Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Co je tak těžký si uvědomit, že MPV od Fiatu za 30 bude střep.

Mimochodem soudruzi u Fiatu měli smysl pro humor, když to MPV pojmenovali Ulysse (Ulysses = Odysseus) - podprahově posílají majitele na dlouhou strastiplnou bludnou pouť

P.S. Dle ADAC ta řemenice v PL nebyla první ani poslední

post-166-0-39171200-1563995802_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

? Už jenom čekám argument o děckém domovu. V 35 rokách tohle není argument.

Naopak. Jsou prostě věci, které pokud si neosvojíš (neokoukáš) v dětství, se v dospělosti těžko dohánějí. Příklad dobře fungující rodiny a harmonického prostředí je jednou z těchto věcí.

Odesláno z mého ASUS_Z01RD pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

To by prokoukla. I decka vi, ze more je slane...

:-)

Dle mého to oni takhle necítěj. Chápu, že máš/máte plno špatnejch příkladů a nedůvěřivost je na místě, ale přiznám se, že z toho co jsem si k tomu našel, přečetl, poslechl, tak to nebude jejich případ. Nebudu jim dělat advokáta, ale sám si pamatuju, že když jsem vzal svou ted už 21 letou neteř poprvé k moři v 5-ti letech a nakecal jí, že Vranské jezero už je moře a viděl její natěšenej výraz ve tváři, tak jsem pak radši nezastavil a dojel až k opravdovému moři ( ten "vtip" jsem jí osvětlil až pozdějc ).
Hledáte za tím moc postranních úmyslů ( Dejv v tom, že paní co má sotva řidičák bude znát, že auto za 30 tis. bude super kára, atd. ).
Jsem asi naivka, ale prostě to tak cítím já. 

Odkaz ke komentáři

Nejvtipnější na tom je, že kdyby jim to ti dobráci v Polsku nezacálovali, tak tam asi fakt umřou...

Poláci jsou těžce na pohodu poslední dobou, pomalu by jsme se od nich mohli učit....:-) A jsou i takové rodiny, které si prostě ve standardních situacích nedokážou poradit, už hlavně jenom kvůli těm dětem je dobré že to všechno dobře dopadlo. V Austrálii by měli trochu větší stresík jako nedávno rodina, které se vysypalo auto a bohužel jejich výlet skončil velmi tragicky...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...