odjinud Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 To je zase šovinista...! samej čůr*k a kun* da žádná.... :-) 13450807_815952335202066_3698561275574169573_n.jpg
Honza.manta Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 A ještě k tomu, že to nejede, tak je to hnusný jak zadek vysloužilé prostitutky. No nekup to ...
clockyclock Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 (upraveno) Nezavid.. Yachty, Hermes, Loubotin, kdo z nas to ma? ... To jsou jediny origa (fotka co stipnul z netu) :-D :-D Nevim, kam s tim. Tak třeba sem. Nechcete mu někdo napsat? Má fakt super sbírku...Nezavid.. Yachty, Hermes, Loubotin, kdo z nas to ma? ... To jsou jediny origa (fotka co stipnul z netu) :-D :-D #now Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. června 2016 uživatelem clockyclock
straspol Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 A ještě k tomu, že to nejede, tak je to hnusný jak zadek vysloužilé prostitutky. No nekup to ... tak tohle mě složilo na lopatky. Tahle hláška by zasloužila uvedení do Síně Pamětihodností
Klotzman Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 Tak si tiše serfuju při ranním čajíku a bafne na mě kontextová reklama. Tohle přece není možný, že to je automat, to musí někdo dělat schválně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 Tak jsem tomu patlakovi taky napsal komentar, uz ho stihl smazat a napsat mi velmi pratelskou zpravu evidentne to bude ostry chlapec a neni rozumne si s nim zahravat :-D
gunman Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 To Casanova ten měl styl, ten vyhrožoval jen právníkama a postihem pro celou rodinu :-)
SCIFI Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 (upraveno) A nebo když máš nový hodinky a nemůžeš to 10 minut nikomu říct takhle přesně vypadám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. června 2016 uživatelem SCIFI
azeppelin Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 To Casanova ten měl styl, ten vyhrožoval jen právníkama a postihem pro celou rodinu :-)Čiže on dobre ví, aké to je byt postihnutý!
villain83 Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 A nebo když máš nový hodinky a nemůžeš to 10 minut nikomu říct takhle přesně vypadám :-))
Daemonultimate Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 (upraveno) Potkal mě po letech kamarád a zakecali jsme se. Prvním čím mě trochu překvapil, že prý vidí že se mi daří, pěkné oblečení, luxusní hodinky, já na ruce Suunta , no ale že také vidí a cítí ze mě obrovský stres, mluvil potichu a docela tajemně. Doporučil mi jeho obchod s reklaxačními Audioposlechy, které sám namlouvá a je na ně patřičně hrdý. Ajajaj, ten mi dal, teď jsem si právě poslechl úryvek z Finanční hojnosti Byl to magor už ve škole, ale že mu až takhle jebne bych nečekal.... http://www.novarelaxace.cz/ Upraveno 22. června 2016 uživatelem African
Návštěvník Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Afri luxus Zajímavé je to propojení multilevelových organizací/ alternativních způsobu léčby/ konspiračních teorií / a ezo magorů. No zase tak zajímavé to není prostě všechno to cílí na idioty co neumí přemýšlet a věří všemu co slyší. Nenabídl Ti kamarád i ocet proti chemtrails a životní pojištění ?
Sarka Farka Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 vydržel jsem až do fáze: "pocit finanční hojnosti Tě naplňuje příjemným vzrušením" ... a pak šel celkem nevzrušeně na kafe abych u zbytku těch mouder neusnul ...
Doporučené příspěvky