Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Poslední den v práci a uráá na týdenní dovolenou. Chození v Krkonoších mě zase uklidní z chaosu a shonu a navíc se "pomstím " neteřím za dnešní vysvědčení :clap:( snad to nebude potřeba, očekávám slušné výsledky ) .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam velikou radost. Oba moji synove same 1, pozn. oba 4. trida:).

Odkaz ke komentáři

Poslední den v práci a uráá na týdenní dovolenou. Chození v Krkonoších mě zase uklidní z chaosu a shonu a navíc se "pomstím " neteřím za dnešní vysvědčení :clap:( snad to nebude potřeba, očekávám slušné výsledky ) .

Takze si vejlet se strejdou zaslouzej :-)))),nejaka ta trojka tam je u obou. Podotykam 17 a 19 let,obe gympl.

Odkaz ke komentáři

šprťáci :lol2: ;)

:), jako samozivitel, bez jejich matky jsem docela spokojeny.

Odkaz ke komentáři

Tak to vitej, jako opatrovnik vim o cem to je. At se dari nadale.

Ty take, to je mazec chlape! Tak to same i Tobe a drzim palce;).

Odkaz ke komentáři

Zkouknul jsem film Fotograf a nejen, že mě potěšil Roden, což jsem čekal, ale i závěr (nedám spoiler).

A hlavně, herečka v roli Sáry je krom zdatného partnerstvi úžasnému Rodenovi naprosto dokonale exoticky krásná.

Fakt supr, a nezlomilo mě ani to, že tam hrála pěknou svini...

Odkaz ke komentáři

To mě dnes naopak potěšilo postavení nového kola - už kdysi jsem pokukoval po cyklokrosu - jedno kolo na všechno - a konečně jsem si udělal radost. Už se těším až ho další týden otestuji jak na silnici tak v terénu a samozřejmě se testu budou účatnit i moje Seiko sport5.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...