FiXilVer Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 SPRAVIL SOM BIOCHEMIUUUUU :D :D Wuaaaaaaa a inac, vsetko pri starom hodinky sluzia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 SPRAVIL SOM BIOCHEMIUUUUU :D :D Wuaaaaaaa a inac, vsetko pri starom hodinky sluzia Gratuluji kolego, ted si müzeme tykat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Potešilo ma, že staršia dcéra úspešne zvládla štátnice. Keď k tomu prirátam minulotýždňové maturity mladšej dcéry a medzitým zmáknutú rekonštrukciu strechy, dnešný lejak a premárnená dovolenka ma nemôžu rozhodiť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Potešilo ma, že staršia dcéra úspešne zvládla štátnice. Keď k tomu prirátam minulotýždňové maturity mladšej dcéry a medzitým zmáknutú rekonštrukciu strechy, dnešný lejak a premárnená dovolenka ma nemôžu rozhodiť. Tak tu strechu Ti uprimne zavidim,mne zateka a caka ma to tiez.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Potesil ma moj jubilejny 500 prispevok. A zaroven si k nemu gratulujem, asi to aj nejako oslavim. A musim skonstatovat ze sa mi tu paci. Tak este 500 dam, potom uvidime co dalej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Dneska v autě. Půl hodiny v koloně. Za mnou "jela" krásná bruneta, která se nejdřív svlékla do tílka, pak se začala líčit, česat... Měla krásný indiánský náušnice, dlouhý vlasy, na krku kérku a dvě další kérky (nápisy) se objevily na vnitřní straně paží když si česala drdol. Vypadala fakt úžasně. Takhle dlouho jsem do zpětnýho zrcátka snad nikdy nezíral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Honibrku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Obsluha v kavárně Paul v OC Chodov. Neměli sice tekutou čokoládu v krabici, kterou moje žena pije po litrech, ale slečna se hrozně dlouho omlouvala a dokonce mi nabízela, že cestou domů vyzvedne čokoládu na Andělu a přiveze mi ji zítra, abych si ji mohl vyzvednout. Ve své postarší mysli jsem měl dojem, že mě balí - výbornej pocit , kterej mě potěšil. Nakonec jsem koupil malej dort a pár briošek, neb s mojí krásnou ženou slavíme 6 let, co jsme spolu začali chodit. To mě potěšilo ještě víc . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Gratuluji kolego, ted si müzeme tykat no ono to je len skuska z biochemie na medine, nie ukoncena biochemicka vyska ( to by ma zabilo ) ale dakujem pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Potesil ma moj jubilejny 500 prispevok. A zaroven si k nemu gratulujem, asi to aj nejako oslavim. A musim skonstatovat ze sa mi tu paci. Tak este 500 dam, potom uvidime co dalej tak to gratuluju pamatuju si, že když jsem měl asi 800 tak jsem si slíbil že 1.000 napíšu nějakej jubilejní... no a pak jsem to jednou kontroloval a už jsem měl přes oslavim 2.000! Dneska v autě. Půl hodiny v koloně. Za mnou "jela" krásná bruneta, která se nejdřív svlékla do tílka, pak se začala líčit, česat... Měla krásný indiánský náušnice, dlouhý vlasy, na krku kérku a dvě další kérky (nápisy) se objevily na vnitřní straně paží když si česala drdol. Vypadala fakt úžasně. Takhle dlouho jsem do zpětnýho zrcátka snad nikdy nezíral. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Ve své postarší mysli jsem měl dojem, že mě balí - výbornej pocit , kterej mě potěšil. Taky mám občas podobný falešný pocity zaměňovat profi klientský přistup za balení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Dneska v autě. Půl hodiny v koloně. Za mnou "jela" krásná bruneta, která se nejdřív svlékla do tílka, pak se začala líčit, česat... Měla krásný indiánský náušnice, dlouhý vlasy, na krku kérku a dvě další kérky (nápisy) se objevily na vnitřní straně paží když si česala drdol. Vypadala fakt úžasně. Takhle dlouho jsem do zpětnýho zrcátka snad nikdy nezíral. Alžběta? http://www.wwg.cz/aktuality/vecer-s-fotografem-alzbeta-jungrova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Bylo jí přes dvacet, byla taková upravená, až mě překvapilo, že má ty kérky a jede ve starým nissanu micra, podobný holky jezdí v X5, Q7, ML... Vůbec si netroufám jí někam zařadit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 ...až mě překvapilo, že má ty kérky a jede ve starým nissanu micra... Pro me osobne by to pravdepodobne bylo prekvapeni dotvarejici pozitivni dojem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 nejni to jedno.Dvacetiletý Indianky stejně nešukaj s votlemenejma hajnejma ve Fordce.............k věci.dneska mi potěšil překrásnej návrat Ivety zpět na výsluní......http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-domaci-celebrity/154103/bartosova-zdesila-staromak-playback-holy-zadek-zakrvacena-noha.html....sorry,neumim udělat to tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 prekvapeni dotvarejici pozitivni dojem... No jistě, to mám rád. Navíc nápisy zevnitř na horní paži (jakože u těla), to není typ kérky "hele koukejte", to se nevidí často. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 (upraveno) ty pí..., to je můra , ty wole dnes budu se budit zpocený ze spaní a ještě reálně hrozí, že jí potkám v létě na Garganu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. června 2011 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Do haje, ze jsem to otviral... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 nejni to jedno.Dvacetiletý Indianky stejně nešukaj s votlemenejma hajnejma ve Fordce.............k věci.dneska mi potěšil překrásnej návrat Ivety zpět na výsluní......http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-domaci-celebrity/154103/bartosova-zdesila-staromak-playback-holy-zadek-zakrvacena-noha.html....sorry,neumim udělat to tady já bych Plesku sdělila, že podpírána měla být osoba za kamerou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Taky mám občas podobný falešný pocity zaměňovat profi klientský přistup za balení. Jenže já u toho cejtil estragon a to je prej ženskej vábivej hormon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky