Návštěvník Snow Odesláno 21. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2011 Potěšilo mě, že začal Wimbledon, letošní ročník je jubilejní stodvacátýpátý. Velice kvalitní stránky kde naleznete v podstatě vše a kde lze interaktivně sledovat všechny právě probíhající zápasy naleznete zde. KLIK Televizní přenosy kvalitně zabezpečuje Nova Sport HD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 21. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2011 Že jsem odstátnicoval..... sic. zatím jen Bc, ale žral jsem místama omýtku abych to udělal takže už ta 2 písmenka pro mě dost znamenají.... čestina asi nebyla jedním z předmětů, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 21. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2011 čestina asi nebyla jedním z předmětů, co? Bohužel. Na češtinu jsem nikdy nebyl, tak mi občas něco ulítne, navíc ještě když je člověk ještě "unavený".... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2011 Bohužel. Na češtinu jsem nikdy nebyl, tak mi občas něco ulítne, navíc ještě když je člověk ještě "unavený".... My ti to tady, ale promineme, protože se zas tak moc neděje . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2011 skuska z imunologie - SPRAVENAAAAA! :D ... a teraz huraa na fyziologiu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2011 My story - spojka: Cca dva - tři měsíce zpátky...najednou šel pedál spojky asi 1/3 - 1/2 úplně lehce, skoro se propadával. Povídám, sakra, sakra, další problém. Následné pročítání různých fór, rad přátel atd. Nic naplat, začínalo to být čím dál tím horší. Šílené řazení zpátečky /zvuky přes zoubky/..poté další zajímavost. Když byl motor studený řazení šlo jakžtakž, ale jakmile se zahřál....hrůůůza hrůzoucí...dvojka, trojka totálně špatně. Na jednom fóru jsem vyčetl - zavzdušněná spojka - tak jsem odvzdušňoval...všechno marné, nepomohlo. Už jsem to viděl na šílenou opravu za šílené lováky. Nešťastný jsem se svěřil v práci a holčina, mladičká mi povídá - Mám kamaráda, on se ti na to mrkne. To bylo tak 6 týdnů zpět. Včera telefon - Máš čas? Já - Ano mám. Ona - Tak přijeď ke garáži tam a tam. Tak sednu do FF a vyrážím. Přijedu na místo a tam ona a dva klučinové, kterým bych v hospodě, dle vzhledu piwko nenalil. Oni - Jaký problém. Já - spojka. Oni - Hmm, dle toho co popisuješ tak možná: Málo oleje v převodovce nebo špatný spojkový váleček /výměna šílená/, nebo taky zavzdušněná spojka. Sedne mladík do auta a povídá...asi zavzdušněná. Tak se jali odvzdušňovat....nepomohlo. Co teď. Mladík povídá - Ten pedál jde nějak divně. Koukne pod volant a povídá - Ty wolle, prasklý pedál spojky a na toho druhého - Jeď pro svářečku co2. Mezi tím mladík pedál odmontoval, poté druhý svařil a první zase namontoval. A hle....spojka běží jako zamlada. Za tuto práci si vzali peníz na dnešní dobu velice mrzký a já jenom koukal, jakoví že jsou ti mladí kluci machři. Toť šťastný konec mého příběhu. A to mě velice potěšilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2011 To Diamondking: Si měl štěstí, ale připomněl si mě srandovní historku, co mi nedávno říkal kámoš. Taky dva mlaďáci si tu ve statku otevřeli rádoby autoservis, a prý že mají super ceny" Kámoš usoudil, že na výměně oleje a filtrů není co zkazit. Auto jim tam nechal, a druhý den bylo připravené. Uvědomil si ovšem, že měl přetrhlé lanko k otvírání krytu motoru a měl na to fintu, ale kluci se neozvali, tak prej asi v pohodě. Přijel, cena víc než příjemná, udělali olej, filtry, trochu to počistily, poladily A teď to přišlo, řekl ať otevřou kryt, rutiner sednul do auta, zatáhl za páčku a nic. Řve na druhýho, ty jsi dělal tohle auto, viď? A druhej rutinér sednul, zatáhnul a nic" Teď začli koktat, blekotat, házet vinu na jeden na druhýho" Takeže na auto nesáhli ani prstem, ale cena příjemná. Kámoš jednoho zahodil do rybníka, druhýho do hnoje, ale přišlo mu to tak srandovní, že radši odjel a nechal je žít A prej, že se nějak podnikat musí začít" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2011 To Vlastimil7664 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2011 před chvílí mě odrovnal miccalek v prodejním vlákně: "(asi to de rozleštit, ale kdo si leští monstry, ten je pro mě úchyl)" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kanyon1003 Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2011 Právě mě potěšil telefonát ze servisu že už opravili auto, který se rozbilo cestou na dovolenou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2011 Dnes jsem v lese potkal princeznu No vážně! Jdu si ráno lesem se psem na špacír a tu, zničehož nic, potkám úplně čítankovou princeznu z pohádky... Stála si tak uprostřed lesa, mladá holčina okolo 18, skutečně pěkná. Na sobě bílé dlouhé šaty s vlečkou a na hlavě korunku... Široko daleko nic a nikdo... V první chvíli si říkám že už je to se mnou vážně špatný, asi mi opravdu hrabe. Pak jsem přemýšlel nad snídaní, ale že by mi někdo dal nějaký "matroš" do dvou tatranek nebylo příliš pravděpodobné. Čaj jsem si taky dělal sám. Halucinace to ale nebyla Když jsem přišel blíž, trošku se to vysvětlilo. Nějací studenti dělali pro malé děti "pohádkový les" a u princezny byl poslední úkol a měla tam schované nějaké diplomy a odměny. Já šel z opačné strany než děti, takže jsem viděl jako první tu princeznu. No alespoň že jsem úplně nezcvoknul, že jo... Tak nebo tak, bylo to velmi milé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2011 Zitra letim domu, za rodinou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2011 Dnes mě potěšili v práci. Do konce týdne budu zodpovědný za jedno patro hostesek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 23. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2011 Dnes mě potěšili v práci. Do konce týdne budu zodpovědný za jedno patro hostesek dream work Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2011 ... auto ... se rozbilo cestou na dovolenou. tohodle se vždycky děsim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiPoLit Odesláno 23. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2011 Dnes mne velmi potěšila dcera, že dala poslední zkoušku druhého semestru ( hned na poprvé).A doma snad zavládne klid a zmizí nervozita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 24. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2011 Sluneční brýle ze států, rychlost s jakou se sem dostaly, no a taky to že celníci se rozhodli nevzít ze 172.87 USD žádný výpalný Delivered Abroad, June 23, 2011, 5:31 pm, CZECH REPUBLIC Attempted Delivery Abroad, June 23, 2011, 3:07 pm, CZECH REPUBLIC Out of Foreign Customs, June 22, 2011, 1:52 pm, CZECH REPUBLIC Out of Foreign Customs, June 22, 2011, 1:46 pm, CZECH REPUBLIC Into Foreign Customs, June 20, 2011, 5:26 pm, CZECH REPUBLIC Arrived Abroad, June 20, 2011, 5:20 pm, CZECH REPUBLIC International Dispatch, June 17, 2011, 12:59 am, ISC LOS ANGELES CA (USPS) Arrival Processed through Sort Facility, June 15, 2011, 10:21 pm, LOS ANGELES, CA 90052 Electronic Shipping Info Received, June 15, 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 24. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2011 Dnes mě potěšili v práci. Do konce týdne budu zodpovědný za jedno patro hostesek NECHCEŠ pomoc ????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 24. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2011 Dnes mě nejvíc rozesmál a tím pádem i potěšil CIGI : http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/39118-novy-model-spartaku/page__pid__605889__st__40&do=findComment&comment=605889 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 25. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2011 asi mě zasáhla další vlna chronobundusu, při prohlížení kamarádčiných svatebních fotek jsem místo abych si prohlížel lidi a prostředí atd... pečlivě věnoval tomu co mě který ze svatebčanů na ruce za hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky