Frantik Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 No, Litvínov si to pomalu, ale jistě posral :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 Mě taky Bedjo...Přežili klinickou smrt a o titulu se rozhodne v sedmém zápase v Gorolii. Bude to velké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 Navsteva IKEA, nula lidi, prulet i s nakupem 26 minut. Navic jsem postel se suplatama smontoval v rekordnim case 90 minut a prcek dvojka uz ma konecne velky loze . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejkoram Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 Že mi profesorka ve škole pochválila Expy?Že snad bude mít taky někdy takové a ukázala mi svoje vkusný Burberry hodiny Cítil bych se trochu provinile, kdyby mi můj profesor řekl, že snad jednou bude mít hodinky jako já student Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 Cítil bych se trochu provinile, kdyby mi můj profesor řekl, že snad jednou bude mít hodinky jako já student nechtěl bych k ní jít na zkoušku závist je svině (zvlášť v ČR) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejkoram Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 nechtěl bych k ní jít na zkoušku závist je svině (zvlášť v ČR)To si zase nemyslím. Asi záleží na jaké škole. Na VŠE jsem potkal několik učitelů s mechanickejma hodinkama, od Orientu, přes Seamastery, zlato u externistů z businessu a politiky. Tam asi nemá nikdo problém si sehnat love na hodinky, pokud je chce. Jinde to je možná jiný. Za sebe můžu říct, že jsem si zatím nikdy nevšiml jakékoliv reakce ze strany učitelů na moje Orisky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 Do dneska si pamatuju, ze jeden polodocent nebo co to bylo, mel na cvicka z nejakeho mereni pateky s perpetual calendar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 Vím, že závist je svině, ale u ní nějak obavu nemám, není na tom nejhůř a povahově jsme si taky podobní, ale kdo ví? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 Navsteva IKEA, nula lidi, prulet i s nakupem 26 minut. Navic jsem postel se suplatama smontoval v rekordnim case 90 minut a prcek dvojka uz ma konecne velky loze .Nechápu...IKEA za 26 minut.....já se tam vždycky seknu....jsi borec :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 mne potěšil dnešní inzerát tu na fórunějaký iphone 4s 16g, 4roky starý, super stav za super cenu, pouze v levém rohu displeje malý žlutý flíček......to se fakt dá prodat za 4litry takový krám? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 Nechápu...IKEA za 26 minut.....já se tam vždycky seknu....jsi borec :-)v Ikei som bol, no hrozne nieco.... keby ma nevyviedli von, tak som tam doteraz.cele som to nepochopil - to je ako nejaka rodinna zabava alebo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 v Ikei som bol, no hrozne nieco.... keby ma nevyviedli von, tak som tam doteraz.cele som to nepochopil - to je ako nejaka rodinna zabava alebo?Oni to prý navrhují jako bludiště, aby tam zákazníci byli co nejdéle... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 Novej mazlik... už mám spálený čelo, musim si koupit kšiltofku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 Potěšila mne tahle maličkost na brýle.....snad už je nebudu nikde zapomínat....doufám. http://www.indi-vidual.cz/shop/pasky-na-bryle/pasek-na-bryle-kuze-prosivany-navy-blue/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 (upraveno) Potěšila mne tahle maličkost na brýle.....snad už je nebudu nikde zapomínat....doufám.http://www.indi-vidual.cz/shop/pasky-na-bryle/pasek-na-bryle-kuze-prosivany-navy-blue/ Strasne. A ty vysici bryle na bruchu jsou taky ultra cool. U osmdesatilete babicky na ruzove snurce je to samozrejme v cajku. Ale ty asi nejspise nebudes osmdesatileta babicka. Upraveno 22. dubna 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 Strasne. A ty vysici bryle na bruchu jsou taky ultra cool. U osmdesatilete babicky na ruzove snurce je to samozrejme v cajku. Ale ty asi nejspise nebudes osmdesatileta babicka.Ted jsem to chtel napsat,budes s tim jak osmdesatiletej filatelista na burze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 Tondaa73, on 22 Dub 2015 - 15:39, said: Potěšila mne tahle maličkost na brýle.....snad už je nebudu nikde zapomínat....doufám.http://www.indi-vidu...vany-navy-blue/ ty brýle budou super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 jo to kdysi dávno, jeden kolega hodinář, starší pán, dnes už nežijící, měl zvyk nosit brýle na čele. Když je potřeboval, cukl hlavou a ony mu sjely na nos. Někdy. Někdy taky křáply na zem. Hned lítaly bojový hesla. A tak si k nim pořídil šňůrku. A jednou takhle měl brýle na špagátě na krku, vstal od stolu a brejlema zachytil o svěrák. No křuplo to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2015 (upraveno) Dneska m? mile překvapil jeden shopping magazín. Po probuzení jsem ho našel na stolku, když jsem hledal něco ke čtení (ještě spala a děsně jí vržou parkety... a tablet s chronomagem zůstal v obýváku). Koukám, jmenuje se to Pařížská Street, říkám si fajn...hmm, nablblá móda, no tak kouknu aspoň na pěkný holky no...otevřu první stranu, krásná dvoustránková reklama na Longiny. Listuju dál... UN, PP, AP, Chopard, JLC, Omega, AL&S, Rolex, Tudor, Zenith, B&R, Hublot, Zanetti, Buben&Zörweg... a nejen reklamy a krátké upoutávky, ale i články. A k hodinkám ještě gastro, víno, auto (Rolls Royce Wraith). Jasně, je to jen reklamní časopis, ale v té situaci teda nečekan? potěšil. Pokud ho někde v letadle nebo nóbl kavárně uvidíte, nebojte se ho Upraveno 23. dubna 2015 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2015 Chlapci překvapujete ... myslel jsem, že jste větší světáci.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky