clockyclock Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2015 Tak to je mazec :-D :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2015 Policajti vyšetřují smrt babky, která se během Vánoc zadusila rybí kostí.Dědka se ptají:"Dědo a to jste neviděl, že se babka dusí?""Cóó? Já blbě slyším!!!!""Ptáme se vás, zda jste neviděl, že se babka dusí?""Já jsem jen viděl, že stále otvírá ústa a koulí očima jak kapr a tak jsem si myslel, že jen zpívá koledy..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2015 Policajti vyšetřují smrt babky, která se během Vánoc zadusila rybí kostí.Dědka se ptají:"Dědo a to jste neviděl, že se babka dusí?""Cóó? Já blbě slyším!!!!""Ptáme se vás, zda jste neviděl, že se babka dusí?""Já jsem jen viděl, že stále otvírá ústa a koulí očima jak kapr a tak jsem si myslel, že jen zpívá koledy..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2015 Pro němčinu ovládající chronokolegy. http://www.amazon.de/review/R37K4ICMPOG4G/ref=cm_cd_pg_pg1?ie=UTF8&asin=B0024FTYK6&cdForum=Fx32HRJLRY42MM8&cdPage=1&cdThread=TxSFYZTHM6TUAA&store=sports#wasThisHelpfulTak tohle fakt pobavilo. Dík. O podobných nápadech občas slýchám v souvislosti s Američany. Tady mě to docela překvapuje. Ochutnat bych fakt nechtěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2015 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2015 :-) Je to legenda, kdyby leo baranek zaval delatparkour tak uz jsou dva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2015 Myslim, ze ted nekdy hraje "Nespoutaný Django"....moc dobrej film, tady jedna z nejlepších scén Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2015 S-mi-drc-do-piva... sry, jestli už to tady bylo. Mě to baví pokaždý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2015 S-mi-drc-do-piva... sry, jestli už to tady bylo. Mě to baví pokaždý Připomíná mi to tohle: To je tak ze stejný doby.... kdy jsme věřili, že se dá internet přenýst domů na disketě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2015 dvě sekundy, ale dokážou pobavit K těm disketám - pamatuju, jak jsem někde (asi na škole) splašil tehdy (cca 2001) vynikající letecký simulátor (na jméno si zaboha nevzpomenu) na 16-ti 3,5" disketách. Rozbalování a následná instalace zabrala cca celé odpoledne, ale kdo to nezažil, neví jaký je to pocit vítězství, když se věc povede a hra se nakonec spustí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2015 Jo a u 13-te diskety ti vyskocila hlaska:"File not found""Abort, Retry, Ignore, Fail" ...a bylo po zizalkach :-)))). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2015 Kto je generál Failure a prečo číta moje disky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2015 Kto je generál Failure a prečo číta moje disky?protože se málo modlíš............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2015 Bože môj nebeský, za čo ma trestáš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 A co teprve rané osmibiťáky a nahrávání her třeba deset minut z audio kazet. Měl jsem ZX Spectrum. Nádhernej kousek!Kolikrát to byla x-tá kopie a ty kazeťáky taky nebyly žádnej high-end, takže se kolikrát stávalo, že už už to bylo "naloadovaný" a pak najednou smrtelná hláška "bytes error" a jelo se znova :oDStačilo třeba drknout do kazeťáku a signál nahrávaných dat se narušil a hodil chybu.Následné případné vítezství k nezaplacení! No a diskety jsou samozřejmě kapitola sama o sobě. dvě sekundy, ale dokážou pobavit K těm disketám - pamatuju, jak jsem někde (asi na škole) splašil tehdy (cca 2001) vynikající letecký simulátor (na jméno si zaboha nevzpomenu) na 16-ti 3,5" disketách. Rozbalování a následná instalace zabrala cca celé odpoledne, ale kdo to nezažil, neví jaký je to pocit vítězství, když se věc povede a hra se nakonec spustí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 Myslim, ze ted nekdy hraje "Nespoutaný Django"....moc dobrej film, tady jedna z nejlepších scénP2Tw6lV-ktohle je krasnej příklad jak dabing zmrvi super scénu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 Vsichni stáhnout do mobilu!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 Potka uprchlik bezenec roma v teplicich a pta se : ty si taky bezenec? Ne more, my jsme mistni šlechta! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 Dneska jsem si na Vás, pánové, vzpomněl na fejsbůku... Mezi světem BMW a světem hodinek je podle všeho nepřekonatelná propast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky