VasekN Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 Ahoj, hodně často se tu vyskytují modely tzv. "potápek" zajímalo by mne jestli se s nima opravdu potápíte :-) Už nějaký čas se potápím a popravdě vzít si k tomu kromě kompíku ještě hodinky mne nikdy nenapadlo .... i když musím přiznat, že ve výloze Koskomu jsou opravdu krásný potápky, ale jsou tak dvakrát větší než můj Suunto kompík na freedive a to mi přijde trochu nepraktické :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 (upraveno) Koukám, jsi muž činu. Tak za mě ještě jednou ANO. Lezl jsem do slané vody s Tissot PRS200 a lezu do ní i s Longines Legend Diver. A myslím, že to tak má být. Hodinky nejsou obraz, aby se na ně člověk pouze díval. Tím nechci říct, úmyslně ničit nebo "týrat", ale používat v plném rozsahu určení modelu. Upraveno 2. listopadu 2010 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 ano, hlavne do hlbin internetu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 Ano snorchloval jsem v mori s Omega SMP, ale chce to oplachovat od soli, je previt. Do bazenu lezu radsi s digitalkama. Uz mi nekolikrat kopl do ruky, primo do hodinek, zdatny plavec nebo jsem jima sam brnknul o ocelove schody nebo kachlicky. A to pak nerozlestis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 Potápění žádné, max. se šnorchlem a je jedno, co mám právě na zápěstí (krom oblekovek vydrží všechno všechno, bez ohledu na nápisy 50-300m) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 Já mám rád potápky kvůli jejich vzhledu, velikosti a váze. WR 200 nebo 300 nevyužiju ani náhodou, nejhlouběj jsem byl s Citizenama na nádech v šesti metrech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 ja som svoje airmany prevetral aj pri snorchlovani. ked to uz ma raz WR 200 tak sa toho hadam bat nebudem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HB63 Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 S potápkama se nepotápím,s pilotkama nelítám.Zkrátka se mi tento styl líbí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bod Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 ...a s oblekovkama se neoblíkám. Sorry 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 Sice se nepotapim, ale jsem plavec. Takze u hodinek dochazi k dynamickymu zatizeni, ktery nahradi statickej tlak v hloubce. A ano, beru si Seiko SKX007. Kdyz jsem mel putovni G-Shocky, tak to nebylo ono, citelnost analogovyho ciselniku je mnohem lepsi nez miniaturni digi u Gecek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 Pokud výrobce udává WR, tak se s tím koupám všude.. Moře, bazén neřeším Ale je fakt, že u moře jen šnorchluji.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 Ne, ani bez nich . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 (upraveno) Já se nepotápím s hodinkama ani bez nich... Do vody (slaná, sladká, chlorovaná) si potápky občas beru, nejčastěji teda do bazénu pro kontrolu tempa. Střídám s polarem. Edit: - A je fakt, že je občas zanesu k hodináři na test těsnosti. U polaru nechávám měnit baterku u Dvořáka v servisu, zatím s ním problém nebyl, i když tam myslím žádný spešl test neprovádí. Upraveno 2. listopadu 2010 uživatelem sery.vlk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motylek.e Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 Jsem neplavec,ale potápky nosím.Líbí se mi vzhled,zpracování a odolnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 citelnost analogovyho ciselniku je mnohem lepsi nez miniaturni digi u Gecek. přesně - z hodinek s centrální vteřinovkou odečteš informaci na mrknutí oka na polaru přes brýle digi čísla ani nevidím, tam jenom odmačkávám stovky m, jak jsem plaval, to vidím až doma v compu - zase si tak spolehlivě bez počítání napočítám vzdáenost .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 Ano, potápím, Seika mají rekord 50,2 . A Suby se dočkají za necelý měsíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 ano, šnorchluju s nimi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 Svoje Seiko 7002 wr 150m som mal raz cely den na kupalisku a aj sa s nimi sprchujem :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 Vzhledem k tomu, že se potápím jenom "na hubu" , tak můžu říct, že se potápím nejen s potápkama, ale x-krát jsem se takhle na nádech potápěl i s pilotkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 2. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 No já se potápím na nádech, zatím nejhlubší ponor mám do 40m. Ponory trvají u mne tak minutu a půl. Běhemponoru není moc času čučet na hodinky ale letmo občas hloubku a čas ponory zkouknu. Nutno ale říct, že Suunto má fak display pořádnej. Dovedu si ale představit krásnej automat s chronographem a hloubkoměrem kterej by se dal občas jen tak pro srandu použít, ale ten ciferník by musel bejt opravdu hodně velkej a cenu si raději nepředstavuju :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se