Ace.Rimmer Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 What do Pink Floyd and Princess Diana have in common?Their last big hit was the wall. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza440 Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 What do Pink Floyd and Princess Diana have in common?Their last big hit was the wall.tak ten by mohl jít sbírat bavlnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 (upraveno) Navíc to byl sloup a High Hopes. Upraveno 3. dubna 2016 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrJan Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza440 Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace.Rimmer Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 http://youtu.be/tOpsnNf9Wj0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 :D to mi připomnělo vtip:Proč se Stevie Wonder pořad směje?protože neví, že je cernej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 Reflex je žumpa, zrušil jsem předplatné, když o mě vyšel článek, na který rozhovor probíhal takto: Zvoní pevná v kanclu. Ozve se Jan Potůček - Reflex. Chce mluvit se mnou. Ptá se na jedno téma. Já mu odpovím, že to bylo tak a tak, a že mu rád sdělím podrobnosti, ať mi pošle otázky do mailu. On říká OK. Týden se nikdo neozve, pak vyjde článek. Jsem v něm uveden a to, co jsem řekl je tam bulvárně překrouceno, aby vyznělo fantasticky (takže Potůček lhal). Mám stejnou skušenost, hrozna žuma hnijici je Reflex. Byl jsem tam já, hitler a obama. A jen me se na to vsichni klienti ptali.Nebylo pravdy v celym clanku ani za blší hovínko, pani redaktorka byla naprostá vaginálni mykoza a vubec se me cela kauza netykala.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2016 (upraveno) Upraveno 4. dubna 2016 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrJan Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2016 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2016 čas letí.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2016 (upraveno) . Upraveno 4. dubna 2016 uživatelem MJ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2016 Scott je výbornej, už jako brankář mě totálně odrovnával, tak doufám, že bude ještě něco dalšího Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2016 Snad nebude hokej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2016 Mám stejnou skušenost, hrozna žuma hnijici je Reflex. Byl jsem tam já, hitler a obama. A jen me se na to vsichni klienti ptali.Nebylo pravdy v celym clanku ani za blší hovínko, pani redaktorka byla naprostá vaginálni mykoza a vubec se me cela kauza netykala....A pak jsi se probudil a měl Pateky v nočníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2016 Nedelas v reflexu? Zpusob vyjadrovani je totožny. To cislo te srandery mam schovany a je podana zaloba na ochranu osobnosti.A nautily mam v bankovnim trezoru, do nocniku muzes dat svoje pobedy hombre. . Jestli chces poslu scan clanku te sragory reflexu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2016 Dobrej ceník. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky