Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No hlavně je masakr, jak věrně pak G. Lucas dodržel navržené koncepty i scény a je zatraceně dobře, že to maloval, když si myslel, že žádný film nebude, takže "neřešil" realizovatelnost.

Odesláno

:lol2:  no pro mě za mě, kdybych takhle upoval už skoro 1 rok a bezvýsledně, tak bych asi vzal kladivo a hodinky upravil.. :clap: jinak ruku na srdce, věřím, že se tento extravagantní model může někomu líbit, ale já bych ho nenosil na ruce, ani kdybych ho dostal zadarmo...navíc kdo bych chtěl hodinky, které jsou "ve vězení" :)

Odesláno

:lol2:  no pro mě za mě, kdybych takhle upoval už skoro 1 rok a bezvýsledně, tak bych asi vzal kladivo a hodinky upravil.. :clap: jinak ruku na srdce, věřím, že se tento extravagantní model může někomu líbit, ale já bych ho nenosil na ruce, ani kdybych ho dostal zadarmo...navíc kdo bych chtěl hodinky, které jsou "ve vězení" :)

Kájínek........svý k svýmu..... :)

Odesláno

3v1  Přerov Albert dnes 7:38  

Pro nezúčastněné Humor, pro jednoho zúčastněného Co mě potěšilo a pro druhého zúčastněného Co mě naštvalo. 

post-10202-0-37404100-1400148957_thumb.jpg

Odesláno

Mňo jo, doufám, že to je albert někde u hlavního nádraží v Přerově, tam bych se ani nedivil :lol2:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...