M.K. Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2018 Ehm... Ne tak docela... Význam slova okapi mi naskočil hned
Mari Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2018 Jak se tu probíhaly ty makovky vs. loupáky, tak mám další námět na diskusi: co je to tatranka? Oplatek, sušenka, pišingr nebo přátelský pozdrav?
M.K. Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2018 Okapi je zvíře na třetím obrázku. A mně rovnou při čtení prvního naskočilo, že ho bude zmíněný tatínek "natírat".
orol Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
clockyclock Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
leebauer Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2018 Jak se tu probíhaly ty makovky vs. loupáky, tak mám další námět na diskusi: co je to tatranka? Oplatek, sušenka, pišingr nebo přátelský pozdrav? Tatranka je přeci žena z Tater.To dá rozum do hrsti.
Radek124 Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2018 No a co teprv Tatarka - i tu už jsme tady svého času měli, logo s červeným tachecem...
Thomas Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2018 "Mami, uděláš mi snídani?""Poslouchej! Jenom proto, že spím s Tvým tátou, mně nemusíš říkat mami.""A jak Ti mám říkat?""Stačí, když mi budeš říkat Karle!"
leebauer Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2018 U soudu: ?Pane svědku, mohl byste mi říci něco bližšího o obžalovaném, který vás přejel?? ?No, on hrozně páchl kořalkou.? ?Dobře,ale mi bychom potřebovali něco přesnějšího,? naléhá předseda senátu. ?Chápu, pane předsedo.Myslím že to byla žitná s rumem!?
luka Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2018 Se mi vybavil tento: jak se říká cikánovi v obleku?"Obžalovaný vstaňte!"
Návštěvník tolja Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2018 Nemá.A nesmířim, trvám na svým. jak myslíš... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
leebauer Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2018 Chá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
morbo Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2018 Akorát ta paní vypadá dost zamyšleně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pavelpu27 Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2018 Akorát ta paní vypadá dost zamyšleně.Hele, jsem ještě ochotný tolerovat loupák. Ale lupačka u nás teda znamená něco ÚPLNĚ jiného.
lloffass Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2018 :-D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky