Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Tři bratry jsem taky nezvládl a nebylo to tím že na Kluse mám z rádií získanou Obzvlášť Velkou Alergii. Tři klasické pohádky předělané do Svěrákových zpívánek. Nic proti písničkám, třeba v Lotrandovi byly fajn, vtipné a dobře doplňovaly příběh ale v tomhle jsem měl chvílema pocit že se to zpívánkama vycpává aby to celý neskončilo za čtvrt hodiny. Vzdal jsem to u myslivečka co si povídá se zvířátkama. Pak jsem ještě krátce viděl dvanáct měšíčků jak blbci sedí zachumelení ve sněhu a brblají.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neblbněte, je to super pohádka, já na tom byl i v kině. A všechny ty písničky a scény jsou už starý, Svěrak to už kdysi natočil s dětma, koukněte na youtube.

Tahle slatanina je hrozná sra..a a Svěrák umí lepší věci. Přijde mi to jako hodně odfláknutá práce !!!

Odkaz ke komentáři

...mladý Izák jde s otcem po obřízce náměstím a v tom Izzi objeví cukrárnu se zmrzlinou. Nechce se vzdát svého ledového snu a tak po 3 hodinách trucování, slz a přemlouvání otec Roubíček nakonec souhlasí a po dlouhém smlouvání s prodavačem mu zmrzlinu koupí.

Za několik let je Izákovi 18 a jde se starým Roubíčkem opět po náměstí a Izzi říká otci:

"Papá, když je mi teď 18 a jsem plnoletý, nekoupí mi první pivo?"

"Izzi, jsi blázen? Pivo na zmrzlinu?"

Upraveno uživatelem Sacíbagr
Odkaz ke komentáři

Měl jsi to dát do "co mě dnes naštvalo". Na to se fakt nedalo dívat. Zlatá ta nová pohádka na ČT.

Sorry, ale jinam se to postnout nedá. Koukám na Tři bratři a mám dojem, že Svěrák kupuje ten výborný matroš od Žita... Zlatej Troška!!!

Odkaz ke komentáři

Odjinud: Mě to nenaštvalo, ale dlouho jsem nemohl uvěřit tomu, že to někdo opravdu myslel vážně. Jediné vysvětlení, které mě napadlo bylo, že Svěrák musel fakt koupit to divotvorný bejlí od Krakonoše z Afghánistánu, který sem dovezl Žito...

https://mobile.facebook.com/photo.php?fbid=10150387773268369&id=329419198368&set=a.10150387773208369.356750.329419198368

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...