Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Tady máte ještě kód na 15% dolů, mně fungoval: REFUND15

Tím pádem vám to pěkně pokryje poštovné z UK a nemusíte se otravovat se společnou objednávkou a rozposíláním na všechny strany.

Funguje, díky. Ještě při současným kurzu libry to vychází fakt dost dobře. Akorát když člověk vidí ceny stejnýho zboží u nás, tak je mu blivno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Liqid, když jsem u Lewina pořizoval naposledy, snad v lednu, trvalo to z UK do Německa rovných 14 dní. Při úplně první objednávce jsem čekal tři týdny, načež jsem napsal na podporu Mailboxde.cz, že postrádám zásilku. Během pár hodin odpověděli, že tam jeden balík od Lewina už delší dobu leží, bohužel z údajů na adresním štítku nelze vyčíst, komu (na jaké jméno a ID) je určen. Při objednávce jsem sice do webového formuláře správně vypsal všechny potřebné údaje (tj. jméno, příjmení, ID), ale jak těch slov bylo na prvním řádku povícero, u Lewina zafungoval nějaký automatický "zkracovač". Takže z UK vyrazil balík do Německa, na jehož adresním štítku zůstalo, samozřejmě krom plného názvu ulice, města a názvu firmy, jen mé křestní jméno bez příjmení a ID. Tudíž v Německu neměli šajnu, komu to vlastně mají přeposlat. U pozdějších objednávek jsem už do prvního řádku pro jméno a příjmení psal pouze dvě slova (tzn. "Mailboxde.com + Příjmení"; ID pak do jednoho z dalších řádků pro adresu).

Jinak z UK mi balíky chodí, od různých firem, nejčastěji do 3 dní (samozřejmě také záleží na způsobu zvolené dopravy, typu balíku, apod.; třeba teď v pondělí odpoledne mi odeslali zásilku z Glasgow, od dnešního rána je v ČR, zítra dopoledne má dorazit ke mně domů).

Odkaz ke komentáři

Jen tak bokem... Mám pocit, že dřív v objednávkovém formuláři neměli zvlášť kolonku pro křestní jméno a zvlášť pro příjmení. (Každopádně teď jsem se díval na ty starší e-maily, v potvrzení objednávky byly správně uvedené všechny údaje z objednávky, ovšem v potvrzení o odeslání zásilky, stejně tak na samotném balíku, už byly údaje z prvního řádku osekané na pouhé dva výrazy.)

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po měsíci...
  • po 3 týdnech...
  • po 4 týdnech...

18:10 Štáty EÚ a zástupcovia europarlamentu sa dohodli na konečnej podobe pravidiel, ktoré zakazujú neodôvodnené zemepisné blokovanie pri nákupoch na internete. Nové pravidlá majú uľahčiť cezhraničné nákupy, predajcovia by nemali robiť rozdiely pri zaobchádzaní so zákazníkmi z rôznych štátov EÚ. (čtk)

Odkaz ke komentáři

18:10 Štáty EÚ a zástupcovia europarlamentu sa dohodli na konečnej podobe pravidiel, ktoré zakazujú neodôvodnené zemepisné blokovanie pri nákupoch na internete. Nové pravidlá majú uľahčiť cezhraničné nákupy, predajcovia by nemali robiť rozdiely pri zaobchádzaní so zákazníkmi z rôznych štátov EÚ. (čtk)

Jo tak proto anglani vystoupili z EU :-)

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Tak jsem si nechal dělat nějaké věci v Deloru a už tam nepůjdu, tady má recenze z googlu:

Oblek byl fajn. Nicméně košile na míru katastrofa. Prvně mi byly větší asi o 4 čísla, následně zdarma upraveno a teď už jsou mi velké jen rukávy o 2 a zbytek o 1. To byla první objednávka.
Při šití obleku jsem si říkal, ok mohla se stát chyba a ještě jednou to zkusil. No lépe padnoucí košili jsem koupil i v M&S za 500 a upřímně i kvalita látky byla srovnatelná.
S košilí například od Zegny, která vyšla paradoxne levněji se nedá srovnat.
No a navíc v ní nevypadám, že jsem někomu ukradl košili (nepadnoucí vs monogram).
Košile mi udělali asi na nějakého jiného Míru.. :)

Odkaz ke komentáři

ja mam teda stesti, ze mi teta v TML v Praze pracuje, takze mam vsechno za "nakupku", resp. za pulku (tedy ty, co tam ted koustuji 1999 mam za litr). ale stejne by me zajimalo, na kolik prijdou z UK? jestli bude rozdil jenom par kacek, tak bych se asi neobtezoval, spotrebu kosil mam docela velikou...

Odkaz ke komentáři

ja mam teda stesti, ze mi teta v TML v Praze pracuje, takze mam vsechno za "nakupku", resp. za pulku (tedy ty, co tam ted koustuji 1999 mam za litr). ale stejne by me zajimalo, na kolik prijdou z UK? jestli bude rozdil jenom par kacek, tak bych se asi neobtezoval, spotrebu kosil mam docela velikou...

V UK ve vyprodeji jsem kupoval 1 košili kolem 500kc.
Odkaz ke komentáři

Já taky vždycky objednával ve výprodejích přes mailboxde.com za většinou 15-20 liber za kus.

Ale i kdyby člověk nenakupoval ve slevách, tak mají tu svou věčnou akci, že i ty košile, co jsou bez slevy za 40 liber, jsou při nákupu celkem 4 kusů za 27,50. Plus nějakej ten slevovej kód se vždycky najde, takže tak 10-20 procent dolů (což vyruší poštovný)...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...