laskajefajn Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 Snad po mesici pada z nebe voda. Konecne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 Potěšil mne člen tommas4, díky kterému jsem obdržel dlouho očekávaný doplněk k mému fotoaparátu. Ta věc nebyla u nás k sehnání a tak jsem jej obdržel díky jeho americkým přátelům. Takže tímto mu chci ještě jednou poděkovat a říct že jsou mezi námi milí lidé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 Kvuli bouracce na tankodromu jsem vcera pri navratu z dovolene videl krasnej kousek nasi zeme, kterej by mi za normalnich okolnosti zustal utajen.(snad to byly jen plechy na ty dalnici) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 Snad poprvý v historii mě potěšilo UPC. Sami od sebe mi zvedli rychlost připojení a nechtěj za to další prachy.Je to jen oromo akce na léto. V září ti rychlost vrátí na původní hodnotu. Odesláno z mého LENOVO YOGA Tablet 2-830F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 Je to bialetti miniexpres 2 [attachment=505703roduct-hero-miniexpress-2cups.jpg] Vcera som ju prvýkrát testoval a je to láska na prvý pohladchuti podobne ako z mokka konvicky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 Mě v sobotu potěšil bandicoot svým přístupem, pomocí i trpělivostí. Veřejně mu děkuji před nastoupenou jednotkou a rozvinutou zástavou! Takové lidi moc často nepotkávám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 Potěšil mne člen tommas4, díky kterému jsem obdržel dlouho očekávaný doplněk k mému fotoaparátu. Ta věc nebyla u nás k sehnání a tak jsem jej obdržel díky jeho americkým přátelům. Takže tímto mu chci ještě jednou poděkovat a říct že jsou mezi námi milí lidé. Maličkost, rád jsem pomohl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 Konecne nam zas tece tepla voda!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 Dnesni slejvak v Aussigu. Paradne jsem promokl vlaznou vodou z nebicka a mohl skakat do kaluzi aniz by mi manzelka vynadala Odesláno z mého Tab2A7-10F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 Konecne nam zas tece tepla voda!!to je divný, u nás byla ta odpolední průtrž studená............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Včerejší akvizice. Po renovaci bude super. Dlouho jsem hledal za rozumny peníz a nakonec se podařilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Včerejší akvizice. Po renovaci bude super. Dlouho jsem hledal za rozumny peníz a nakonec se podařilo.Krucinál chlape, to je ale trezor jak noha od brontosaura! Na osadě máme taky skříňovku, tak sto let starou mrchu z Vídně. V srpnu se jede na výročák, tak ti ho vyblejsknu, bude se ti líbit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Krucinál chlape, to je ale trezor jak noha od brontosaura! Na osadě máme taky skříňovku, tak sto let starou mrchu z Vídně. V srpnu se jede na výročák, tak ti ho vyblejsknu, bude se ti líbit.tak to určitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Hmm - macík. Taky jsem takovej jeden renovoval, docela makačka, hlavně dostat až na železo ty vrstvy nátěrů. Je to betonka nebo popelka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 (upraveno) Hmm - macík. Taky jsem takovej jeden renovoval, docela makačka, hlavně dostat až na železo ty vrstvy nátěrů. Je to betonka nebo popelka?měla by to být popelka. Dá se to pod tryskač, takže barva půjde hezky dolů. Upraveno 29. července 2015 uživatelem vsudybyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 vypral jsem is sluchátka....a pořád hrajou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 měla by to být popelka. Dá se to pod tryskač, takže barva půjde hezky dolů.Nojó, písek...já to drhnul rukama a Lakostanem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Nojó, písek...já to drhnul rukama a Lakostanem.ručně ne:) takové rambo zase nejsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Potěšilo mě, že doktoři se dneska na onkologiích neflákali a schválili všechny chemošky, ergo máme pro dnešek padla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 ručně ne:) takové rambo zase nejsem hrubým kartáčem do flexobrusky jde skoro všecko ale pokd je možnost opískovat tak to je jistota. Ale samozřejmě by to chtělo komplet rozebrat aby neutrpěl mechanismus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky