vraby Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 běžte už prosím s těma intelektuálníma vtipama dop...le, anebo si založte křížovkářskohádankářský vláknotak to mě rozsekalo měl by jsi se asi ozvat v jiném vlákně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bladerunner Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 (upraveno) Asi troška politicky nekorektné, ale normálne ma to rozsekalo a dúfam, že v humore to nebude vadiť http://ekonomika.sme.sk/c/20126528/na-trh-prace-vstupia-tisicky-mladych-romov.html?ref=trz Upraveno 28. března 2016 uživatelem bladerunner Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrJan Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lack71 Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 to bladeruner....to je tedy špatně pochopený článek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 . To známe: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Když jsem zjistil nevěru manželky, byl jsem zdrcený,ale obrátil jsem se k víře a to mi pomohlo.Konvertoval jsem k islámu a ráno jsme ji ukamenovali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 (upraveno) pro studenty matfyzu dobré Upraveno 29. března 2016 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Uz aby to vyslo na blureji https://twitter.com/rannndaaaaa/status/714217897552293888 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Ty brďo, normálně jsem se dodíval do konce, jak jim ta borka dává kouř, obzvláště dojemný byl výkon toho blondáka, jak pomalu chcípal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 To mi připomíná: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 V lese jsem našel na kameni žábu,vzal jí do ruky,a ona mi říká,"když mě políbíš proměním se v krásnou dívku a můžeš si se mnou dělat co chceš".Dal jsem si jí do kapsy,a šel domů.Ale ona se pořád v kapse házela a volala,"tys mě neslyšel?"Tak jsem ji z kapsy vyndal a říkám jí,"Víš,v mém věku je větší frajeřina mít mluvící žábu". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lack71 Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Jako lstivé dobytí Tróje....slovenská primátorka odevzdala mandarínskému mocnářství klíče od českého hlavního města bez boje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace.Rimmer Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Malá holčička si hraje na písku a najednou křičí: Maminko tady šuká pejseéééék ! Maminka: tak si ho nevšímej Natálko !Holčička: když vono to strašně bolí.... ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Smarja..... :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Nad tradičním a slušným povoláním, jakým dlaždič bezesporu je, se již drahně let vznáší ničím neopodstatněná aura sprostého burana. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Tak to je pecka, to me pobavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrJan Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Jeden aktuální ftípek .. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Nad tradičním a slušným povoláním, jakým dlaždič bezesporu je, se již drahně let vznáší ničím neopodstatněná aura sprostého burana. copak to, ale je tam hromada jinech .........třeba tenhle nemá chybu http://g.cz/5-dnu-z-denicku-snazilky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lack71 Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 ....krasně nasranej pitbull Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky