VintageLover Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 to je blbost... https://www.youtube.com/watch?v=iWNAXse1wYs
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 nie je to tazke, pohoda... ale mne to nerobi ten zvuk, takze este to musim natrenovat
wizard-ov Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Urban kreslí ty psy jako větší a větší obludy... a to nemluvím o babách :-)
mondeo2 Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Urban kreslí ty psy jako větší a větší obludy... a to nemluvím o babách :-)ten pes je jasnej Bulteriér............a tu babu radši nekomentovat, to bych tedy doma mít nechtěl..................
mondeo2 Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Zajíc běhá po louce a strašně se směje. Mustang se ho ptá, proč se tak řehtá."Proběhni se po louce a uvidíš."Kůň běhá celou hodinu a nic. Zajíc se ptá:"A tebe ta tráva nelechtá na vejcích?"
Klotzman Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 (upraveno) Počítám, že se to hodí sem: Islanďané nabízejí migrantům ubytování, tlačí na vládu aby jich přijala víc.Mají naplánováno 50 kousků a je jim to málo. Jsem zvědavej, jak se tam pohrnou...když jim vůbec nejde o nějakou ekonomickou migraci ale jen o život. Tomuhle říkám optimismus:"Uprchlíci jsou lidské zdroje, mají zkušenosti a kvalifikaci. Uprchlíci jsou naši budoucí životní partneři, nejlepší kamarádi, spřízněnci. Může to být bubeník v kapele našich dětí anebo náš příští kolega, Miss Island roku 2022, tesař, který nám konečně dokončil koupelnu, kuchař v kantýně, hasič, počítačový génius nebo televizní moderátor" Upraveno 1. září 2015 uživatelem Klotzman
clockyclock Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 Imigráček, populární hračka pro evropské děti...
Baldic Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 Nebyl zrovna vcera clanek s odkazem na nejakou studii, ze po 18 mesicich po prichodu do nove zeme si nasla praci cela 4 % imigrantu? A ze maji problemy se zaclenit, protoze se nenauci jazyk a kulturne nezapadnou?
Návštěvník Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 Nestaci Vam to napsat do diskuze na novinky ? Musite to tahat i tady ?
SCIFI Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 Gabo je taky uprchlík a jak se hezky začlenil :-)
MJ. Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 Nestaci Vam to napsat do diskuze na novinky ? Musite to tahat i tady ?Všichni chtěj ukázat svuj postoj k tomuhle "problému"
Návštěvník Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 Gabo je taky uprchlík a jak se hezky začlenil :-) Vsak on taky nic nedela, aspon podle frekvence jeho prispevku Jinak mi kamarad nemec rikal, ze nejaky nemecky politik navrhl asi pred rokem, at stat proplaci uprchlikum devky. Tak ja jen cekam az to projde a pak taky vyrazim
SCIFI Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 Vsak on taky nic nedela, aspon podle frekvence jeho prispevku Jinak mi kamarad nemec rikal, ze nejaky nemecky politik navrhl asi pred rokem, at stat proplaci uprchlikum devky. Tak ja jen cekam az to projde a pak taky vyrazim vyrazis do Německa dělat defku? Proti gustu...
Micey Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 Jo. Dete s tim doprdele. Coz mi pripomina, dnes jsem nekomu napsal, ze politika je tady zakazana, hledam to v pravidlech a ono nic, tyvoe ale prisahal bych, ze se to tady resilo..
Návštěvník Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 vyrazis do Německa dělat defku? Proti gustu...Hm no ja jsem myslel, ze bych delal uprchlika. Ale je zajimave videt jakym zpusobem premyslis Jinak samozrejme jsem narazel na nesmyslne prohlaseni, ktere smeruji at tim cim onim smerem a overitelne jsou tam tak spojky, doporucuji nebrat jako jedinny zdroj informaci novinky
kuncák7 Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 Jo. Dete s tim dop...le. Coz mi pripomina, dnes jsem nekomu napsal, ze politika je tady zakazana, hledam to v pravidlech a ono nic, tyvoe ale prisahal bych, ze se to tady resilo..Taky jsem mel ten dojem,ale hledat to nebudu. Necham to na tobe :-)))).
Návštěvník Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 Jo. Dete s tim dop...le. Coz mi pripomina, dnes jsem nekomu napsal, ze politika je tady zakazana, hledam to v pravidlech a ono nic, tyvoe ale prisahal bych, ze se to tady resilo..Jo fakt to zmizelo, taky si pamatuju ze to bylo soucasti
cali Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 Riesi sa to (povacsinou) s humorom, takze to do vlakna patri,... ten imigracek rulez.
Doporučené příspěvky