Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

nechtěl bych k ní jít na zkoušku  :sad01_anim: závist je svině (zvlášť v ČR)

To si zase nemyslím. Asi záleží na jaké škole. Na VŠE jsem potkal několik učitelů s mechanickejma hodinkama, od Orientu, přes Seamastery, zlato u externistů z businessu a politiky. Tam asi nemá nikdo problém si sehnat love na hodinky, pokud je chce. Jinde to je možná jiný.

Za sebe můžu říct, že jsem si zatím nikdy nevšiml jakékoliv reakce ze strany učitelů na moje Orisky. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Navsteva IKEA, nula lidi, prulet i s nakupem 26 minut. Navic jsem postel se suplatama smontoval v rekordnim case 90 minut a prcek dvojka uz ma konecne velky loze :).

Nechápu...IKEA za 26 minut.....já se tam vždycky seknu....jsi borec :-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Nechápu...IKEA za 26 minut.....já se tam vždycky seknu....jsi borec :-)

v Ikei som bol, no hrozne nieco.... keby ma nevyviedli von, tak som tam doteraz.

cele som to nepochopil - to je ako nejaka rodinna zabava alebo?

Odkaz ke komentáři

v Ikei som bol, no hrozne nieco.... keby ma nevyviedli von, tak som tam doteraz.

cele som to nepochopil - to je ako nejaka rodinna zabava alebo?

Oni to prý navrhují jako bludiště, aby tam zákazníci byli co nejdéle...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Potěšila mne tahle maličkost na brýle.....snad už je nebudu nikde zapomínat....doufám.

http://www.indi-vidual.cz/shop/pasky-na-bryle/pasek-na-bryle-kuze-prosivany-navy-blue/

Strasne. A ty vysici bryle na bruchu jsou taky ultra cool. :D  U osmdesatilete babicky na ruzove snurce je to samozrejme v cajku. Ale ty asi nejspise nebudes osmdesatileta babicka.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

jo to kdysi dávno, jeden kolega hodinář, starší pán, dnes už nežijící, měl zvyk nosit brýle na čele. Když je potřeboval, cukl hlavou a ony mu sjely na nos. Někdy. Někdy taky křáply na zem. Hned lítaly bojový hesla. A tak si k nim pořídil šňůrku. A jednou takhle měl brýle na špagátě na krku, vstal od stolu a brejlema zachytil o svěrák. No křuplo to.

Odkaz ke komentáři

Dneska m? mile překvapil jeden shopping magazín. Po probuzení jsem ho našel na stolku, když jsem hledal něco ke čtení (ještě spala a děsně jí vržou parkety... a tablet s chronomagem zůstal v obýváku). Koukám, jmenuje se to Pařížská Street, říkám si fajn...hmm, nablblá móda, no tak kouknu aspoň na pěkný holky no...otevřu první stranu, krásná dvoustránková reklama na Longiny. Listuju dál... UN, PP, AP, Chopard, JLC, Omega, AL&S, Rolex, Tudor, Zenith, B&R, Hublot, Zanetti, Buben&Zörweg... a nejen reklamy a krátké upoutávky, ale i články. A k hodinkám ještě gastro, víno, auto (Rolls Royce Wraith). Jasně, je to jen reklamní časopis, ale v té situaci teda nečekan? potěšil. Pokud ho někde v letadle nebo nóbl kavárně uvidíte, nebojte se ho ;)

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...