Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Nezavid.. Yachty, Hermes, Loubotin, kdo z nas to ma? ... To jsou jediny origa (fotka co stipnul z netu) :-D :-D

Nevim, kam s tim. Tak třeba sem. Nechcete mu někdo napsat? Má fakt super sbírku...d8b64c58a8ac7c61e246b5d8d81ae612.jpg

Nezavid.. Yachty, Hermes, Loubotin, kdo z nas to ma? ... To jsou jediny origa (fotka co stipnul z netu) :-D :-D #now

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem clockyclock
Odesláno

A ještě k tomu, že to nejede, tak je to hnusný jak zadek vysloužilé prostitutky.  No nekup to ...

:lol2:  :lol2:  :lol2:  tak tohle mě složilo na lopatky. Tahle hláška by zasloužila uvedení do Síně Pamětihodností   :lol2:  :lol2:  :lol2:

Odesláno

Tak jsem tomu patlakovi taky napsal komentar, uz ho stihl smazat a napsat mi velmi pratelskou zpravu :) evidentne to bude ostry chlapec a neni rozumne si s nim zahravat :-D

Odesláno (upraveno)

Potkal mě po letech kamarád a zakecali jsme se. Prvním čím mě trochu překvapil, že prý vidí že se mi daří, pěkné oblečení, luxusní hodinky, já na ruce Suunta :D, no ale že také vidí a cítí ze mě obrovský stres, mluvil potichu a docela tajemně. Doporučil mi jeho obchod s reklaxačními Audioposlechy, které sám namlouvá a je na ně patřičně hrdý. Ajajaj, ten mi dal, teď jsem si právě poslechl úryvek z Finanční hojnosti :lol2: Byl to magor už ve škole, ale že mu až takhle jebne bych nečekal....

http://www.novarelaxace.cz/

Upraveno uživatelem African
Odesláno

Afri luxus :) Zajímavé je to propojení multilevelových organizací/ alternativních způsobu léčby/ konspiračních teorií / a ezo magorů. No zase tak zajímavé to není prostě všechno to cílí na idioty co neumí přemýšlet a věří všemu co slyší. Nenabídl Ti kamarád i ocet proti chemtrails a životní pojištění ? :D 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...