Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

:-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Gluten tág je výbornej, ale já mám rád Karkulku :-)

Odesláno

Původně jsem mířil do vlákna "co mě dnes naštvalo", ale ono je to vlastně k smíchu.

Člověk čeká na hodinky, celej den čekuje zásilku na webu a když už čeká, že by teda hodinky mohly dorazit, tak zasáhne výšší moc. Čekal jsem od pošty leccos, ale tenhle status vidím poprvé. :D

Odesláno

A dost

Odesláno (upraveno)

Se mi zdá, že je pošta už fakt před totálním kolapsem. Když už teď jsou tak v prd*li, tak fakt nevím, co budou dělat o vánocích.

.. to je článek z roku 2012.. :-) furt jeste trochu zije.. :-) Upraveno uživatelem petr_cha
Odesláno

Se mi zdá, že je pošta už fakt před totálním kolapsem. Když už teď jsou tak v prd*li, tak fakt nevím, co budou dělat o vánocích.

Vyšší moc zasáhla z důvodu, že zásilka je tikavá, tudíž v ní může být pekelný strojek a proto si ji převzali pyrotechnici, kteří Ti jí předají, pokud ji neodpálí.

Odesláno

Propůjčuji Řád Bílého lva, za to, že nám zlepšil život.

Zejména za Sbírá céčka a Pijeme colu.

Já se smějí, co všechno pro Vaše dobro udělal Vašek - udělal bobek, stejně to už bylo dávno rozjeto s pomocí západu. S mottem ,,pravdou a láskou'' si zprivatizoval Svůj majetek a ostatní dole měli,mají problém se ještě k něčemu dostat. Beru Polsko, tam se to měnilo jinak. Ohledně komančů ( pořád ty kecy o zrušení, pokud není o čem psát) - udělali jednu obrovskou chybu, nepřejmenovali se. Ostatní vzniklé strany založil jen lid bez knížek. :-)

Odesláno

.. to je článek z roku 2012.. :-) furt jeste trochu zije.. :-)

No jo, ale to se vymlouvali na "vyšší moc" ve špičce před Vánocema, ale letos teda začali nějak brzo.

Leda že by to bylo jak píše revue. :D

Odesláno

A dost

Kávová zrna dobrý, vytanul mi na mysli tento:

Maškarní ples, u vstupu zastaví dámu v bílé róbě:

"Madam, vstup je ale povolen pouze v masce, je nám líto."

Dáma si vyhrne šaty: " Já jdu za zubní kaz."

Odesláno

Objevil jsem BUTY verzi songu Djinji Dinji Bubamara,... Grga Pitić forever :D

Originál je z filmu Black Cat White Cat - Goran Bregović, Emir Kusturica

Odesláno

Vytanula mi na mysli normalizační klasika:"Ještě větší blbec, než jsme doufali."

Nevím, co máš za problém :-) . Jsi svobodný, můžeš jezdit kam chceš, dělat co chceš.

Ale Ti blbci nahoře, vždycky udělají něco, aby nasrali své nástupce při předání vlády - amnestie, zákon - nedodělek na poslední chvíli aj. Rozdělí lid zase i vyznamenáním - bratří Mašínů atd. Takže po revoluci je všechno perfektní, všichni spolu spolupracují, nic se se nerozkradlo, protože zákony to neumožňují atd.

Promiň, špatně jsem to viděl a Ty jsi mi otevřel oči. Děkuji :-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...