zceyee Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Co je tak těžký si uvědomit, že MPV od Fiatu za 30 bude střep.Mimochodem soudruzi u Fiatu měli smysl pro humor, když to MPV pojmenovali Ulysse (Ulysses = Odysseus) - podprahově posílají majitele na dlouhou strastiplnou bludnou pouť P.S. Dle ADAC ta řemenice v PL nebyla první ani poslední Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 ...ale zaměstnali nás novináři na pár stranek, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 ...ale zaměstnali nás novináři na pár stranek, co?se tím žíví, myslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Ale jo. A jde jim to skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 ? Už jenom čekám argument o děckém domovu. V 35 rokách tohle není argument.Naopak. Jsou prostě věci, které pokud si neosvojíš (neokoukáš) v dětství, se v dospělosti těžko dohánějí. Příklad dobře fungující rodiny a harmonického prostředí je jednou z těchto věcí. Odesláno z mého ASUS_Z01RD pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 To by prokoukla. I decka vi, ze more je slane... :-) Dle mého to oni takhle necítěj. Chápu, že máš/máte plno špatnejch příkladů a nedůvěřivost je na místě, ale přiznám se, že z toho co jsem si k tomu našel, přečetl, poslechl, tak to nebude jejich případ. Nebudu jim dělat advokáta, ale sám si pamatuju, že když jsem vzal svou ted už 21 letou neteř poprvé k moři v 5-ti letech a nakecal jí, že Vranské jezero už je moře a viděl její natěšenej výraz ve tváři, tak jsem pak radši nezastavil a dojel až k opravdovému moři ( ten "vtip" jsem jí osvětlil až pozdějc ).Hledáte za tím moc postranních úmyslů ( Dejv v tom, že paní co má sotva řidičák bude znát, že auto za 30 tis. bude super kára, atd. ).Jsem asi naivka, ale prostě to tak cítím já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 Nejvtipnější na tom je, že kdyby jim to ti dobráci v Polsku nezacálovali, tak tam asi fakt umřou...Poláci jsou těžce na pohodu poslední dobou, pomalu by jsme se od nich mohli učit....:-) A jsou i takové rodiny, které si prostě ve standardních situacích nedokážou poradit, už hlavně jenom kvůli těm dětem je dobré že to všechno dobře dopadlo. V Austrálii by měli trochu větší stresík jako nedávno rodina, které se vysypalo auto a bohužel jejich výlet skončil velmi tragicky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 ač mají poněkud smutnou minulost, tak např. k dluhům se staví čelem....To se dá vyčíst kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 (upraveno) Nojo, PíáRko. K dluhům se stavět dobře znamená, že je kurva nedělám vědomě. Jasně že nálet kobylek a nepředvídatelný události můžou zamíchat kartama skoro každýmu. Upraveno 25. července 2019 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 Twlé - to je teda humor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 (upraveno) Sorry Upraveno 25. července 2019 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 Twlé - to je teda humor. No není. Já se nad Tvým postem taky nenasmál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 To se dá vyčíst kde?V původním článku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 (upraveno) https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/polsko-dovolena-nehoda-dalnice-cesta-doprava.A190720_120216_zahranicni_linvTak původní článek tady na chmg je tohle a já tam teda o dluhách ani těžké minulosti nevidím lautr nic... Upraveno 25. července 2019 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 asi tak, řekl bych Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 Tak původní článek tady na chmg je tohle a já tam teda o dluhách ani těžké minulosti nevidím lautr nic...https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/polsko-dalnice-porucha-auto-rodina.A190723_205456_domaci_vlc Poslední odstavec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 Jo, to je fakt hnus. Máme dluhy a musíme splácet. Ideální by bylo "Máme dluhy a splácet nebudem". Svět je temný místo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba13 Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 Když je to vedro :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 Holt to prokalil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky