Horhe Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2015 Taky tak. Akorát je blbý, že už jsem tak hodinkově vyspělej, že mě ty hodinky začínaj štvát ještě předtim, než přijdou.. Tak to bylo moc růžový, zas se mě nějakej taloš snažil vojebatale prachy mám back Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 Poslední den v práci a uráá na týdenní dovolenou. Chození v Krkonoších mě zase uklidní z chaosu a shonu a navíc se "pomstím " neteřím za dnešní vysvědčení ( snad to nebude potřeba, očekávám slušné výsledky ) . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 Mrňousi s celkem hezkým vysvědčením - aspoň nebudu muset vracet předem nakoupené dárky a rušit tábory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 (upraveno) Sestřin prvňák za jedna, tak zítra za odměnu na http://memorialairshow.webnode.cz Upraveno 26. června 2015 uživatelem Tondaa73 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 Mam velikou radost. Oba moji synove same 1, pozn. oba 4. trida:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 šprťáci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 Poslední den v práci a uráá na týdenní dovolenou. Chození v Krkonoších mě zase uklidní z chaosu a shonu a navíc se "pomstím " neteřím za dnešní vysvědčení ( snad to nebude potřeba, očekávám slušné výsledky ) .Takze si vejlet se strejdou zaslouzej :-)))),nejaka ta trojka tam je u obou. Podotykam 17 a 19 let,obe gympl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 šprťáci , jako samozivitel, bez jejich matky jsem docela spokojeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 , jako samozivitel, bez jejich matky jsem docela spokojeny.Tak to vitej, jako opatrovnik vim o cem to je. At se dari nadale. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 Tak to vitej, jako opatrovnik vim o cem to je. At se dari nadale.Ty take, to je mazec chlape! Tak to same i Tobe a drzim palce;). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 Tak to vitej, jako opatrovnik vim o cem to je. At se dari nadale.Ty take, to je mazec chlape! Tak to same i Tobe a drzim palce;). Já už to mám za sebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Štěpka Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 Dneska bylo vysvědčení - psala mi neteř, že by chtěla hodinky :-) no, vidím to sice na nějaký "Hello Kity", ale nějak se začít musí! Člověk musí občas udelat výjimku (když převáží pozitiva - v tomto pripadew zážitek). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 Breaking the law :-) Jde se na to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 Asi to tu nikdo neocení, ale dohrál jsem na PS4 Bloodborne na Platinu!!! Joooooooo!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 Asi to tu nikdo neocení, ale dohrál jsem na PS4 Bloodborne na Platinu!!! Joooooooo!!!! No a co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedmaster Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 Potesilo me, ze konecne prisly PAM 335 ze servisu, takze si ho muzu jit vyhonit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 Potesilo me, ze konecne prisly PAM 335 ze servisu, takze si ho muzu jit vyhonit. No máš to pěkný ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 Zkouknul jsem film Fotograf a nejen, že mě potěšil Roden, což jsem čekal, ale i závěr (nedám spoiler).A hlavně, herečka v roli Sáry je krom zdatného partnerstvi úžasnému Rodenovi naprosto dokonale exoticky krásná.Fakt supr, a nezlomilo mě ani to, že tam hrála pěknou svini... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 Potesilo me, ze konecne prisly PAM 335 ze servisu, takze si ho muzu jit vyhonit. IMG_0646.jpgMirku, ty valis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelus Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 To mě dnes naopak potěšilo postavení nového kola - už kdysi jsem pokukoval po cyklokrosu - jedno kolo na všechno - a konečně jsem si udělal radost. Už se těším až ho další týden otestuji jak na silnici tak v terénu a samozřejmě se testu budou účatnit i moje Seiko sport5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky