tombed Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Odesláno 12. října 2014 ??? ???????? ? ????, ?? ????? ???????-1
lexa Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Odesláno 12. října 2014 Tezko rict, nejsem odbornik na diskgrafii, ale urcite nekdo to ma mensi, nekdo vetsi, urcite to nemaj v zivote lehky, nejsem zadnej Mirek Dusin, ale je strasne jednoduchy se nekomu posmivat, jak pisu, jestli to byl umysl, inz bych smazal at ho napise znovu, jinak bych to asi toleroval, myslim ze je zde vice adeptu kteri by zaslouzily svoje vlakno v rubrice humor, jen tak na okraj
siwi Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Odesláno 12. října 2014 Nenapadlo nekoho ze je treba disgrafik ? Par lidi na ruznych forech jsem potkal, vypadalo to stejne, vetsinou to maj napsany v podpisu, tak bych nekoho predem moc neztrapnoval, kdyz nevim, jestli to pise schvalne timto stylem tak je to blbec Já jsem ale neřekl, že je blbec. A že možná chodil do školy někde jinde může znamenat, že není původem Čech. A mimochodem - projev disgrafika vypadá poněkud jinak...
lexa Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Odesláno 12. října 2014 (upraveno) Já jsem ale neřekl, že je blbec. A že možná chodil do školy někde jinde může znamenat, že není původem Čech. A mimochodem - projev disgrafika vypadá poněkud jinak...To jsem rekl ja, jestli pise inz na rolady timhle stylem schvalne tak je dle me blbec A inz bych asi smaznul, at si dela prdel z plasteliny ne z prodejniho vlakna Upraveno 12. října 2014 uživatelem lexa
StanoBare Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Odesláno 12. října 2014 Nenapadlo nekoho ze je treba disgrafik ? Par lidi na ruznych forech jsem potkal, vypadalo to stejne, vetsinou to maj napsany v podpisu, tak bych nekoho predem moc neztrapnoval, kdyz nevim, jestli to pise schvalne timto stylem tak je to blbecNa výške som mal spolužiaka, veľmi šikovného, no tvrdého disgrafika. Keď sme odovzdávali zadania, vždy nás poprosil o skontrolovanie pravopisu. Pri vlastnom (súkromnom) písomnom prejave to tam vždy poznamenal, i keď všeobecne veľmi nerád písal a aj sa hanbil. Nikoho neodcudzujeme, sme tu dospelí ľudia a keď sa to spomenie, pochopíme. Dnes však už človek nevie o čo ide, lebo pravopis sa nenosí a tak na to doplácajú ja tí, čo za to nemôžu.
siwi Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Odesláno 12. října 2014 To jsem rekl ja, jestli pise inz na rolady timhle stylem schvalne tak je dle me blbec A inz bych asi smaznul, at si dela p...l z plasteliny ne z prodejniho vlakna Ach tak. No, to je pravda. Inzerát asi není třeba mazat, stejně to tímhle způsobem neprodá.
Hasňa Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Odesláno 12. října 2014 (upraveno) jedna klasika o tom jak pro... tři přání Cikan chytne zlatou rybku a ta mu slibila, ze kdyz ji pusti, tak mu splni tri prani. Cikan si privede celou rodinu ke brehu a rika jim, at si kazdy rekne jedno prani. Mlady cikanek rika:?Ja bych chtel jezecka.? Stary na to:?Do pice s jezkem.? A stara:?UAAAAAAAH.?To jsou jen dvě přání. Správně má stará zařvat:"Ježek z piče ven! " Upraveno 12. října 2014 uživatelem Hasňa
bandicoot Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Odesláno 12. října 2014 (upraveno) ...všimli jste si, že Kamil tady moc není, trénuje, no. Jsem si vzpomněl na Tarantinův vtip z mexickýho baru, jak tam chlápek všechno zechčije... Upraveno 12. října 2014 uživatelem bandicoot
tombed Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Odesláno 12. října 2014 (upraveno) http://instagram.com/p/uEDAaYuWKJ/ Upraveno 12. října 2014 uživatelem tombed
straspol Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Odesláno 12. října 2014 To jsou jen dvě přání. Správně má stará zařvat:"Ježek z piče ven! "Jo, teď je to celý..
mondeo2 Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Odesláno 12. října 2014 To jsou jen dvě přání. Správně má stará zařvat:"Ježek z piče ven! "jo nějak jsem to nedoplnil, je to jak říkáš, mě se na tom totiž líbí, jak se daj v okamžiku ty tři přání promrhat ( chěl jsem napsat jiný slovo , to by tam sedělo líp, taky začíná na pro....)
Liqid Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 V ordinaci na dílně http://kultura.idnes.cz/peceny-snehulak-leci-zeny-0yw-/filmvideo.aspx?c=A141012_160358_filmvideo_spm
JR_2010 Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 Turista z Moravy přijede na návštěvu Prahy, chodí po památkách, projde hrad, staré město, dostane se na nábřeží a kouká, před jak obrovskou a honosnou budovou to stojí. Odhodlá se vstoupit dovnitř a ocitne se v obrovské hale, rozhlíží se a v tom k němu přijde mladá recepční a ptá se ho: "Dobrý den, jak Vám mohu pomoci?". Pán jí Vysvětl, že je turista, že ho zajímají památky a zaujala jej i tato budova a co tedy jako je to vlastně zač. Slečna mu uctivě a trpělivě sdělí, že se jedná o ministerstvo dopravy a ředitelství českých drah, turista je ohromen a tak se zeptá slečny, kolik že v tak obrovské budově pracuje lidí? Slečna je očividně otázkou zaskočena a s omluvou povídá: "víte, já jsem čerstvě po škole a jsem tady teprve třetí měsíc, tak ještě nemám úplně všechny informace, kolik tady pracuje lidí bohužel přesně nevím, ale odhaduji, že to bude tak jedna pětina..."
mondeo2 Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 ta scénka nemá chybu http://kultura.idnes.cz/peceny-snehulak-leci-zeny-0yw-/filmvideo.aspx?c=A141012_160358_filmvideo_spm
MR1990 Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 Jeden čierny: Ako zistí černoška že je tehotná ?Vloží si tampón a keď si ho vytiahne, tak bavlna bude obratá.
Jan7 Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 (upraveno) V ráji přijde Eva za Adamem a ptá se ho jestli dají sex.Adam jí říká,že ne! Že jí smrdí frnda.Eva stále naléhá,tak jí Adam pošle do moře,ať si frndu pořádně vydrhne.Za Adamem se staví bůh a ptá se kde má Evu.Ten mu řekne,že Eva chtěla sex a že ji smrděla frnda,tak ji poslal se vykoupat do moře.Bůh říká:Tak to je v p...li,z těch ryb už to nikdy nedostanu. Upraveno 14. října 2014 uživatelem Jan7
wizard-ov Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 Kam dnes na oběd ? http://www.dogheaven.cz/jidelni-listek.html
Doporučené příspěvky