straspol Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2015 Naše holky se bojí Lábuse a vlka. To jdou pryč a za chvilku zase přijdou.Maj recht. Lábuse se bojím taky, jak tůhle v televizi říkal ,,To mi ho teda vyndej", přišlo mi že není normální . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2015 Neblbněte, je to super pohádka, já na tom byl i v kině. A všechny ty písničky a scény jsou už starý, Svěrak to už kdysi natočil s dětma, koukněte na youtube. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2015 Ceskej film je vzdycky shit, zadne prekvapeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2015 No- takovej Anděl páně se náhodou rychle zařadil mezi klasiku, je to super pohádka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2015 Anděl páně, Lotrando a Zubejda a určitě pár dalších světlých vyjímek by se našlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2015 Za me andel pane a s certy nejsou zerty, bez toho nejsou Vanoce. No a ted pelisky, dalsi klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Tři bratry jsem taky nezvládl a nebylo to tím že na Kluse mám z rádií získanou Obzvlášť Velkou Alergii. Tři klasické pohádky předělané do Svěrákových zpívánek. Nic proti písničkám, třeba v Lotrandovi byly fajn, vtipné a dobře doplňovaly příběh ale v tomhle jsem měl chvílema pocit že se to zpívánkama vycpává aby to celý neskončilo za čtvrt hodiny. Vzdal jsem to u myslivečka co si povídá se zvířátkama. Pak jsem ještě krátce viděl dvanáct měšíčků jak blbci sedí zachumelení ve sněhu a brblají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Neblbněte, je to super pohádka, já na tom byl i v kině. A všechny ty písničky a scény jsou už starý, Svěrak to už kdysi natočil s dětma, koukněte na youtube.Tahle slatanina je hrozná sra..a a Svěrák umí lepší věci. Přijde mi to jako hodně odfláknutá práce !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 (upraveno) ...mladý Izák jde s otcem po obřízce náměstím a v tom Izzi objeví cukrárnu se zmrzlinou. Nechce se vzdát svého ledového snu a tak po 3 hodinách trucování, slz a přemlouvání otec Roubíček nakonec souhlasí a po dlouhém smlouvání s prodavačem mu zmrzlinu koupí. Za několik let je Izákovi 18 a jde se starým Roubíčkem opět po náměstí a Izzi říká otci: "Papá, když je mi teď 18 a jsem plnoletý, nekoupí mi první pivo?" "Izzi, jsi blázen? Pivo na zmrzlinu?" Upraveno 25. prosince 2015 uživatelem Sacíbagr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Měl jsi to dát do "co mě dnes naštvalo". Na to se fakt nedalo dívat. Zlatá ta nová pohádka na ČT.Sorry, ale jinam se to postnout nedá. Koukám na Tři bratři a mám dojem, že Svěrák kupuje ten výborný matroš od Žita... Zlatej Troška!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Odjinud: Mě to nenaštvalo, ale dlouho jsem nemohl uvěřit tomu, že to někdo opravdu myslel vážně. Jediné vysvětlení, které mě napadlo bylo, že Svěrák musel fakt koupit to divotvorný bejlí od Krakonoše z Afghánistánu, který sem dovezl Žito... https://mobile.facebook.com/photo.php?fbid=10150387773268369&id=329419198368&set=a.10150387773208369.356750.329419198368 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radouz Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Z vánočního dárku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Kdyz jsem videl ten poradnik na dalnicni znamku 2016, napadlo mne, zda nekdo z pritomnych by nedokazal rozjet seriovou vyrobu pro cleny chronomagu? Hlaste se ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Synchronizovana chuze... aneb co Japonec nevymysli .. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manta Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Jestli jsem to pochopil správně, tak Sloník je zde v kurzu. A víte odkud pochází? A jeden IT: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 (upraveno) video, nevím proč, mizí, tak holt jen odkaz... https://youtu.be/N4d7v9gTS2Y Upraveno 26. prosince 2015 uživatelem JR_2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2015 Teď jsou v módě ty přejezdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky