organic Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 Jiná zařízení (druhý Nexus) se tam připojí. A nastavení WiFi mám na obou stejné (proxy žádné, IP adresa DHCP) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 co nějaké nastavení přímo v prohlížeči?? odinstalaci/instalaci jsi zkoušel?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 (upraveno) zkusim preinstalovat chromeedit: tak stačilo vyhodit aktualizace. diky Upraveno 2. června 2014 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Chlapi nevíte někdo, kde se dá v Navigonu nastavit aby mě nevedl přes dálnice a placený úseky? Doteď jsem roky používal iGo a tam bylo zatržítko přímo při volbě trasy. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2014 Kalifx: pokud to není u trasy tak to bude někde v nastavení u správy vozidla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2014 Díky moc, mrknu na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2014 Podívej se do nastavení "vyhýbání". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 Super hodinová apk pro Android CLOCKVideo jak to vypadá A přidávám svůj screenshot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 Po pořízení tabletu jsem začal objevovat kouzlo android her a tady je můj seznam co můžu doporučit, Hraji především logické hry a pokud znáte nějaké tip, tak budu jen rád. Machinarium (Úžasná hra, ale docela dost náročná, bez použití nápovědy někdy, bych to neprojel) Monument Valley (Oddychová hra, ale docela krátká, pomohla mi při kocovině ) Strata (Fajná hra, ale trochu mě časem omrzela, takže jsem jí nedokončil a náročnost je pak slušná) Jelly Defense (Klasický tower defense s úžasnou hudbou ) 2048 (Hrozná návykovka, ale 2048 je pak už lehké složit, tak větší challenge je aspoň 4k) Apparatus (Docela rychle mě to omrzelo)2048 Fibonacci (Jen tak z hecu jsem si to projel, příjemná změna oproti 2048) The Room (Bomba hra s opravdu famózní atmosférou, příjemná náročnost) The Room Two (Momentálně hraji a doporučuji taky, komu se bude líbit 1 díl, tak určitě doporučuji stáhnout) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 Super hodinová apk pro Android CLOCKVideo jak to vypadá A přidávám svůj screenshot Screenshot_2014-07-09-16-40-00.jpgDíky za odkaz,je to perfektní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 Po pořízení tabletu jsem začal objevovat kouzlo android her a tady je můj seznam co můžu doporučit, Hraji především logické hry a pokud znáte nějaké tip, tak budu jen rád. Machinarium (Úžasná hra, ale docela dost náročná, bez použití nápovědy někdy, bych to neprojel)Též jsem furt střílel pavouky V podobném duchu je Tiny Bang story a naprostý grafický úlet je Morphopolis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 Díky za odkaz,je to perfektní Není vůbec za co, rád se podělím...ale má to jeden problém už nečumím pořád jen na hodinky, ale věčně rozsvěcím telefon abych se pokochal i tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taunt Odesláno 13. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2014 Dobrý den,zkouším používat databazi Memento na evidenci muziky, knih atd. Bohužel nemohu najít port pro windows. Poradí někdo? Popřípadě jinou podobnou aplikaci, která by jela na obou systémech. Potřebuji synchronizovat DB na PC a Andym.Dík za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 13. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2014 kdysi jsem tady psal o malé výdrži baterie na S4 mini, no teď s aktualizací na KitKat se to výrazně zlepšilo, jsem spokojen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2014 Jo, tak tohle je pěkné. Mně telefon taky tak podobně vydrží. Takže jsi OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 13. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2014 jo je to úplně o něčem jiným, jako bych měl úplně jinej akorát to tomu T-Mobilu trvalo snad 3/4 roku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2014 Jasně. Brandované telefony dostávají aktualizace později. Dřív je mívají přístroje z volného prodeje. A vůbec nejiíp jsou na tom Nexusy. Odesláno z mého HTC One mini pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 nejde nějak nastavit, aby se mi aplikace z google play stahovala a instalovala přímo na pamětovku? V zařízení nemám volný místo a dělat hard reset se mi teda moc nechce. dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Aktualizoval sa mi S4mini na 4.4.2 a teraz sa musímstale prihlasovať do wifi manuálne. Furt zadávať heslo,nepamätá si uložené údaje. Neviete co s tým? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 (upraveno) mám taky S4 mini a taky 4.4.2 a přihlašování na wifi mi po aktualizaci funguje normálně. Takže nevím. Upraveno 30. září 2014 uživatelem El Nano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se