Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Potešilo ma, že staršia dcéra úspešne zvládla štátnice. Keď k tomu prirátam minulotýždňové maturity mladšej dcéry a medzitým zmáknutú rekonštrukciu strechy, dnešný lejak a premárnená dovolenka ma nemôžu rozhodiť. :clap:

Tak tu strechu Ti uprimne zavidim,mne zateka a caka ma to tiez....:suicide_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska v autě. Půl hodiny v koloně. Za mnou "jela" krásná bruneta, která se nejdřív svlékla do tílka, pak se začala líčit, česat... Měla krásný indiánský náušnice, dlouhý vlasy, na krku kérku a dvě další kérky (nápisy) se objevily na vnitřní straně paží když si česala drdol. Vypadala fakt úžasně. Takhle dlouho jsem do zpětnýho zrcátka snad nikdy nezíral.

Odkaz ke komentáři

Obsluha v kavárně Paul v OC Chodov. Neměli sice tekutou čokoládu v krabici, kterou moje žena pije po litrech, ale slečna se hrozně dlouho omlouvala a dokonce mi nabízela, že cestou domů vyzvedne čokoládu na Andělu a přiveze mi ji zítra, abych si ji mohl vyzvednout. Ve své postarší mysli jsem měl dojem, že mě balí - výbornej pocit :D, kterej mě potěšil.

Nakonec jsem koupil malej dort a pár briošek, neb s mojí krásnou ženou slavíme 6 let, co jsme spolu začali chodit. To mě potěšilo ještě víc :).

Odkaz ke komentáři

Potesil ma moj jubilejny 500 prispevok.

A zaroven si k nemu gratulujem, asi to aj nejako oslavim. :wine:

A musim skonstatovat ze sa mi tu paci. Tak este 500 dam, potom uvidime co dalej :happybday:

tak to gratuluju :) pamatuju si, že když jsem měl asi 800 tak jsem si slíbil že 1.000 napíšu nějakej jubilejní... no a pak jsem to jednou kontroloval a už jsem měl přes :) oslavim 2.000!

Dneska v autě. Půl hodiny v koloně. Za mnou "jela" krásná bruneta, která se nejdřív svlékla do tílka, pak se začala líčit, česat... Měla krásný indiánský náušnice, dlouhý vlasy, na krku kérku a dvě další kérky (nápisy) se objevily na vnitřní straně paží když si česala drdol. Vypadala fakt úžasně. Takhle dlouho jsem do zpětnýho zrcátka snad nikdy nezíral.

:D :D :D
Odkaz ke komentáři

Alžběta?

http://www.wwg.cz/aktuality/vecer-s-fotografem-alzbeta-jungrova

Odkaz ke komentáři

nejni to jedno.Dvacetiletý Indianky stejně nešukaj s votlemenejma hajnejma ve Fordce.............k věci.dneska mi potěšil překrásnej návrat Ivety zpět na výsluní......http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-domaci-celebrity/154103/bartosova-zdesila-staromak-playback-holy-zadek-zakrvacena-noha.html....sorry,neumim udělat to tady

Odkaz ke komentáři

ty pí..., to je můra :suicide_anim: , ty wole dnes budu se budit zpocený ze spaní

a ještě reálně hrozí, že jí potkám v létě na Garganu :mad:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem tombed
Odkaz ke komentáři

nejni to jedno.Dvacetiletý Indianky stejně nešukaj s votlemenejma hajnejma ve Fordce.............k věci.dneska mi potěšil překrásnej návrat Ivety zpět na výsluní......http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-domaci-celebrity/154103/bartosova-zdesila-staromak-playback-holy-zadek-zakrvacena-noha.html....sorry,neumim udělat to tady

já bych Plesku sdělila, že podpírána měla být osoba za kamerou
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...