Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja po shlednuti hydeparku s landou porad nevim, jestli je ten clovek zraly na ustavni peci a nebo je to novodoby Andy Kaufman. No nicmene jsem se bavil :)

Odesláno

Ja po shlednuti hydeparku s landou porad nevim, jestli je ten clovek zraly na ustavni peci a nebo je to novodoby Andy Kaufman. No nicmene jsem se bavil :)

Urcite nejaka diagnoza tam je:). Ja ho fakt nemusim, divnej patron.

Odesláno

Dnes mě rozsekala diskuse u tohoto obrázku na roumingu

http://www.rouming.cz/roumingShow.php?file=GEK_pomer.png

GEK je Genderová expertní komora a graf ukazuje poměr mužů a žen v jejím vedení. U tohoto komentu jsem si poprskal monitor

"By me zajimalo, jestli tam pri tomhle pomeru maji pracovni stoly a nebo je to tam jedna velka kuchynka"

Odesláno

Genderová expertní komora 

Tak jsem na ty jejich stránky kouknul a vidím, že je financována z Norských fondů, no co dodat...až se bude zakládat pobočka v Ostravě, tak se tam asi taky přihlásím a začnu s ostatníma chlapama z té komory chlastat, abych to rozvrátil zevnitř.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Naše obvoďačka má na dveřích ordinace ceduli: "Prosíme pacienty, aby v ordinaci nekouřili". Až si tam pudu pro prášky na tlak tak to vyfotím, přijde mi to nevim proč humorný.

Odesláno (upraveno)

Potkan to skoro ustál :D Nakonec ale asi kejchnul nebo co :D

..nebo ho kameraman prásknul :-)

Upraveno uživatelem michalval
Odesláno

Na auta "vyzdobená" siluetami hlavně golfistů (aby bylo vidět, kam patříme) a jmény dětiček, pokud možno s "roztomilým obrázkem" (Denísek a Vaneska, Bastík a Maxík, Péťa jede ... ) jsem si tak nějak už zvykl, byť důvod tohoto "zdobení" opravdu moc nechápu, spíše vůbec. Ale "vyzdobit" si káru nápisem "Lenka a Martin, 28.8.2010", což je pravděpodobně datum svatby, protože okno pravých zadních dveří bylo ještě "vyzdobeno" kytičkami a srdíčky s nápisem "Kačenka", tak to jsem ještě opravdu nežral :lol2:. Viděno dnes odpoledne v Rudný na parkovišti u Lidlu. Až teď jsem si všiml, že vedlejší Fabie má shodou okolností vlevo od SPZky ten "roztomilej obrázek", ovšem bez jména potomka.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...