Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Njn, v letáku Lídlu už mají stěrku na led z aut...

Pozdě.

Já to nestihl včas v pátek do práce, protože jsem si za boha nemohl vzpomenout, kde tu škrabku mám a než to rozpustilo topení, bylo holt pozdě.

Odesláno

Pozdě.

Já to nestihl včas v pátek do práce, protože jsem si za boha nemohl vzpomenout, kde tu škrabku mám a než to rozpustilo topení, bylo holt pozdě.

Na tohle vzdy poslouzi nektera ze slevovych karticek, kterych mam vetsinou par v penezence...

Pripadne "na vsechno ostatni je tu mastercard..."

Odesláno

hosi, idnes mi vyjelo jako prvni, kdyz sem dal do googlu 'Thunberg krava postizeni' , nicmene to je fakt https://www.huffpost.com/entry/greta-thunberg-arpergers-activism_n_5d77e5cee4b064513575d260?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly93d3cuZ29vZ2xlLmNvbS8&guce_referrer_sig=AQAAAGdmMusVpdgUlxHf712PpznFrOCL1MombqSJtILoHN_HP0nKv2-FpOYHmmmouABI8aSO1ZHODyv8lltPQ2a9-6pEERv5HLfaRVh1bZopUhzjs2vRWWfl5lihn91O-XAIpeEIOrnyDj0TyCWhhREtMoWUiVg0v6-EVM9wUqx29z-K

In the post, the 16-year-old Nobel Peace Prize nominee noted that she has Asperger?s syndrome and wrote that her autism ?means I?m sometimes a bit different from the norm. And ? given the right circumstances ? being different is a superpower.?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...