Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg

Tak já, čížek, tomu rozumím...

Ale možná je to tím, že jsem včera šel na jedno, a vrátil jsem se ve 4:30... :lol2:

no moment, ja teraz posledne 2 tyzdne klasicky rano 3 az 5 domov.... tramtada....

:cheers:

no a nechytacka...

do tretej pol druhej uz asi nebude slovensky

do tretej sme vypili polku, polovicku druhej?

asi....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no moment, ja teraz posledne 2 tyzdne klasicky rano 3 az 5 domov.... tramtada....

no a nechytacka...

asi....

Jdeme za chvili do Centra do La Bodequita. Pojď na námi. Třeba to pak rozluštiš. Já Pražák na to taky přišel hned

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Jdeme za chvili do Centra do La Bodequita. Pojď na námi. Třeba to pak rozluštiš. Já Pražák na to taky přišel hned

beriem ta za slovo a dufam, ze si nieco naplanujeme!

nejaky dobry kulinarsky zazitok....?

Odkaz ke komentáři

no a nechytacka...

asi....

tvl monďokuješ tu bez výstrahy tak sa nehraj na rodeného Slováka :)

(vtip je samozrejme gramaticky ok)

Odkaz ke komentáři

Jeden aktuální..

Halo, Jean, co je to venku za kravál?

Pochod gayů, sire...

A proč demonstrují, Jean?

Za rovnost, respekt a lásku mezi pohlavími, sire.

A kdo jim v tom brání, Jean?

Nikdo, sire.

Tak proč tedy demonstrují, Jean?

Jsou to buzeranti, sire...

+1 ale smutné je, že to tak opravdu je ...

Odkaz ke komentáři

Nevěděl jsem, zda-li to dát spíše do vlákna o knihách a nebo sem do humoru. Jelikož je tu vyšší frekvence zmínky o cikánech, černých, přistěhovalcích, teplouších a jiných zavrženíhodných tvorech, tak je to definitivně tu.

http://wiwontwor.com/2015/05/15/manual-pro-myslenkoveho-impotenta-a-rychlokvasku-martina-pecinu-jak-pripravit-genderove-vyvazenou-knihu/

EDIT: ještě by se to dalo dát do "Co mě právě naštvalo", ale tam soupeří minority se špatně řídící majoritou a ani mě to moc nenaštvalo.

Upraveno uživatelem azeppelin
Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Tak pánové, dnes jsem rozesmál sám sebe. Zaspal jsem na noční 12ctku   :lol2:  to můžu opravdu jenom já.  :lol2:

dufam, ze to nemysliš vek frajerky....

Odkaz ke komentáři

Nevěděl jsem, zda-li to dát spíše do vlákna o knihách a nebo sem do humoru. Jelikož je tu vyšší frekvence zmínky o cikánech, černých, přistěhovalcích, teplouších a jiných zavrženíhodných tvorech, tak je to definitivně tu.

http://wiwontwor.com/2015/05/15/manual-pro-myslenkoveho-impotenta-a-rychlokvasku-martina-pecinu-jak-pripravit-genderove-vyvazenou-knihu/

EDIT: ještě by se to dalo dát do "Co mě právě naštvalo", ale tam soupeří minority se špatně řídící majoritou a ani mě to moc nenaštvalo.

Pekny clanek. Konecne ti zacinam rozumet..:)
Odkaz ke komentáři

Pobavila mě fotka v kontextu s textem autora, cit: Vzápětí ze sebe gólman Bohemians 1905 Zdeněk Zlámal serval dres a pádil směrem k sektoru hostujících fanoušků. Vyskočil radostí na plot a nekonečně dlouho křičel góóól!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

odkaz: http://www.sport.cz/fotbal/synot-liga/clanek/698707-o-tomhle-jsem-vzdycky-snil-jeste-si-to-ani-neuvedomuju-jasal-strelec-klokanu-brankar-zlamal.html#hp-sez

Odkaz ke komentáři

Máš pravdu, fotka spolu s komentářem vypadá velmi vtipně.....ale věř mi, že na Julisce bylo našich krapet více... :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

...druhá fotka to malinko vysvětluje :lol2:  :lol2:

Upraveno uživatelem Tondaa73
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...