Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Jo, to na zemi je zrcátko...já myslel, že se paní zula, aby si tam nenešlapala. :)

EDIT:přidám něco kreslenýho z twitteru...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Tondaa73
Odesláno

Zacinam bejt na foru za hvezdu :-).

Jen premyslim, zda je to spatne nebo dobre :-).

Jste wolove :-).

Hele fakt nic ve zlym, prostě dobrej vtip, no a z ouřadů seš tady pro mně prostě nejznámější. A zároveň na mě působíš že se nebereš přehnaně vážně aby tě to urazilo... Měl sem to jen se změnou jména pro všechny kamarády z úřadů a prostě se nedalo odolat...

Odesláno

Kdysi jsem četl nějaký článek, kde byl žebříček zaměstnání, který jsou ve společnosti vnímaný negativně, už si nepamatuju, co tam bylo za džoby, ale v úvodním slovu byla zhruba tahle věta:

Do porovnání jsme nezahrnuli úředníky, to jsou vyložené pijavice :clap:

Návštěvník YPO
Odesláno

Kdysi jsem četl nějaký článek, kde byl žebříček zaměstnání, který jsou ve společnosti vnímaný negativně, už si nepamatuju, co tam bylo za džoby, ale v úvodním slovu byla zhruba tahle věta:

Do porovnání jsme nezahrnuli úředníky, to jsou vyložené pijavice :clap:

já jsem včéra nebo převčírem otevřel Jobs, v rámci záchvatu, že potřebuji jiné zaměstnání a našel jsem zaměstnání, kde byl jeden požadavek "uchazeč by měl mít nepotící se ruce" .... tak jsem to zase zavřel a budu vozit ty divný lidi dál

a do vlákna humor by mělo patřit zúžení státních zaměstnanců, kdy dvě třetiny v tý úžině jsou pouze virtuální zaměstanci :D ...... kuncák je hologram ..... kdo to ještě nevědel ..... 

tímto zdravím Kuncáka :)

Odesláno

Jen aby to zúžení nebylo jako obvykle - vyhodí se pár stovek lidí z dolních pater, co opravdu dělají všechny ty vynucený kraviny, jejich práce se hodí na hrb těm, co zůstanou a koryta na vrcholu se ani nezachvějí. Spíš se ještě nějaké to koordinátorské vytvoří.

My například máme po volbách dalšího místostarostu - celkem už tři kousky plus starosta. V další městské části jich mají pro jistotu pět.

Odesláno

to je realne? :D

Bohužel ano mě prostě nepřestane udivovat že někdo v téhle pozici musí používat google translator :-)

Na olympiádě blbů by měl velkou chanci bodovat :D

Na olympiádě blbů by se určitě umístil druhý, protože je tak velký že by ani nevyhrál :-D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...