Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Trochu slabota. I ty jeho sestříhaný rozhovory ve čtvrtek na Aktuálně.

Recyklace toho co dělal dřív.

Třeba se to s tim bazarem rozjede, celkem sem se těšil.

Já ho zazdil úplně......teď mi ale připadá, že se mu vrací forma. :)

Odesláno

Veľmi ma potešilo víkendové prekvapenie od manždlky k výročiu svadby a k blížiacim sa narodeninám. Ako sa hovorí, obrázok povie viac, než tisíc slov:

post-26106-0-04591700-1444076405_thumb.jpg

Tieto tri krásavice som mohol šoférovať po Prostějove a stráviť s nimi takmer tri hodiny. Keďže patrím ku generácii šoférov, ktorá tieto autá zažila iba v detstve, resp. na fotkách, tak to bola zaujímavá a hlavne zábavná skúsenosť. Keby ste sa rozhodli urobiť sebe, prípadne niekomu inému radosť, tak odporúčam http://www.cestuj-klasikou.cz/. Autá si môžete požičiať aj na niekoľko dní, Boženku (žltá Škoda) dokonca so stanovým prívesom :-). Dodám iba, že z možných ziskov nebudem mať žiaden podiel a som iba spokojný zákazník!

Odesláno

Veľmi ma potešilo víkendové prekvapenie od manždlky k výročiu svadby a k blížiacim sa narodeninám. Ako sa hovorí, obrázok povie viac, než tisíc slov:

attachicon.gif auta.jpg

Tieto tri krásavice som mohol šoférovať po Prostějove a stráviť s nimi takmer tri hodiny. Keďže patrím ku generácii šoférov, ktorá tieto autá zažila iba v detstve, resp. na fotkách, tak to bola zaujímavá a hlavne zábavná skúsenosť. Keby ste sa rozhodli urobiť sebe, prípadne niekomu inému radosť, tak odporúčam http://www.cestuj-klasikou.cz/. Autá si môžete požičiať aj na niekoľko dní, Boženku (žltá Škoda) dokonca so stanovým prívesom :-). Dodám iba, že z možných ziskov nebudem mať žiaden podiel a som iba spokojný zákazník!

Peckaaaa

Na jar to musím ísť vyskúšať keďže ma to tiež obišlo

Dik moc

Odesláno

Peckaaaa

Na jar to musím ísť vyskúšať keďže ma to tiež obišlo

Dik moc

Nemáš zač. Určite to vyskúšaj, pán Krpálek je nadšenec a robí to pre radosť ostatných :-).

Odesláno

Tak to je fantazie. A hlavně tahle tři auta jsou dokonalou motoristickou esencí přelomu sedmdesátých a osmdesátých let, nenapadá mě jiné osobní auto, které by bylo tak běžné jako tahle trojice. Byla jich tehdy plná parkoviště... Ještě Velorex a Moskviče s křidýlky a je to komplet :) Fakt paráda.
Odesláno

Tak to je vydarený darček a dík za tip. Občas by som mal chuť zase sadnúť na chvíľu do niektorého z nich.

Tak ty ceny jsou docela vtipný, když vezmu případnou pořizovací cenu těhlech popelnic.

Mne tie ceny pripadajú celkom v pohode. Nevyzerá to ako popelnice.

Odesláno

Peto86- krasna klasika,sice jsem odkojen trochu jinou znackou- wartburg,ale bozenku bych zkusil. Dik za tip.

Odesláno

Ja jsem to teda zdaleka nezazil. Prarodice meli jeste chvili trabanta po revoluci a druzi jeste donedavna starou dacii ( to bylo nahodou dobre auto ) ale taky nechapu, ze to chce nekdo ridit a jeste za to zaplatit ;) celkem me pobavil text na strankach ; kdy jste na siknici videli naposled neco tak krasneho :):) za ty prachy si clovek pujci nejake pekne auto s instruktorem na okruhu...

Odesláno

Zavzpomínal bych na dobu, kdy jsem měl své první auto, které čadilo víc než vojenská Tatra 815 při cvičení ( protože jsem neřešil poměr olej-líh-technickej benzín-benzín ) a jezdil po prázdnej silnicích ( a to už to bylo krátce po revoluci ) . U mně to nostalgie fakt je. 

Nový auto si můžeš půjčit skoro kdekoliv a kdykoliv.

Odesláno (upraveno)

jo taky jsem zavzpomínal na období 85/04 a na svou Škoda 120GLS, normálně bych do toho znova sednul a vychutnal si ten pocit surové jízdy bez techniky..........nostalgie je sviňa.....

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno

Ono by te to rychle preslo, v zime to nestartovalo, muselo se vzadu v motoru pumpovat, jednicka obcas vyskocila, predek plaval jako prase, v lete topit aby se nevarilo ... Nechtel bych ji ani zadara

Odesláno

Ono by te to rychle preslo, v zime to nestartovalo, muselo se vzadu v motoru pumpovat, jednicka obcas vyskocila, predek plaval jako prase, v lete topit aby se nevarilo ... Nechtel bych ji ani zadara

A nezapomenout na sitič, nebo to mělo spotřebu jak slušnej nákladák :clap:  a u ostatních aut ještě pořádné svalíky na točení volantu při parkování. Těch "výhod" bylo nepřeberně. Ale zavzpomínáš taky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...