Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Reflex je žumpa, zrušil jsem předplatné, když o mě vyšel článek, na který rozhovor probíhal takto:

Zvoní pevná v kanclu. Ozve se Jan Potůček - Reflex. Chce mluvit se mnou. Ptá se na jedno téma. Já mu odpovím, že to bylo tak a tak, a že mu rád sdělím podrobnosti, ať mi pošle otázky do mailu. On říká OK. Týden se nikdo neozve, pak vyjde článek. Jsem v něm uveden a to, co jsem řekl je tam bulvárně překrouceno, aby vyznělo fantasticky (takže Potůček lhal). 

Mám stejnou skušenost, hrozna žuma hnijici je Reflex. Byl jsem tam já, hitler a obama. A jen me se na to vsichni klienti ptali.

Nebylo pravdy v celym clanku ani za blší hovínko, pani redaktorka byla naprostá vaginálni mykoza a vubec se me cela kauza netykala....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám stejnou skušenost, hrozna žuma hnijici je Reflex. Byl jsem tam já, hitler a obama. A jen me se na to vsichni klienti ptali.

Nebylo pravdy v celym clanku ani za blší hovínko, pani redaktorka byla naprostá vaginálni mykoza a vubec se me cela kauza netykala....

A pak jsi se probudil a měl Pateky v nočníku.

Odkaz ke komentáři

Nedelas v reflexu? Zpusob vyjadrovani je totožny. To cislo te srandery mam schovany a je podana zaloba na ochranu osobnosti.

A nautily mam v bankovnim trezoru, do nocniku muzes dat svoje pobedy hombre. :). Jestli chces poslu scan clanku te sragory reflexu.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...