Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

:-) To zkusim někdy.

Taky jen čekám až mě zastaví :) Při nejhorším to bude za 10 K, to mi za to asi stojí :D 

Odesláno

Můžeš. Arabskou gumu, ta dává snad skoro do všeho, kromě piva a tvrdého. To by byla dobrá dieta!   :cheers:

Odesláno

Já jsem teda to video dal i se zvukem. Paní asi bude Afriho známá, neb ho v tom příspěvku zmiňuje :-)

:lol2:

Odesláno

CHTĚL JSEM BOJKOTOVAT ARABSKÉ VÝROBKY, ALE ONI TY KURVY NIC NEVYRÁBÍ!

Náhodou, intenzivn? pracují na teleportéru, umisťuje se kolem pasu nebo na hrudník a je přenosný. První fázi, kdy cestovatele prostorem rozloží na atomy, už mají solidně zmáknutou, ta druhá část (op?tovné složení na předem zvoleném místě) se zatím ale moc nedaří, všichni průkopníci bez ohledu na původní cíl určení končí stále ve stejné lokaci - v míst? zvaném Džaná (Jannah).

(A teď beze srandy - z tradičních řemesel třeba párádní koberce, parádní keramiku. Nové užitné i umělecké věcí dělané starými technikami, které bys v Evropě už nenašel, nebo nedoplatil, od vitráží po tepaný kov. Nafta a zemní plyn. V potravinářství a kosmetice od nich bereš, ani nevíš. Ovoce, olivový a palmový olej, koření, esence...)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...