Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Potěšil mne člen tommas4, díky kterému jsem obdržel dlouho očekávaný doplněk k mému fotoaparátu. Ta věc nebyla u nás k sehnání a tak jsem jej obdržel díky jeho americkým přátelům. Takže tímto mu chci ještě jednou poděkovat a říct že jsou mezi námi milí lidé.  :notworthy:  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Snad poprvý v historii mě potěšilo UPC. Sami od sebe mi zvedli rychlost připojení a nechtěj za to další prachy.

Je to jen oromo akce na léto. V září ti rychlost vrátí na původní hodnotu.

Odesláno z mého LENOVO YOGA Tablet 2-830F pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Potěšil mne člen tommas4, díky kterému jsem obdržel dlouho očekávaný doplněk k mému fotoaparátu. Ta věc nebyla u nás k sehnání a tak jsem jej obdržel díky jeho americkým přátelům. Takže tímto mu chci ještě jednou poděkovat a říct že jsou mezi námi milí lidé. :notworthy:

Maličkost, rád jsem pomohl.

Odkaz ke komentáři

Včerejší akvizice. Po renovaci bude super. Dlouho jsem hledal za rozumny peníz a nakonec se podařilo.

Krucinál chlape, to je ale trezor jak noha od brontosaura! Na osadě máme taky skříňovku, tak sto let starou mrchu z Vídně. V srpnu se jede na výročák, tak ti ho vyblejsknu, bude se ti líbit.

Odkaz ke komentáři

Hmm - macík. Taky jsem takovej jeden renovoval, docela makačka, hlavně dostat až na železo ty vrstvy nátěrů. Je to betonka nebo popelka?

měla by to být popelka. Dá se to pod tryskač, takže barva půjde hezky dolů.

Upraveno uživatelem vsudybyl
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...