Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Policajti vyšetřují smrt babky, která se během Vánoc zadusila rybí kostí.
Dědka se ptají:
"Dědo a to jste neviděl, že se babka dusí?"
"Cóó? Já blbě slyším!!!!"
"Ptáme se vás, zda jste neviděl, že se babka dusí?"
"Já jsem jen viděl, že stále otvírá ústa a koulí očima jak kapr a tak jsem si myslel, že jen zpívá koledy..."

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Policajti vyšetřují smrt babky, která se během Vánoc zadusila rybí kostí.

Dědka se ptají:

"Dědo a to jste neviděl, že se babka dusí?"

"Cóó? Já blbě slyším!!!!"

"Ptáme se vás, zda jste neviděl, že se babka dusí?"

"Já jsem jen viděl, že stále otvírá ústa a koulí očima jak kapr a tak jsem si myslel, že jen zpívá koledy..."

:lol2:  :lol2:  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Tak tohle fakt pobavilo. Dík. O podobných nápadech občas slýchám v souvislosti s Američany. Tady mě to docela překvapuje. Ochutnat bych fakt nechtěl :)
Odkaz ke komentáři

:D dvě sekundy, ale dokážou pobavit :D

K těm disketám - pamatuju, jak jsem někde (asi na škole) splašil tehdy (cca 2001) vynikající letecký simulátor (na jméno si zaboha nevzpomenu) na 16-ti 3,5" disketách. Rozbalování a následná instalace zabrala cca celé odpoledne, ale kdo to nezažil, neví jaký je to pocit vítězství, když se věc povede a hra se nakonec spustí! 

Odkaz ke komentáři

A co teprve rané osmibiťáky a nahrávání her třeba deset minut z audio kazet. Měl jsem ZX Spectrum. Nádhernej kousek!

Kolikrát to byla x-tá kopie a ty kazeťáky taky nebyly žádnej high-end, takže se kolikrát stávalo, že už už to bylo "naloadovaný" a pak najednou smrtelná hláška "bytes error"  a jelo se znova :oD

Stačilo třeba drknout do kazeťáku a signál nahrávaných dat se narušil a hodil chybu.

Následné případné vítezství k nezaplacení!

No a diskety jsou samozřejmě kapitola sama o sobě.

:D dvě sekundy, ale dokážou pobavit :D

K těm disketám - pamatuju, jak jsem někde (asi na škole) splašil tehdy (cca 2001) vynikající letecký simulátor (na jméno si zaboha nevzpomenu) na 16-ti 3,5" disketách. Rozbalování a následná instalace zabrala cca celé odpoledne, ale kdo to nezažil, neví jaký je to pocit vítězství, když se věc povede a hra se nakonec spustí! 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...