to jmenuje - baby to u mne na šichtě žerou)
pebe Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2014 Východ slunce na hřebeni Orlických hor
bohus76 Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2014 , 5dkg krůtí šunky a dva plátky takového toho zateplení (nevím jak se to jmenuje - baby to u mne na šichtě žerou)Jo myslíš polystyren,tak tomu doma říkáme :-)
sery.vlk Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2014 Potěšily mne první běžky této sezóny .-)Sice bez sluníčka a výkon hroznej, ale sněhu tak akorát, ani jsme nebrali starý kameňačky, a dobře jsme udělali, šlo to .-)
Wanderer Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2014 Prave ted jsem dosel k poznani ze uz nechci pit,ani hulit ani ponocovat.Je mi 38 a jsem unavenej,previnovanej,prehulenej,pali he zaha,whisky,vino,sampus,klobasky,chlebicky fuuuuuuuuuuj.Dobrou noc a tesim se na paradni opici celou sobotuJa prisel o pul pate v obdobnem stavu. Kamarad zapijel kluka, dostal ho na Stedry vecer. No ted mi prisla SMS o dalsim narozenem synkovi. Tak jsem rad, ze nas zase pribylo.
milhauszn Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2014 Me se dnes podarilo dohledat na internetu dosti stare navody na me lego z detstvi, ktere bylo vsechno sesypano v jedne krabici. Ja mam radost ze vzpominek a ze zadne dilky nechybi a dcera z "novych" hracek.
African Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2014 Dnešní setkání s kamarády a pohodovej pochod
wizard-ov Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2014 Potěšil mne dáreček od Ježíška. Dnes jsem si ho v autě pouštěl a jako docela jo.Jedná se o debut Františka Segrada, vřele doporučuji (hlavně nám starším kořenům)
tombed Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2014 Potěšil mne dáreček od Ježíška. Dnes jsem si ho v autě pouštěl a jako docela jo.Jedná se o debut Františka Segrada, vřele doporučuji (hlavně nám starším kořenům)Z leninky do Globu jsi toho moc slyšet nemohl, ne?
wizard-ov Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2014 Jsem jel do FM pro pixlu od tuňáků - tam a zpět to je akorát na Segrada.
tombed Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2014 Jsem jel do FM pro pixlu od tuňáků - tam a zpět to je akorát na Segrada.A tak to jó, už jsi nemohl doma vydržet, je to záhul tolik dní... Jinak, myslel jsem si, že Segrado bude dobrý, dík za potvrzení, teď už se toho nebojím.
montemar Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2014 objednal jsem nadherny panve z kulina.cz. .. snad prijdou do konce roku...
bohus76 Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2014 Tož to gratulace.Nějaké doplňující údaje?
Doporučené příspěvky